Cele mai bine vândute săptămâna aceasta în domeniul electronicii la Amazon.com

Începem acest weekend rece din februarie aruncând o privire la lista celor mai bine vândute dispozitive electronice de pe Amazon.com din ultimele 7 zile. Sunteți curios să știți care sunt cele mai reușite produse din cel mai popular magazin online de pe planetă? Nu-l pierde din vedere, pentru că există altceva destul de interesant. Sa mergem acolo!

Cel mai bine vândut în electronică săptămâna aceasta pe Amazon.com

Este clar că dispozitivele multimedia pentru sufragerie reprezintă o revoluție în ultimele luni / ani, mai ales de la popularizarea și standardizarea serviciilor video la cerere, precum Netflix , Amazon Prime sau HBO . Lista celor mai bine vândute săptămâna aceasta pe Amazon.com este un bun exemplu în acest sens.

Fire TV Stick | Ediție de bază

Fire TV Stick Basic Edition oferă acces ușor și convenabil la conținut de la Prime Video, Netflix și peste 4.000 de aplicații și jocuri. De asemenea, vizitați YouTube, Facebook, Reddit și milioane de alte site-uri web utilizând browsere web precum Silk sau Firefox.

Preț: 59,99 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

Cablu de conexiune AmazonBasics (certificat Apple, Lightning to USB, 0,9 m)

Cablu de sincronizare și încărcare certificat Apple MFI (iPhone 7 Plus, 7, 6 Plus, 6, 5s, 5c, 5, iPad Air, iPad mini, mini 2, iPad a 4-a generație și iPod nano a 7-a generație).

Preț: 7,79 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

TP-Link N300 TL-WA850RE - Repetitor de rețea WiFi extender (2,4 GHz, 300 Mbps, port Fast Ethernet, mod AP și extender, antene interne)

Modul Range Extender amplifică perfect semnalul wireless în zone care nu erau accesibile anterior sau erau greu de conectat.

Preț: 21,24 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

Cablu Micro USB, Gritin 3-Pack [1M, 1.5M, 2M] Cablu împletit cu nailon Micro USB Încărcare și sincronizare rapidă pentru dispozitive Android, Sony, Nexus, Motorola, Samsung Galaxy S7 Edge / S7 și mai multe

Încărcare și sincronizare rapidă: permite transferul rapid de date la viteze de încărcare și sincronizare de până la 480 Mbps.

Preț: 7,01 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

Cablu HDMI 2.0 de mare viteză AmazonBasics (Ethernet, 3D, 4K Video și ARC, 0,9 m, ultimul standard)

Contactele placate cu aur de 24 de karate oferă o rezistență mai bună la coroziune și un transfer mai bun al semnalului. Conform HDMI 2.0 (video 4K 60Hz, 2160p, adâncime culoare 48 biți / px) și lățime de bandă de până la 18 Gb / s. De asemenea, este compatibil cu versiunile anterioare.

Compatibil cu toate playere Blu-Ray 3D, televizoare cu adevărate receptoare 3D și AV cu Full HD și Ultra HD. Compatibil cu toate rezoluțiile Playstation 3 (PS3), Playstation 4 (PS4), Xbox, Xbox One și Ultra HD 4K.

Preț: 8,99 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

Antena TV interioară cu gamă amplificată Corelite de 95 km cu amplificator de semnal și amplificator avansat și cablu coaxial de 16,5 ft

Raza de acțiune de până la 60 de mile (95 km): în comparație cu radioul mediu de aer interior de 20 până la 50 de mile, această antenă de televiziune [versiunea actualizată] atinge o rază de până la 60 de mile și poate prelua mai multe canale decât orice altă antenă de pe piaţă. Împreună cu claritatea semnalelor over-the-air, această antenă de televiziune oferă o calitate superioară a imaginii decât puteți obține de la semnalele de transmisie prin satelit.

Preț: 18,99 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

Comutator HDMI, NIERBO Switcher HDMI 4K Acceptă Full HD 1080p 3D, adaptor HDMI cu 3 porturi Splitter Switcher pentru TV, Blu-Ray, cutie de cablu, PS3 / PS4

Rezoluție 4K HDTV (3840x2160P). Suport HDMI Switch 3 în 1, funcționează cu Nintendo Switch, Blu-Ray, Cable Box, PS3, Xbox One S, Xbox 360 etc. și 1 ieșire (TV sau Monitor).

Preț: 8,48 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

Invision Suport TV cu suport înclinabil pivotant ultra subțire - Pentru LED-uri, LCD, plasmă și afișaje curbate de 24-55 inch - Include acum cablu HDMI de 1,8 m (HDTV-E)

Design ultra subțire de la 55mm la 500mm. Sarcina maximă de 36,2 kg (80 de lire sterline).

Preț: 27,99 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

Engel RS8100HD - Receptor de satelit de birou (Full HD, PVR, Conax Reader, WiFi, USB 2.0, HDMI, DVBS2, 1 tunner)

Utilizați funcția IPTV PVR pentru a reda și / sau a înregistra pe dispozitive externe precum HDD și USB. Cu funcția Timeshift (Pauză-Direct), puteți opri un program și puteți continua oricând din punctul de întrerupere.

Preț: 91,95 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

Difuzor Bluetooth, Tronsmart T6 Premium Stereo 25W cu radiator pasiv, subwoofer fără fir portabil cu emisie continuă de 15 ore mâini libere

Difuzorul Tronsmart T6 oferă bas puternic datorită radiatorului pasiv cuplat cu cele două drivere cu funcție de subwoofer încorporată. Driverele audio avansate de 25W cu DSP vă vor face să vă bucurați de un sunet clar și clar. Este un partener perfect în petreceri și se bucură de muzică în orice moment.

Preț: 29,99 EUR | Vizualizați pe Amazon.com

Notă: acestea sunt prețurile disponibile în momentul scrierii (10 februarie 2018) pe Amazon.com. Prețurile la date ulterioare pot varia.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .