Cele mai bune jocuri de curse pentru Android - The Happy Android

Ador jocurile de curse . Mai ales cele auto. Va fi ironic pentru mulți, mai ales având în vedere că nu am permis de conducere și nici nu intenționez să îl obțin în curând. Totuși, ador jocurile de condus. Mă amuză foarte mult!

Dacă ar trebui să rămân cu un cuplu, acestea ar fi Blur (PS3) și Mario Kart 8 (Wii U). Nu sunt un astfel de fan al simulatoarelor, dar puneți un MotorStorm în fața mea și mă veți ține distrați mult timp. E grozav, dar ce zici de Android ?

Top 10 jocuri gratuite de mașini și curse pentru Android (2018)

Pe dispozitivele mobile, oferta de jocuri de curse este largă, așa cum nu se putea altfel. Există multe jocuri simple care nu reprezintă nicio provocare și sunt practic un intendent. Cu toate acestea, am găsit și o mână bună de jocuri arcade, curse de motociclete, titluri de mașini și vagoane care chiar dau roade.

În continuare, iată 10 dintre cele mai bune jocuri gratuite de mașini pentru Android disponibile în 2018. Pe care le alegeți?

Asphalt Xtreme

Asphalt Extreme este un joc de raliu dezvoltat de Gameloft. Da, sunt la fel ca Asphalt 8, un joc de curse mobil care a primit deja o mulțime de recunoaștere în zilele sale.

Cu Xtreme s-au îmbunătățit în toate: curse multiplayer, peste 400 de evenimente și 50 de mașini din care putem alege între monster truck, buggies, pickups și chiar camioane.

Este un joc freemium cu peste 10 milioane de descărcări și un rating de 4,5 stele pe Google Play.

Descărcați QR-Code Asphalt Xtreme: Rally Racing Dezvoltator: Gameloft SE Preț: Gratuit

Real Racing 3

Unul dintre cele mai populare simulatoare de curse mobile din toate timpurile. Dezvoltat de Electronic Arts, are peste 100 de milioane de descărcări și, deși este pe piață din 2013, continuă să fie unul dintre cele mai bune jocuri gratuite din acest gen.

Oferă numeroase moduri de joc: cronometru, curse standard și chiar multiplayer. Până în prezent, continuă să primească actualizări, adăugând mașini și evenimente noi.

Descărcați QR-Code Real Racing 3 Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: Gratuit

Beach Buggy Racing

Probabil cel mai apropiat lucru pe care îl putem găsi de Mario Kart pe dispozitivele mobile. 6 moduri de joc și 15 piese pline de arme, puteri și îmbunătățiri pentru a ne regla kartul. Ca o curiozitate, are și un mod multiplayer care permite până la 4 persoane să se joace simultan pe un ecran divizat.

O nebunie foarte distractivă cu un rating de 4,5 stele pe Google Play și peste 50 de milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code Beach Buggy Racing Dezvoltator: Vector Preț unitar: Gratuit

CSR Racing 2

CSR Racing 2 este ceea ce este cunoscut sub numele de cursă de curse. Un joc în care trebuie să ne îmbunătățim mașina încetul cu încetul, personalizând-o și stabilindu-ne în mod constant noi obiective. Are un mod campanie și un mod online, iar grafica sa este cea mai bună pe care o putem vedea astăzi în jocurile de conducere mobile.

Are mașini de la mărci precum Ferrari, McLaren, Bugatti sau Lamborghini și referințe la filmele Fast and Furious (mai precis, The Fate of the Furious). Un joc freemium cu peste 10 milioane de descărcări și o înaltă evaluare de 4,7 stele.

Descărcați QR-Code CSR Racing 2 Dezvoltator: NaturalMotionGames Ltd Preț: Gratuit

Need for Speed: Fără limite

Acesta nu este singurul joc Need for Speed ​​pentru Android, dar este cel mai popular . Un titlu gratuit cu plăți în joc pe care îl putem evita depășind provocările și intrând în joc zi de zi. Grafică bună și un joc care va necesita cele mai bune mișcări ale noastre la volan în cele mai solicitante momente.

Descărcați QR-Code Need for Speed: NL Las Carreras Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: Gratuit

Asfalt 8: Aerian

Cei de la Gameloft sunt regii jocurilor de conducere pentru Android. Asphalt 8 este un breaker de peste 100 de milioane de descărcate, care renunță la realism în favoarea distracției directe.

Prezintă o grafică foarte lustruită, cu mai multe moduri de joc , inclusiv online. Pe măsură ce progresăm, putem debloca noi piste, mașini și putem obține îmbunătățiri. Un clasic.

Descărcați QR-Code Asphalt 8: Airborne: Fast Online Races Dezvoltator: Gameloft SE Preț: Gratuit

Grand Prix Story 2

Un simulator distractiv sau „management RPG” cu stil de desene animate dezvoltat de japonezul Kairosoft. În acest joc vom fi managerii unei echipe de curse, unde va trebui să ne antrenăm șoferii, să căutăm sponsori și să obținem piese pentru mașinile noastre.

Un titlu mult mai ușor decât MotorSport Manager, dar la fel de mult sau mai distractiv pentru fanii acestui tip de joc.

Descărcați QR-Code Grand Prix Story 2 Dezvoltator: Kairosoft Co., Ltd Preț: gratuit

Horizon Chase - Tur mondial

Un joc de curse inspirat din clasicele arcade din anii 80 precum Outrun sau Rush, dar cu o estetică actualizată. Va trebui să luptăm pentru a obține prima poziție în fiecare dintre cele 73 de circuite din care constă acest Horizon Chase. Toate acestea în timp ce încercăm să punem mâna pe fiecare dintre cele 16 mașini oferite de acest titlu interesant.

Descărcați QR-Code Horizon Chase - World Tour Dezvoltator: Aquiris Game Studio SA Preț: Gratuit

Deriva degetul mare

Un joc simplu de curse pe care îl putem juca cu o singură mână . Cu o grafică mai puțin realistă decât majoritatea titlurilor din această listă, Thumb Drift are un divertisment atractiv pentru acele momente în care tot ceea ce căutăm este un joc rapid. Are peste 100 de vehicule pe care le putem debloca plătind sau depășind provocările din cadrul jocului.

Descărcați QR-Code Thumb Drift - Furious Car Drifting & Racing Game Dezvoltator: SMG Studio Preț: Gratuit

Febra cursei

Un joc de curse care nu este la fel de greu ca alții de același costum, dar care păstrează o grafică lustruită care zgârie la un nivel foarte bun. Are detalii curioase, cum ar fi capacitatea de a activa modul „slow motion” pentru a lua mai bine curbele .

Are 4 medii de joc, cu 4 tipuri diferite de curse, clasament, upgrade-uri, modul online și multe altele. O arcadă care merită încercată.

Descărcați QR-Code Racing Fever Dezvoltator: Gameguru Preț: Gratuit

Mentiuni onorabile

În mod normal, nu trec în revistă jocurile cu plată, dar în acest caz este necesară o excepție. Ca o mențiune onorabilă, iată câteva jocuri de curse pentru Android pe care nici nu le putem trece cu vederea:

Respinge

Titlu recomandat pentru fanii cursei de poduri, hovercraft și jocuri similare legendarei saga Wipeout de pe Playstation. Medii futuriste, cu un nivel ridicat de dificultate în anumite momente și 24 de circuite pentru a sfida gravitația.

Descărcați QR-Code Repulze Dezvoltator: Pixelbite Preț: 1,79 €

Riptide GP: Renegade

Curse de jet ski ilegale! De la început, premisa este destul de grozavă, dar jocul este, de asemenea, „fluid” ca puțini și circuitele sunt clar elaborate. Obstacole dinamice, valuri uriașe, comenzi rapide și multe altele pentru un titlu plătit care a câștigat o reputație binemeritată prin efort. Pentru cei interesați, să știți că are deja o continuare în Android PlayStore.

Descărcați QR-Code Riptide GP: Renegade Dezvoltator: Vector Preț unitar: 2,69 €

Ce părere aveți despre aceste 10 jocuri de curse pentru Android? Nu ezitați să vă lăsați preferințele și recomandările în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .