FotoJet Online, un editor foto foarte complet încărcat cu conținut

Îmi plac instrumentele online. De câțiva ani, am experimentat un boom în acest tip de aplicație web, iar diversitatea și funcționalitățile sale au atins niveluri de neimaginat. Multe dintre ele, în principal cele orientate spre automatizarea biroului și editarea multimedia, sunt la ordinea zilei în lista mea de instrumente preferate și obișnuite. Cel puțin în cazul meu.

Dacă aveți nevoie de un procesor de text, nu mai trebuie să aveți instalat Microsoft Office: puteți utiliza Word Online. Dacă șeful tău ți-a cerut un excel, poți folosi foi de calcul Google din orice browser și să scapi de probleme. Sau dacă doriți să creați un GIF simplu, mergeți la Giphy și îl aveți gata în mai puțin de 5 minute.

Ce căutăm pentru un editor foto online? Apoi putem folosi o aplicație precum FotoJet Online , care, pe lângă faptul că este gratuită, ne permite să retușăm imagini în câteva secunde.

Fotojet Online editor foto, un instrument web pentru retușarea imaginilor cu o interfață super accesibilă

Dacă am încercat deja alți editori online, vom vedea că FotoJet vine cu tot ceea ce este esențial, oferind filtrele și efectele caracteristice care nu pot lipsi niciodată, pe lângă ajustările obișnuite (redimensionare, tăiere, culoare, expunere etc.) și facilități pentru a partaja imagini în RRSS (Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr).

Personal, aș sublinia instrumentul său de includere a textului, care este puțin mai avansat și cu mai multe posibilități decât ceea ce suntem obișnuiți să vedem în acest tip de aplicații web.

Perfect pentru a adăuga texte colorate unei imagini.

Numai din acest motiv, este deja o opțiune de luat în considerare pentru anumite lucrări de editare și retușare. Cu toate acestea, versiunea online a FotoJet are mai multe caracteristici, pe care le vom discuta mai jos.

Caracteristici

Odată ce am încărcat imaginea pe care dorim să o retușăm (din butonul „Deschidere” din bara de sus) aplicația ne oferă 5 nivele de editare:

  • Editare : aici găsim funcții de bază, cum ar fi decuparea, redimensionarea, rotirea, expunerea și culoarea . De asemenea, oferă setări avansate (ascuțiți, eliminați ceața, zgomotul, focalizarea, filtrul selectiv etc.)
  • Efect : în această secțiune avem un număr mare de efecte și filtre de culoare (alb-negru, sepia, vintage, cromatic etc.).
Imagine retușată cu efecte cromatice.
  • Suprapunere: Din această secțiune putem adăuga straturi de efecte precum bokeh, trasee de lumină , spațiu, rafale, efect de hârtie, țesături, metalice și multe altele.
Aceeași imagine cu o suprapunere de tip „rafală”.
  • Cadru : așa cum sugerează și numele, acesta este locul pentru a adăuga un cadru frumos imaginii dvs.
  • Text : Fonturi cu mai multe modele predefinite și cu tipografie variabilă.

După ce am terminat editarea imaginii, o putem salva pe computer apăsând pictograma „Salvare”. De asemenea, îl putem partaja în rețele sau putem trimite documentul direct la tipărire.

Aplicația ne oferă opțiunea de a salva imaginea în format JPG și PNG. Nu vedem adesea acest al doilea format în acest tip de instrumente online, ceea ce este ceva apreciat. Cu toate acestea, un detaliu care ne lipsește este posibilitatea de a regla nivelul de compresie al imaginii atunci când salvați documentul.

Alte instrumente: proiectare și colaj

FotoJet este unul dintre cei mai completi editori online gratuiti, dar lucrul bun este că nu se oprește aici. FotoJet Online integrează 2 instrumente suplimentare: „ Design ” și „ Collage ”.

Cu creatorul de colaje putem realiza imagini realizate cu resturi de alte fotografii, folosind șabloanele predefinite pe care le oferă aplicația.

Unele dintre șabloanele pentru colaje.

Editorul „Design”, la rândul său, vizează crearea de carduri, coperte YouTube, postări pe Instagram și altele asemenea.

Unele șabloane de editare a aspectului.

Ambele aplicații sunt destul de practice și sunt prezentate ca un complement mai mult decât interesant pentru editorul de imagini principal.

Modele de abonament

FotoJet Online este un instrument web gratuit , dar are și un model premium de abonament, care costă între 3 și 6 euro pe lună și include șabloane suplimentare, mai multe fonturi, efecte și, în cele din urmă, mai mult conținut decât este disponibil pe site-ul dvs. web. versiune gratuită.

Concluzii

Pe scurt, FotoJet Online este o alternativă mai mult decât interesantă de luat în considerare pentru cei dintre noi care folosim instrumente de editare online. Versiunea gratuită este mai mult decât satisfăcătoare, cu unele detalii importante, cum ar fi capacitatea de a salva imaginile în format PNG și versatilitatea mare a instrumentului de text.

Dacă căutăm o experiență mai completă, putem merge la planul premium, deși este adevărat că pentru mulți utilizatori, versiunea gratuită va fi mai mult decât suficientă.

FotoJet Online | Editor foto online

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .