Google One va face copii de rezervă gratuite ale dispozitivului dvs. Android sau iOS

Google One, serviciul de stocare în cloud Google, care a văzut lumina zilei în 2018, va face gratuit copii de rezervă ale telefonului sau dispozitivului nostru Android Android. Aplicația iOS, care va ajunge în curând la App Store, ne va permite să facem copii de rezervă ale fotografiilor, videoclipurilor, contactelor și calendarului nostru, unificând astfel ceea ce alte servicii Google, cum ar fi Fotografii sau Drive, oferă deja separat, într-un singur loc . La rândul său, aplicația Google One pentru Android, care oferea deja posibilitatea de a face copii de rezervă ale anumitor fișiere, va permite acum și copiile de siguranță fără a fi nevoie să fie abonat la platformă .

Aceasta este o informație importantă, deoarece astăzi Google One este util numai dacă suntem abonați la serviciu. Dacă avem doar planul gratuit de 15 GB (standardul pentru orice utilizator care are un cont Gmail) și nu avem un plan premium contractat - abonamente de 100 GB, 200 GB sau 2 TB -, nici măcar nu vom putea trece de ecranul de conectare . Prin urmare, odată cu această actualizare gratuită, aplicația Google One ar începe să aibă sens pentru toți cei care doresc să își protejeze fișierele doar folosind un instrument gratuit de rezervă, fără a fi nevoie să recurgă la capacități de stocare premium.

Descărcați codul QR Google One Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Google One este actualizat pentru a fi mai accesibil

În plus față de această nouă funcție de a face copii de rezervă, Google One va primi și o actualizare a interfeței pentru a facilita gestionarea fișierelor pe care le încărcăm în cloud. Cu noul manager de stocare, care va fi disponibil atât din aplicație, cât și din versiunea web, putem organiza toate fișierele stocate în Google Drive, Gmail și Google Photos dintr-un singur panou centralizat.

Sursa: Google

Disponibilitatea Google One va depinde de țara în care folosim Google Play. Astăzi aplicația este disponibilă în Spania, SUA, Mexic, Argentina, Columbia, Peru, Chile și în majoritatea țărilor din America Latină. Putem verifica lista completă a țărilor compatibile în linkul următor .

În ceea ce privește datele pentru această nouă actualizare, așa cum a indicat Android Authority, noile funcții ale Google One vor ajunge pe Android „în următoarele câteva zile”, deși în cazul iOS se pare că vor dura puțin mai mult pentru a ajunge.

Google indică faptul că aceste noi instrumente sunt destinate consumatorilor obișnuiți, astfel încât funcționalitățile menționate anterior nu ar fi disponibile utilizatorilor de afaceri ai G Suite. Cel putin pentru moment.

Aruncați o privire la Google One   

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .