Cele mai bune imagini de fundal din The Witcher (Netflix) de descărcat

Vinerea trecută Netflix a lansat în sfârșit mult așteptata serie a The Witcher, cu Henry Cavill (Superman) interpretând rolul lui Geralt din Rivia, una dintre ultimele vrăjitoare de pe pământ. Multe au fost comparațiile cu Game of Thrones și, deși seria bazată pe romanele lui Andrzej Sapkowski pare să nu fi atins același grad de fascinație ferventă, cu siguranță și-a marcat propria cale spre succes (de fapt, a fost deja anunțată un al doilea sezon).

Sute de imagini de fundal ale The Witcher pentru Android și PC

Aici colectăm câteva dintre cele mai bune surse de calitate pentru a obține imagini de fundal de înaltă rezoluție ale The Witcher, bazate pe seria Netflix, precum și jocuri video și romane, pentru computere desktop și dispozitive mobile.

ArtStation

ArtStation este o platformă fantastică în care artiștii și ilustratorii își împărtășesc arta, cu posibilitatea de a cumpăra ediții tipărite în cazul în care dorim să punem mâna pe oricare dintre lucrările lor. În ceea ce privește calitatea, este unul dintre cele mai bune locuri pentru a obține imagini de fundal originale The Witcher, cu artiști incredibili precum Ivailo Ivanov (nu puteți rata profilul său ArtStation), Ástor Alexander, Bartlomiej Gawel, Ilse Harting și Marek Okon printre mulți alții.

Vedeți imagini de fundal The Witcher pe ArtSation

Wallhaven

Wallhaven este unul dintre cele mai bune site-uri pentru a descărca imagini de fundal 4K și, cum nu ar putea fi altfel, aici găsim, de asemenea, o selecție largă de artă legată de diferitele produse ale The Witcher, cum ar fi seria TV, jocuri video de la CD Projekt, Gwent (jocul de cărți bazat pe The Witcher) și numeroase fantezii.

Unul dintre avantajele Wallhaven este că fiecare tapet are un editor unde putem tăia fiecare imagine astfel încât să se conformeze formatului / rezoluției care ni se potrivește cel mai bine pentru ecranul Android-ului, PC-ului etc.

Vedeți imagini de fundal ale vrăjitorului din Wallhaven

Zedge

O sursă excelentă de imagini de fundal pentru dispozitive mobile . Zedge se caracterizează prin faptul că are un număr mare de fonduri pentru practic orice serie, joc video, anime sau film la care ne putem gândi. În cazul The Witcher, o mână bună de ilustrații sunt incluse în format peisaj și în format HD, atât din seria Netflix cu un superb Geralt of Rivia interpretat de Henry Cavill, cât și din jocurile și derivatele The Witcher 3. Site-ul web Zedge este, de asemenea, disponibil într-un format de aplicație Android.

Vedeți imagini de fundal ale The Witcher în Zedge

Reddit

Reddit are subforuri pentru orice tip de subiect vă puteți imagina. Fandomul personajelor create de Andrzej Sapkowski împărtășește de obicei imagini de fundal pe care le putem descărca din subreddite, cum ar fi r / netflixwitcher, r / wallpaper și r / wallpapers. Aici vom găsi o mulțime de fanart, imagini de fundal vectoriale din capturi de ecran, imagini 2K și chiar imagini de fundal pentru computere cu monitoare duale .

Vedeți imagini de fundal disponibile în / r / wallpapers

Vedeți imagini de fundal disponibile în / r / wallpaper

Vedeți imagini de fundal disponibile în / r / netflixwitcher

Imagine de copertă a lui Ivailo Ivanov prin ArtStation

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .