Teclast X22 Air, un All in One ieftin de 21,5 ”cu SSD de 128 GB

Uneori uitați că Teclast nu este doar un producător de tablete PC și laptopuri. Și astfel, din când în când găsești surprize precum acest Teclast X22 Air . Un PC desktop All in One, subțire și drăguț, în același mod ca iMac, dar fără să ne lase un rinichi pe parcurs.

Teclast X22 Air în revistă, un All in One cu procesor Intel Celeron ieftin pentru automatizare de birou și multimedia

Teclast X22 Air este un computer desktop cu hardware de nivel mediu ideal pentru sarcinile zilnice de birou, navigarea și vizualizarea conținutului multimedia. Un PC fără turn unde toate componentele sunt ascunse în spatele ecranului. „Un singur monitor care să le atragă pe toate și să le lege de întuneric”, așa cum ar spune Tolkien.

Proiectare și afișare

Acest all-in-one de la Teclast are un ecran de 21,5 inci cu rezoluție Full HD , un raport de aspect de 16: 9 și un unghi de vizualizare de 178 de grade. Cadrele sunt foarte subțiri, cu o grosime pe lățimea monitorului de doar 9,1 mm în partea cea mai subțire - partea superioară.

În spatele ecranului găsim mai multe porturi: 2 porturi USB 3.0 și 3 porturi USB 2.0 , slot VGA, ieșire HDMI, conector RJ45, alimentare și intrare pentru căști. De asemenea, încorporează 2 difuzoare stereo, una pe fiecare parte a monitorului.

X22 are dimensiuni totale de 50,20 x 35,60 x 9,20cm și o greutate de 3 kg.

Puterea și performanța

La nivelul componentelor, găsim un computer de nivel mediu cu mai multe aspecte de evidențiat. Echipează un SoC Intel Celeron Quad Core care rulează la 2,24 GHz , GPU Intel HD Graphics 400, 4 GB de memorie RAM DDR3L extensibilă până la 16 GB și un SSD de 128 GB cu spațiu pentru un SSD suplimentar în format mSATA. Desigur, sistemul de operare nu vine standard - încorporează DOS - așa că va trebui să-l instalăm pe cont propriu. Montează, de asemenea, un card LAN și oferă conectivitate WiFi 802.11b / g / n.

La nivel de performanță, Teclast X22 Air oferă ceva la jumătatea distanței dintre un laptop bun și un computer desktop normal, dar certăreț. Funcționarea este, fără îndoială, eficientă și, datorită SSD-ului, vom putea naviga și lucra cu aplicații într-un ritm de invidiat.

Cu toate acestea, nu avem o putere de procesare excesivă pentru sarcini de editare grele și este posibil să fie nevoie să creștem memoria RAM dacă vom lucra cu aplicații precum Photoshop sau Adobe Premiere la nivel profesional.

Desigur, pentru a lucra cu foi de calcul, procesoare de text, naviga pe Internet și viziona videoclipuri, am rămas foarte mult.

Preț și disponibilitate

Teclast X22 Air are un preț de 353,45 USD, aproximativ 293,06 euro pentru schimbare , pe GearBest. În alte site-uri de încredere, cum ar fi AliExpress, acesta are un preț de 379,99 USD , aproximativ 312 euro. În general, este mai mult decât o excelentă valoare pentru bani pentru ceea ce oferă acest produs All in One de la Teclast.

Aviz și evaluare finală a Teclast X22 Air

[P_REVIEW post_id = 10621 visual = 'complet']

Merită cumpărat acest computer desktop? Dacă ceea ce ne dorim este un computer care nu ocupă mult spațiu, cu un ecran bun și un nivel de performanță peste media în sarcinile de automatizare a biroului și de navigare, fără îndoială acesta este dispozitivul nostru. Mai presus de toate, ținând cont de prețul strâns pe care îl prezintă.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .