Injustice: Gods Among Us gratuit pentru PC, PS4 și Xbox One

Warner Bros Games a anunțat că va oferi gratuit ediția definitivă a Injustice: Gods Among Us pentru Steam, PS4 și Xbox One până pe 25 iunie. Doar adăugați jocul la biblioteca noastră pe oricare dintre aceste sisteme pentru a vă bucura de celebrul titlu de luptă pentru totdeauna pe platforma noastră preferată.

Motivul cadoului este destul de clar: „ Fii un erou în timp ce te joci cu prietenii și familia. Joacă acasă. Stai acasă ”. Dacă am avut deja jocul în posesia noastră, este interesant de menționat că este versiunea Ultimate Edition a jocului, ceea ce înseamnă că vom găsi 6 noi personaje jucabile (Lobo, Batgirl, Scorpion din saga Mortal Kombat, General Zodd, Detectiv Marciano și Zatanna), noi misiuni în laboratorul STARS și peste 30 de noi skin-uri personalizate care ne vor permite, printre altele, să ne jucăm cu Supermanul sovietic din aclamatul comic al lui Mark Millar, Red Son .

Descărcați Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

  • Descărcați jocul pentru PC (Steam)
  • Descarcă jocul pentru PS4
  • Descarcă jocul pentru Xbox One

Trebuie amintit că Injustice a fost lansat inițial pentru generația anterioară de console (PS3 și Xbox 360), aceasta fiind o revizuire îmbunătățită nu atât la nivel grafic, cât și la nivel de performanță și actualizare, unde se evidențiază rezoluția 1080p și 60 FPS. a ratei de reîmprospătare. Prin urmare, jocul va arăta mai bine, dar nu vă așteptați la multe înfloriri sau efecte speciale care să completeze ceea ce a fost deja văzut în prima nedreptate.

Una dintre marile atracții ale acestui titlu este jocul și sistemul de luptă, unde putem interacționa cu scena pentru a ne ataca adversarul. La fel, fiecare personaj are abilități și combinații unice, care pot duce la bătălii dezechilibrate în anumite momente, dar care adaugă o mulțime de distracție și spectaculoase în egală măsură.

Deși, fără îndoială, principala atracție este modul său de poveste, un serviciu pur al fanilor pentru iubitorii de benzi desenate DC. În el, trebuie să ne luptăm cu Superman, care a devenit o ființă autoritară și dictatorială care stăpânește planeta cu un pumn de fier după ce a pus capăt accidental vieții soției sale Lois din cauza Jokerului. O poveste izbitoare care a dus chiar la un webcomic atât de reușit încât a ajuns să fie publicat pe hârtie, cu peste 60 de numere și o continuare, de mâna scenaristului Tom Taylor - a cărui carieră a decolat datorită acestei lucrări - și a unor artiști precum Jheremy Raapack, Mike S. Miller și Bruno Redondo.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .