Teme Android: Deadpool - Personalizați-vă telefonul mobil! - Androidul fericit

Deadpool este unul dintre personajele mele preferate din Marvel. Este ca un om Spider-Man cu katane și multe arme, fiul preferat al lui Rob Liefeld. În afară de Cable, cui i-ar putea displăcea? Iubitul nostru mercenar, cu gura mare, dă mereu bucurie oriunde merge, iar de data aceasta îl vom pune pe Android-ul nostru pentru a da puțină viață problemei.

Toate widgeturile, pictogramele și imaginile de fundal utilizate pentru această temă Deadpool sunt 100% gratuite, în așa fel încât oricine să o poată reproduce pe propriul dispozitiv cu variantele pe care le dorește.

Personalizați-vă Androidul cu această temă Deadpool

Acest mic GIF pe care îl vedem mai sus ne arată tema Deadpool menționată mai sus pentru telefoanele Android. Este o personalizare bazată pe culorile roșu și negru, cu câteva widget-uri întunecate cu o estetică elegantă.

Pachet de pictograme

Pictogramele utilizate în această personalizare aparțin pachetului „ Rootjunky / Notiflux Icon Pack ”. Acest pachet este compatibil numai cu Nova Launcher și Apex Launcher, deci va trebui să folosim unul dintre aceste 2 lansatoare.

Descărcați QR-Code Rootjunky / Notiflux Icon Pack Dezvoltator: RootJunky.com Preț: Gratuit

Lansator

Lansatorul ales pentru acest exemplu este Nova Launcher, unul dintre desktopurile mele Android preferate. Nova este configurat cu o defilare infinită în formă de cub, aspect întunecat și un sertar pentru aplicații care se deschide glisând în sus de la doc.

Descărcați QR-Code Nova Launcher Dezvoltator: TeslaCoil Software Preț: Gratuit

Widgeturi

Cele 2 widget-uri utilizate pentru tema Deadpool sunt după cum urmează:

  • Căutare întunecată pe Google : acest widget este disponibil în catalogul Ocea pentru KWGT și numele său este „KWGT000015”.
  • Data și ora : acest widget aparține, de asemenea, Ocea pentru KWGT și se numește "Kustom 26".

Pentru a utiliza aceste widgeturi, trebuie să avem instalat pe Android dispozitivul de widget KWGT Kustom Widget Maker .

Tapet

Tapetul cu Massacre care face simbolul dragostei este disponibil în aplicația de fundal Zedge , în categoria « Divertisment ». Un depozit cu o multitudine de medii de Marvel, supereroi DC și alte personaje comice.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .