Elephone C1 Max în revizuire: un phablet accesibil de 6 ”cu cameră duală din spate - The Happy Android

Elephone provine dintr-un 2016 în care a triumfat în stil cu cel mai recent terminal high-end, Elephone S7. Un dispozitiv cu un design foarte asemănător cu Samsung Galaxy S7 și caracteristici destul de atractive.

Acum, compania chineză se întoarce la luptă cu un nou smartphone destinat celei mai accesibile medii, cu o cameră dublă din spate și un panou mare ca principale carduri de prezentare. În recenzia de astăzi, aruncăm o privire asupra Elephone C1 Max . Să aruncăm o privire?

Afișare și aspect

Elephone C1 Max vine în două culori , roșu (roșu) și negru. Dispozitivul poartă un corp metalic monocorp cu margini rotunjite și absența unui buton fizic pe panoul frontal, plasând detectorul de amprentă în centrul spatelui său.

Ecranul are o dimensiune de 6 inci (rezoluție HD), făcând C1 Max unul dintre ceea ce astăzi se numesc phablets. Industria trage din ce în ce mai mult către acest tip de dimensiune și o vedem deja în cazuri precum Samsung Galaxy S8 însuși, al cărui cel mai mic model are deja un panou important de 5,8 ”.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul, Elephone C1 Max montează un procesor Mediatek MTK6737 Quad Core de 1,3 GHz, 2 GB RAM, Android 7.0 și 32 GB spațiu de stocare intern.

Este un terminal umil, în principiu, un mid-range complet, dar după ce trece prin filtrul de benchmarking Antutu reușește să obțină un scor de 32.000 , ceea ce nu este rău, și asta arată că putem folosi acest telefon pentru altceva decât să navighezi pe internet și să faci fotografii.

Camera și bateria

Camera este unul dintre punctele forte ale C1 Max: o cameră frontală de 5MP și o cameră duală din spate extrem de interesantă de 13MP + 5MP capabilă să obțină efectul bokeh, estompând obiecte care sunt mai departe pentru a oferi un sentiment mai mare de profunzime imaginii. Fotografie. Acest tip de cameră pare să fie destul de reușit și tot mai multe dispozitive mobile adoptă acest sistem dual pentru obiectivele lor.

În ceea ce privește bateria, aceasta rămâne la doar 2800mAh. Nu este mult, dar ținând cont de faptul că procesorul are o performanță moderată nu se consumă la fel de repede ca alte terminale cu o baterie mai mare, ci hardware mai exigent.

Preț și disponibilitate

Prețul obișnuit al lui Elephone C1 Max este de 129,99 USD, dar în perioada 17 - 24 aprilie va fi disponibil pentru 109,99 USD , 100 de euro decupați prin GearBest. Se află într-o gamă de prețuri în care, în mod normal, nu găsim telefoane atât de mari sau cu camere atât de bune și este probabil să devină unul dintre cele mai proeminente smartphone-uri pentru gama medie de bază în acest sezon. Nu vă pierdeți ochiul.

GearBest | Cumpărați Elephone C1 Max

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .