Wonderfox HD Video Converter Factory Pro, convertor video brutal pentru PC

Dacă sunteți cititori obișnuiți ai acestui blog, cu siguranță m-ați auzit vorbind despre  HD Video Converter Factory de la Wonderfox . Este un convertor pentru computere desktop dezvoltat de Wonderfox care ne permite să facem tot felul de modificări în formatul video și audio, precum și o mulțime de caracteristici suplimentare.

În recenzia de astăzi vom vorbi despre HD Video Converter Factory Pro, versiunea profesională a acestui convertor interesant. O aplicație care are atât o versiune gratuită, cât și cu plată, și care este postulată ca una dintre cele mai bune alternative atunci când vine vorba de conversia multimedia .

Wonderfox HD Video Converter Factory Pro, convertor video profesional HD cu suport pentru compresie de 60 fps și 5X

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Factory Pro este interfața sa. Nu mă voi sătura să spun că acesta este unul dintre cei mai importanți factori de succes în acest tip de program. Dacă este ușor de utilizat, oamenii îl vor folosi întotdeauna înaintea altor instrumente mai complicate sau elaborate.

În acest caz, în plus, aceasta este completată de o gamă largă de funcționalități, variind de la conversie la toate tipurile de formate până la descărcarea directă a videoclipurilor de pe Internet sau un raport de compresie de până la 5X peste fișierul original.

Caracteristici principale ale convertorului

  • Conversia videoclipurilor HD în format general.
  • Convertiți videoclipurile SD în format HD.
  • Suport pentru conversia de 60 fps.
  • Descărcarea videoclipurilor de pe Internet prin URL. Funcționează cu platforme precum YouTube, Vimeo, Facebook etc.
  • Convertiți orice tip de format audio.
  • Raport de compresie 5X
  • Viteză mare de conversie.
  • Îmbinarea mai multor fișiere.
  • Sarcini mici de editare (efecte, decupare).

Punerea în funcțiune a programului: testul de turnesol

Cele 2 caracteristici care îmi atrag cel mai mult atenția despre HD Video Converter Factory Pro sunt conversia SD în HD și raportul de compresie pe care instrumentul îl promite. Deci nimic mai bun decât să-l punem la încercare.

Conversia videoclipurilor cu rezoluție redusă (SD) în format HD

Printre specificațiile sale, convertorul promite să îmbunătățească calitatea video cu un nucleu avansat de codificare video de înaltă definiție. Pentru a verifica, voi face un videoclip de calitate scăzută și voi încerca să îl îmbunătățesc.

Putem face acest lucru mutând fila din secțiunea „ Format de ieșire ” din poziția sa actuală pe DVD (480p), HD (720p), Full HD (1080p) sau UHD (4K).

Pentru acest test am realizat un videoclip de animație de 24 de minute în format MKV, cu o rezoluție de 480p și 23,81fps, cu o greutate de 149MB. Rezultatul, un fișier MKV HD la 720p și o dimensiune de 556MB. Procesul de conversie HD pentru acest videoclip a durat aproximativ 30 de minute.

Înainte de a efectua conversia, putem face clic și pe „Setări” pentru a mări sau modifica codecurile video și audio. Astfel, putem regla lucruri precum codificatorul , rata de cadru și rata de biți a fișierului după bunul nostru plac .

Extinderea nivelului de compresie al unui fișier de până la 5 ori

Pentru acest ultim test, voi lua același fișier video de 149 MB și îl voi comprima cu 32%. În acest fel, videoclipul va cântări 101MB. Putem face acest lucru pur și simplu ajustând bara de derulare „ Setări de compresie ” după bunul nostru plac. Rezultatul, un fișier cu aceeași rezoluție ca originalul, dar cu un nivel mai ridicat de compresie și mai ușor.

Diferența de calitate cu o compresie de 30% în acest caz este minimă.

În acest caz, procesul este mult mai rapid, durează mai puțin de 10 minute și menține o calitate video remarcabilă (deși asta va depinde de nivelul de compresie pe care îl aplicăm, desigur).

Convertiți fișiere în toate tipurile de formate imaginabile

HD Video Converter Factory Pro are practic toate formatele video și audio de convertit între ele. Unul dintre avantaje în comparație cu alte aplicații ale breslei este că vă permite să reglați formatul în funcție de dispozitivul pe care va fi jucat .

Astfel, putem converti videoclipuri adaptate pentru ecranul și rezoluția iPhone , dispozitive Sony , Microsoft , Amazon și multe alte mărci. Aceasta este o funcție care mi-a plăcut dintotdeauna și se apreciază că există încă instrumente care o oferă ca standard.

A putea alege formatul în funcție de dispozitiv este un hohot.

Descărcați Wonderfox HD Video Converter Factory Pro chiar acum!

Licența Wonderfox HD Video Converter Factory Pro are un preț de 69,95 USD . În prezent este la vânzare la un preț de 34,95 USD, puțin sub 30 de euro, disponibil pentru descărcare de pe pagina oficială Wonderfox AICI .

Pentru toți acei cititori interesați să obțină acest instrument, am o reducere de 58% la prețul inițial, rămânând la 29,95 USD, aproximativ 24 de euro pentru schimbare. O reducere exclusivă pe care o puteți accesa prin următorul LINK .

Instrumentul are, de asemenea, o versiune gratuită cu mai puține caracteristici, dar la fel de versatilă și pentru mulți poate fi mai mult decât suficientă. O puteți obține din secțiunea de descărcare Wonderfox.

Pe scurt, unul dintre cele mai complete și puternice convertoare pe care le vom găsi astăzi și un instrument întreg de luat în considerare pentru cei care lucrează în fansub-uri și sarcini similare, sau pentru cei care au nevoie de formatul perfect cu rezoluția și bitrate-ul perfect pentru dispozitivul multimedia preferat.

Puteți obține mai multe informații despre HD Video Converter Factory Pro pe site-ul oficial Wonderfox .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .