Elephone P8 MAX în analiză, mobil cu o baterie brutală de 5000mAh

Elephone P8 MAX este versiunea mai mare și îmbunătățită a Elephone P8 Mini. Doar cu numele, putem deja să ne facem o idee despre unde se duc fotografiile. Ne-am putea gândi că eticheta „MAX” se referă la ecran (5,5 ”față ​​de 5” pe Mini). Nimic nu este mai departe de adevăr: punctul forte al Elephone P8 MAX este bateria sa gigantică de 5000 mAh .

În recenzia de astăzi vorbim despre cea mai recentă propunere a producătorului asiatic pentru piața internațională, Elephone P8 MAX. Sa mergem acolo!

Elephone P8 MAX în analiză, un titan al autonomiei echilibrate și la un preț foarte bun

Lucrul bun despre Elephone este că tinde întotdeauna să scoată produse care au un raport calitate-preț excelent și asta este ceva ce vedem și în P8 MAX. Un brand deja stabilit în lista foarte interesantă a telefoanelor mobile chinezești care rareori dezamăgește.

Proiectare și afișare

Elephone P8 MAX are un ecran bun de 5,5 inci cu rezoluție Full HD (1920x1080p) cu margini arcuite 2.5D într-un corp robust din aluminiu. Este apreciată includerea clasicului buton fizic central Acasă , lucru care se pierde în favoarea butoanelor capacitive și personal cred că este un succes.

Trebuie remarcat faptul că ne confruntăm cu un mobil ușor pentru dimensiunea sa . Dispozitivul cântărește 160 de grame, fapt important de luat în calcul, mai ales după ce vedeți bateria uriașă pe care o echipează - știți că cu cât este mai multă baterie, cu atât este mai mare greutate. Dimensiunile sale, pe de altă parte, sunt de 15,38 x 7,63 x 0,90 cm. Pe scurt, puțin de obiectat în ceea ce privește aspectul și designul modelului P8 MAX.

Puterea și performanța

La nivel hardware găsim aceleași curaje ca și predecesorul său, Elephone P8 Mini. Un procesor MTK6750T Octa Core care rulează la 1,5 GHz , 4 GB RAM și 64 GB stocare internă extensibilă. Toate cu Android 7.0.

Folosesc P8 Mini de peste 6 luni și vă pot asigura că nu aș putea fi mai mulțumit de performanțele pe care le oferă. De obicei nu joc jocuri foarte puternice, așa că în acest sens nu pot spune nimic, dar funcționarea aplicațiilor și fluiditatea sistemului în general sunt la un nivel foarte bun. Dacă Elephone P8 MAX urmează după sora sa mai mică, putem fi liniștiți și mulțumiți.

Camera și bateria

Unul dintre punctele forte ale P8 Mini a fost camera sa frontală , care a dat o mie de rotații camerei duble pe care o purta pe spate. Se pare că Elephone și-a învățat lecția, deoarece a eliminat obiectivul dublu din spate al Elephone P8 MAX pentru a lăsa o singură cameră de 13MP și a repetat cu aceeași cameră selfie de 16MP care a dat rezultate atât de bune în modelul anterior .

În ceea ce privește bateria, există puține lucruri de adăugat, în afară de faptul că ne confruntăm cu unul dintre terminalele cu mai multă autonomie în ultima vreme. O baterie de 5000mAh cu care putem supraviețui 2 zile fără complicații majore. Nu sunt multe telefoane mobile cu o baterie atât de mare și care să nu se simtă ca o cărămidă adevărată în buzunar - amintiți-vă că P8 MAX cântărește doar 160gr-.

În raport cu restul caracteristicilor, acesta are dual SIM (nano + nano), Bluetooth 4.0 și încărcare prin port micro USB.

//youtu.be/HnfV1-J6150

Preț și disponibilitate

Elephone P8 MAX este disponibil în prezent la un preț de 139,99 USD, aproximativ 118 euro pentru schimbare , pe GearBest. Un preț care este, fără îndoială, una dintre marile atracții ale unui terminal care își cunoaște locul în gama medie și îl exploatează în cel mai bun mod posibil.

GearBest | Cumpărați Elephone P8 MAX

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .