Chuwi Surbook Mini în revizuire, alternativa accesibilă la Surface Pro

În cele din urmă am reușit să obțin un Chuwi Surbook Mini . Este versiunea redusă a Chuwi Surbook, o tabletă 2-în-1 cu Windows inspirată de fantasticul Surface Pro de la Microsoft . Marea atracție a Surbook Mini este prețul său incredibil, care echivalează cu o treime din cât costă o tabletă de la compania lui Bill Gates. Dar întrebarea este, merită?

În recenzia de astăzi am revizuit Chuwi Surbook Mini, o tabletă 2-în-1 cu procesor Intel, 4 GB RAM și 64 GB stocare . Un dispozitiv perfect pentru citirea benzilor desenate, navigarea, vizionarea de filme și, întâmplător, pentru a profita de instrumentele de automatizare de birou oferite de un sistem precum Windows 10. Să mergem!

Chuwi Surbook Mini, design superb și construire cu un ecran pe măsură

Chuwi Surbook Mini este o tabletă cu caracteristici mid-range, dar cu câteva aspecte premium care o fac destul de plăcută. O construcție bună, performanță netedă în majoritatea cazurilor și un afișaj care arată deosebit de bine.

Proiectare și afișare

Versiunea mini a Chuwi Surbook echipează un ecran tactil LCD de 10,8 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1280p). Un ecran care arată deosebit de bine față în față, cu luminozitate și contraste remarcabile.

În ceea ce privește designul, ne confruntăm cu încercarea lui Chuwi de a urma după Surface Pro. Deși este încă o copie inspirată, adevărul este că finisajul și materialele utilizate sunt cele mai bune pe care le putem vedea astăzi în ziua.

Are o conexiune la tastatură și are un corp din aluminiu complet metalic, cu un suport reglabil de rezistență care rezistă vântului și mareei. Fără îndoială, unul dintre cele mai remarcabile puncte ale acestei tablete interesante.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul, Chuwi Surbook Mini are un procesor Intel Celeron N3450 Quad Core care ajunge la 2,2 GHz , 4 GB RAM , 64 GB stocare internă extensibilă prin card SD și Windows 10 activat standard.

Nu vom obține nivelul de performanță al unui Surface Pro 4, pentru a lua un exemplu cât mai direct posibil, dar este cel mai convenabil pentru cei care caută un dispozitiv care să ofere o anumită siguranță și fluiditate sub un buget restrâns.

Folosesc Surbook Mini de aproape 2 săptămâni și până acum nu mi-a dat probleme. Pot să navighez în mod liber pe Windows fără probleme de întârziere, să navighez pe Internet, să vizionez videoclipuri și să joc jocuri care nu necesită o mulțime de artificii.

Singurul dezavantaj pe care l-ar putea pune este funcția sa tactilă, care nu este cea mai rafinată în rare ocazii și în momente foarte specifice, dar adevărul este că la nivel de performanță oferă tot ce putem solicita de pe un tablet PC de nivel mediu .

De asemenea, am făcut mai multe teste de benchmarking , care m-au descoperit că GPU-ul acestui Surbook Mini are un nivel foarte bun. Vă las câteva capturi de ecran luate de la Catzilla 4K și Novabench .

Porturi și conectivitate

Chuwi Surbook Mini este echipat cu 2 porturi USB 3.0 și un port USB de tip C care servește atât pentru încărcarea dispozitivului, cât și pentru streaming audio / video. Are un port jack de 3,5 mm pentru căști, WiFi dual, Bluetooth și un slot pentru introducerea cardurilor micro SD.

Camera și bateria

Tableta are 2 camere 2.0MP , una pe spate și una pe față. Bateria de 8000 mAh oferă o autonomie remarcabilă , suportând mai mult de 4 ore de redare video continuă și o durată de așteptare de peste o săptămână. O baterie care adaugă o anumită greutate dispozitivului, dar care compensează mai mult decât atât datorită performanțelor sale bune.

Opinie și evaluare finală a Chuwi Surbook Mini

Dacă ceea ce căuta Chuwi era să ofere o alternativă ieftină față de Surface Pro de la Microsoft, fără îndoială, a pus-o în cuie. Surbook Mini este o tabletă care este o plăcere de ținut în mâini, are materiale foarte bune și oferă o performanță medie perfectă pentru sarcinile de zi cu zi. În plus, are accesorii precum tastatura și stiloul, două complementuri foarte apreciate în acest tip de dispozitiv. Dacă avem un buget redus, Surbook Mini este o alternativă de luat în calcul.

Preț și disponibilitate

Chuwi Surbook Mini are în prezent un preț de 339 de euro pe Amazon .

Amazon | Cumpărați Surbook Mini

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .