Sindromul Tumblr: Special de vară (III) - Android fericit

Penultima săptămână din august. S-a terminat, copii! Nu ne vom mai vedea niciodată la curs, la birou sau la barul din colț. Profitați de ceea ce a rămas înainte ca rutina să preia!

Dacă nu suntem din Statele Unite. Acolo, întoarcerea la școală este mult mai interesantă.

Și dacă planul din SUA nu te atrage, poți oricând să instalezi butonul comunist și să dai o cotitură de 180 de grade vieții tale mizerabile.

Nu azi, mâine.

Delicioasă neînțelegere.

Învățăturile profesorului.

În orice zi, intrați pentru a arunca o privire la știrile Menéame și găsiți anunțuri ca acestea (100% adevărate).

Când setați alarma pentru 7:00 a.m., dar vă treziți singur la 6:59 a.m.

Hei, ne vedem mai târziu!

Eu încerc să fac o glumă care să nu jignească pe nimeni în 2018 ...

Machiaj derutant.

Vizualizați această postare pe Instagram

Vreau doar să iau un moment pentru a-i întâmpina pe noii mei adepți și pentru a mulțumi fiecăruia dintre voi pentru dragostea și sprijinul uimitor pe parcursul călătoriei mele. ❤️ A fost o săptămână atât de minunată să fiu prezentat pe @Instagram și să lansez kitul Mimi cu @maccosmeticscanada și @sephoracanada (disponibil la Sephora.ca sau prin linktree în biografia mea)! Mă trezesc zilnic simțindu-mă cu adevărat recunoscător pentru toate noile oportunități! Nu aș fi reușit să fac asta fără încurajări și sprijin constant de la voi - MULTUMESC. Abia aștept să vă împărtășesc noi proiecte în curând! 🌟

O postare distribuită de MIMI CHOI (@mimles) pe 16 august 2018 la 22:00 PDT

Cei 4 călăreți.

Pentru ca mai târziu să spună că mersul la muzeu este plictisitor.

O zi obișnuită în viața lui Bruce Wayne.

Îmi amintesc (aproape) de toți copiii tăi.

Se întâmplă.

Dar ce este asta! S-a terminat? Dacă doriți să vedeți în continuare prostii ca pianele, puteți arunca o privire la edițiile anterioare ale „Sindromului Tumblr” din lista următoare .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .