Smartwatch pentru a efectua apeluri cu CPU MTK6261 pentru mai puțin de 10 €

Ceasurile devin din ce în ce mai asemănătoare telefoanelor noastre mobile . Nu mai vorbim despre brățări inteligente, ci despre ceasuri de mână care au evoluat în formatul „smartwatch”. Unii au chiar un slot frumos pentru a introduce o cartelă SIM și a efectua apeluri.

Acesta este cazul următorului ceas inteligent care tocmai a apărut pe Tomtop cu ocazia petrecerii 11.11, la un preț atât de conținut (7,73 €, mai puțin de 10 USD) încât doar pentru asta merită să aruncăm o privire și să vedem ce este ceea ce oferă.

Ecran tactil LCD cu Android, nano SIM și spațiu pentru carduri SD

În toate scopurile practice, ceasul este aproape o versiune mini a unui telefon Android. Pe de o parte, putem introduce un nano SIM și putem efectua apeluri - acceptă rețele GSM 2G - are spațiu pentru un micro SD, un ecran tactil de 240 * 240p și un procesor Mediatek MTK6261, precum și o conexiune Bluetooth.

Printre funcțiile sale le găsim și pe cele obișnuite pentru brățările sport: pedometru, cronometru, contor de calorii, monitorizarea somnului și memento-uri ale stilului de viață sedentar.

Funcție anti-pierdere, înregistrator de sunet și chiar o cameră mică

În plus, acest curios ceas inteligent are și o bună colecție de caracteristici suplimentare:

  • Funcție anti-pierdere.
  • Înregistrator de sunet.
  • O cameră mică de 0.3MP.
  • Trimiterea de SMS-uri.
  • Muzică.
  • Navigator Internet.

Unele caracteristici care, fără a fi nimic despre care să scrii acasă, oferă un tabel cu adevărat complet și interesant de funcționalități pentru un ceas de mână. Are încărcare USB și o baterie de 230 mAh cu o durată de așteptare de 6 zile. Este disponibil în 2 versiuni, alb-negru.

Preț și disponibilitate

Prețul inițial al acestui ceas inteligent este puțin peste 20 de euro, dar, așa cum am menționat la început, îl putem obține în următoarele zile pentru un preț redus de 7,73 euro, sau ceea ce este același, 8,99 USD pentru schimbare . Dacă căutăm un ceas inteligent complet și ieftin, fără îndoială, aceasta este una dintre cele mai izbitoare alternative.

Tomtop | Cumpărați smartwatch MTK6261 2G

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .