135 de instrumente online gratuite pentru tot felul de sarcini

Odată cu proliferarea instrumentelor web, nu mai este necesar să instalăm niciun program sau aplicație pentru a efectua orice tip de sarcină. Dacă trebuie să facem o muncă de calcul matematic, editarea culorilor, gestionarea textelor și listelor, numerelor, datele și orelor sau imaginilor, probabil că vom găsi instrumentul de care avem nevoie pe site-ul web PineTools.

PineTools este un site web care colectează sute de instrumente online gratuite cu ajutorul cărora putem realiza o multitudine de sarcini legate de texte (inversare, conversie majuscule cu minuscule), imagini (inversare, redimensionare, tăiere), liste (sortare alfabetică, sortare aleatoriu), numere (generează secvențe, ordine) și multe alte funcții care pot fi utile la un moment dat de nevoie.

Instrumentele oferite de web sunt clasificate în 9 categorii diferite.

Matematica

Aici găsim aplicații pentru calculatoare (simple, suprafețe și procente), funcții trigonometrice (sinus, cosinus și tangente), proporții directe și regulă inversă de 3.

Culori

Una dintre caracteristicile principale ale PineTools este instrumentele sale de editare a culorilor și imaginilor. Când vine vorba de culoare, există mai mult de o duzină de aplicații web, toate foarte simple și ușor de utilizat.

Aici găsim instrumente pentru a calcula triade de culori, culori complementare , monocrom analog, întuneca, lumina, schimba saturația sau obține culorile unei imagini. Avem și altele care ne ajută să generăm culori aleatorii, să inversăm o culoare, să îmbinăm două culori sau să schimbăm în tonuri de gri. Adevărul este că putem găsi un instrument practic pentru orice este legat de culori.

Text

În instrumentele de text avem aplicații pentru inversarea, ordonarea, adăugarea de text la fiecare linie, eliminarea spațiilor și întreruperile de linie, eliminarea rândurilor duplicate sau a unui contor de litere și cuvinte. Există, de asemenea, altele care să înlocuiască cuvintele sau să schimbe majuscule / minuscule .

Numere

În această categorie găsim instrumente care ne permit să sortăm numerele, să filtrăm, să generăm liste de numere sau să găsim cele mai mari sau cele mai mici numere.

Date și ore

În categoria „Date și ore” avem instrumente pentru a adăuga sau a scădea ani, ore sau luni date și pentru a modifica data și ora în format Unix, printre altele.

Imagine

Instrumentele web legate de editarea și gestionarea imaginilor ne permit să redimensionăm, să tăiem sau să răsturnăm imagini, precum și să înseninăm sau să întunecăm, să schimbăm expunerea sau saturația. Putem, de asemenea, să schimbăm contrastul, luminozitatea, să inversăm culorile sau să adăugăm efecte de tot felul, să cenzurăm o imagine adăugând un bloc neclar , pixelat și altele. Pe de altă parte, sunt incluse și convertoarele SVG în PNG, BMP și JPG. În total, până la 55 de instrumente web legate de procesarea imaginilor.

Aleatoriu

Instrumentele pentru generarea de răspunsuri aleatorii includ un generator de numere aleatorii, capete sau cozi, aruncarea zarurilor, parola aleatoare și generatoare de șiruri , generatoare de culori aleatorii și bitmap și multe altele. Un pachet de instrumente cu adevărat interesant.

Înregistrări

În această compilație vom găsi, de asemenea, o secțiune dedicată manipulării fișierelor. Astfel, în categoria „fișiere” avem un instrument pentru divizarea sau alăturarea fișierelor, codificarea sau decodarea în baza 64, un generator de fișiere corupte sau aleatorii și un instrument pentru coruperea fișierelor existente.

Programare

În cele din urmă, avem un set de instrumente pentru programatori și dezvoltatori web, cum ar fi o subliniere a sintaxei, un înfrumusețare CSS, un instrument de verificare a diferențelor, un inliner CSS, un alt instrument de formatat în JSON, un înfrumusețare pentru HTML și altul pentru Javascript. .

Un total de 135 de instrumente web complet gratuite și funcționale, care ne pot ajuta să îndeplinim o multitudine de sarcini fără a fi nevoie să instalăm niciun software suplimentar pe computerul sau dispozitivul nostru mobil. Una dintre acele pagini care nu doare niciodată să fie adăugată la lista noastră de marcaje.

Vizitați PineTools

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .