Revizuire a ochelarilor de realitate virtuală Xiaomi VR: ochelari de realitate virtuală pentru Android - Android fericit

Experiențele realității virtuale devin din ce în ce mai la modă și nimic mai bun decât ochelarii VR pentru ca smartphone-ul nostru să facă primul salt începător în lumea realității virtuale . De ceva timp, ochelarii de carton Google CardBoard sunt disponibili online la un preț accesibil. Ce mi-ai spune dacă ți-aș spune că putem obține ochelari și mai ieftini, cu o calitate superioară și un finisaj mai durabil? Săptămâna trecută am primit ochelarii de realitate virtuală Ochelari 3D de realitate virtuală Xiaomi VR și astăzi voi profita de ocazie pentru a le face o analiză, a vedea dacă merită cu adevărat și de altfel vă recomand câteva aplicații de realitate virtuală. Vă spun deja că mi-au plăcut foarte mult ... să mergem!

Analiza ochelarilor 3D de realitate virtuală Xiaomi VR

Primul lucru care atrage atenția ochelarilor Xiaomi VR este finisajul negru din lycra atât de elegant încât îl are pentru ochelarii care nu costă mai mult de 16 USD. Sunt moi la atingere și cu o rezistență lăudabilă , iar adevărul este că sub acest aspect depășește clasicul Google CardBoards din carton.

Dimensiuni

Pe partea din față au un fermoar în care, odată dezlegat, ne vom așeza smartphone-ul. Este important să clarificăm faptul că acești ochelari sunt compatibili cu smartphone-urile (atât Android cât și iPhone) cu ecrane cuprinse între 4,7 și 5,7 inci . Cu alte cuvinte, este compatibil cu majoritatea dispozitivelor de dimensiuni medii de pe piață.

Benzi de alunecare

Un alt punct pozitiv este că au așezat 2 benzi de cauciuc pe față pentru a preveni alunecarea și adevărul este că își fac treaba perfect. După câteva rotiri ascuțite ale capului, smartphone-ul nu s-a mișcat nici un milimetru.

Reglați bine panglicile

Ochelarii Xiaomi VR vin cu curele reglabile pentru a le așeza pe cap. Poate părea o prostie, dar dacă nu le așezăm corect, greutatea ochelarilor poate fi dezechilibrată și putem simți presiune pe nas. Un sfat: reglați bine centura centrală. Acolo este cheia.

Lentile

Lentilele au un finisaj bun și nu prezintă imperfecțiuni care ar putea afecta experiența utilizatorului. Nu observați nicio margine atunci când avem telefonul bine așezat și senzația este că suntem total scufundați, deși este recomandabil să ne punem căștile dacă dorim ca experiența să meargă cu un pas mai departe.

Aplicații compatibile cu ochelarii 3D de realitate virtuală Xiaomi VR

Cel mai frustrant lucru despre acești ochelari de realitate virtuală poate fi tema aplicațiilor. Mai precis al aplicației concepute special pentru aceste Xiaomi VR.

În interiorul ochelarilor vine un cod QR de unde putem descărca aplicația de realitate virtuală Xiaomi. Arată bine, dar este păcat pentru că este în întregime în chineză.

Dar nu-ți face griji! Ochelarii sunt compatibili atât cu aplicația Google CardBoard, cât și cu orice altă aplicație de realitate virtuală pe care o puteți găsi în Google Play Store . Recomandarea mea este să mergeți din aplicația Xiaomi și să vă scufundați direct în Google Play sau în numeroasele videoclipuri VR pe care le puteți găsi pe YouTube.

Mai am multe aplicații VR de descoperit, dar unele dintre cele care mi-au plăcut cel mai mult au fost:

  • Google CardBoard : aplicație ideală pentru a vizualiza sau a face fotografii la 360 de grade și a le vizualiza confortabil.
  • VR Cities: aplicație cu imagini VR ale multor orașe din lume.
  • ARTE360 : aplicație bună, cu multe videoclipuri VR actualizate constant.
  • InCell VR : joc de realitate virtuală în care vă aflați în corpul uman și trebuie să evitați celulele roșii din sânge, trombocite etc. Jocul tipic de curse, dar în realitate virtuală. Sentimentul de a fi în joc este foarte remarcabil.

Merită cumpărate aceste Xiaomi VR?

Dacă nu ați încercat niciodată aplicații sau jocuri de realitate virtuală, ochelarii de realitate virtuală Xiaomi VR sunt un început foarte bun. Confortabil, rezistent, experiență bună pentru utilizator și un preț foarte economic. După părerea mea, mult mai recomandat decât cartonul Google CardBoards.

În prezent, puteți obține ochelarii de realitate virtuală Xiaomi VR la doar 12,99 USD .

Dacă le-ați încercat deja sau aveți întrebări, nu fiți timizi și lăsați-vă părerea în căsuța de comentarii. Care a fost experiența ta?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .