ALLDOCUBE X1 (T801): tabletă Deca Core cu ecran de 2,5K și Dual SIM

CUBE sau așa cum se știe acum, ALLDOCUBE, este unul dintre cele mai importante branduri chinezești din lumea tabletelor și tabletelor PC. În recenzia de astăzi profităm de ocazie pentru a vorbi despre noul său dispozitiv pentru Android, tableta ALLDOCUBE X1 (T801 ) . Am inceput!

ALLDOCUBE X1 este o tabletă bazată pe Android, cu specificații mai mult decât interesante pentru cei care caută mai mult decât o tabletă.

ALLDOCUBE X1 (T801) în revizuire, o tabletă puternică cu un ecran mare cu care poți efectua și apeluri

Am acasă una dintre tabletele CUBE, în special CUBE iWork 1X și adevărul este că s-a comportat fenomenal de când am cumpărat-o acum aproximativ un an. Dispozitivele lor au finisaje bune și ecrane care sunt, în general, destul de bune, lucru care se repetă în acest ALLDOCUBE X1. Dar, așa cum spunem întotdeauna, să mergem pe părți ...

Proiectare și afișare

Tableta X1 - care poartă adjectivul „ T801 ” știi de ce - este o tabletă compactă, de dimensiuni moderate. Dispune de un ecran OGS de 8,4 inci cu o rezoluție de 2,5K de 2560 x 1600 pixeli . Un ecran capacitiv în 10 puncte cu o calitate a imaginii peste medie. Fără îndoială, un dispozitiv bun dacă vrem să vizionăm filme și videoclipuri la rezoluție înaltă.

În ceea ce privește designul, acesta prezintă un finisaj negru mat pentru carcasă, are o cameră în față și în spate, mufă pentru căști, cititor de amprentă, USB tip C și slot SIM și card micro SD de până la 128 GB.

Puterea și performanța

ALLDOCUBE a dorit să sublinieze puterea tabletei, iar pentru aceasta a inclus un procesor Helio X20 cu 10 nuclee care atinge frecvențe de până la 2,3 GHz și un GPU Mali-T880. Acesta este SoC-ul tipic pe care îl vedem de obicei la smartphone-urile Mediatek din gama premium și, în acest caz, ne ajută să dăm mai multă împingere dispozitivelor de acest tip, precum aceste tablete chinezești, care sunt de obicei puțin mai slabe în ceea ce privește performanța.

Helio X20 vine cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern pe care îl putem mări prin includerea unui SD. Sistemul de operare utilizat este Android 7.1 .

Conectivitate

Acesta este unul dintre avantajele acestui tip de tabletă duo. Pe lângă navigarea, redarea și utilizarea aplicațiilor, ALLDOCUBE X1 ne ajută, de asemenea , să facem apeluri telefonice . Și nu numai asta, deoarece având o cartelă SIM putem folosi aplicații care sunt interzise în mod normal în lumea tabletelor, cum ar fi WhatsApp, pentru a da un exemplu foarte evident.

Un alt lucru este ceea ce ne pot spune prietenii noștri dacă ne văd punând tableta la ureche pentru a face un apel. Dar aceasta este deja o chestiune a fiecăruia și a naturaleții cu care este capabil să pozeze, menținând în același timp conversația telefonică de serviciu.

Pe lângă slotul de 2 nano SIM, tableta acceptă un număr mare de rețele:

  • GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
  • WCDMA: 2100MHz
  • TDS: benzi 34/39
  • EVDO: BC0
  • FDD: 1/3 benzi
  • TDD: benzi 38/39/40/41

De asemenea, oferă conectivitate Bluetooth 4.0 și WiFi AC .

Camera și bateria

În ceea ce privește camera, X1 montează un obiectiv spate de 13MP cu bliț și focalizare automată și o cameră selfie de 8MP. Fără a fi o minune autentică, cel puțin este aproape de ceea ce am putea găsi într-un terminal chinezesc de nivel mediu.

Pentru baterie, sistemul încorporează o baterie de 4500mAh pe care o putem reîncărca prin portul USB Type-C menționat mai sus.

Preț și disponibilitate

Tableta ALLDOCUBE X1 (T801) tocmai a fost prezentată și acum poate fi obținută la un preț redus de 214 euro, aproximativ 259,99 USD la schimb , pe GearBest.

Aviz și evaluarea finală a tabletei ALLDOCUBE X1

[P_REVIEW post_id = 11097 visual = 'complet']

Adevărul este că X1 este prezentat ca o tabletă cu performanțe peste medie și, mai presus de toate, cu un ecran capabil să-i încânte pe mulți. Posibilitatea de a introduce un SIM este destul de mare, dar chiar dacă nu îl folosim, este totuși o tabletă ideală de transportat în rucsac sau de savurat în timp ce stăm întinși pe canapea în liniște.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .