Porsche Edition Huawei Mate 10, un mobil de lux de peste 2.000 de euro

Zilele trecute treceam în revistă știrile din telefoanele mobile care veneau în pre-vânzare la GearBest. ¿ Ediția Porsche Huawei Mate 10 ? Așteaptă, nu cred că l-am privit bine ... 2.100 de dolari?! Hopa!

După ce am făcut câteva cercetări, am descoperit că acest telefon mobil a ieșit în noiembrie anul trecut și, din câte se pare, este unul dintre cele mai exclusive smartphone-uri pe care le putem găsi pe piață astăzi.

Ediția Porsche Huawei Mate 10 în revistă, mobil super exclusiv conceput de Porsche pentru colecționari

Întrebarea pe care ne-o vom pune cu toții în acest moment este cu siguranță aceeași: „De ce merită atât de mulți bani?” Răspunsul este că este un smartphone de lux, de lux , și atât telefonul în sine, cât și celelalte accesorii sunt proiectate exclusiv de Porsche în sine. În rest, este un vârf de gamă, cu unul dintre cele mai bune unse hardware ale momentului.

Proiectare și afișare

Pe partea frontală, terminalul montează un ecran AMOLED excelent de 6 inci cu rezoluție Full HD + (2160 x 1080p) cu o densitate a pixelilor de 402ppi. Telefonul este proiectat cu un corp de sticlă dintr-o singură bucată, cu margini curbate și oferă protecție împotriva prafului și a apei (IP67).

Pe spate, găsim cele 2 camere într-un aranjament vertical, iar sub ele, cititorul de amprentă. Puțin mai jos vom găsi sigla Huawei și, deja în față, emblema „Porsche Design” cu tipografia caracteristică a cunoscutului producător german.

Ediția Huawei Mate 10 Porsche are dimensiuni de 15,40 x 7,40 x 0,79 cm, o greutate de 179 grame și este disponibilă doar în culoarea „Diamond Black”.

Puterea și performanța

La nivel hardware, am putea spune că această ediție limitată a Huawei este ca o mașină sport bună: puternică și cu componente cu adevărat luxoase. La comandă găsim un procesor Kirin 970 Octa Core de 2,4 GHz, 6 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare intern . Nu are un slot pentru SD, dar evident, cu toată memoria internă nu este că ai nevoie de ea cu precizie. Sistemul de operare, Android 8.0 .

În ceea ce privește performanța - îmbunătățită, apropo, prin utilizarea inteligenței artificiale - putem fi siguri că nu va exista nimic care să ne reziste. Aplicații grele sau jocuri solicitante, toate trec prin filtrul Huawei Mate 10 Porsche Edition fără probleme. Ar fi mai mult!

Camera și bateria

Secțiunea fotografică a fost întotdeauna bună pentru Huawei. În principal datorită ajutorului neprețuit de Leica și a lentilelor sale de înaltă calitate. În acest caz, găsim o cameră dublă spate 20MP + 12MP cu diafragmă f / 1.7 și o cameră selfie de 8MP.

Bateria, la rândul său, are o capacitate de 4000 mAh cu încărcare USB-C , o cifră suficient de mare pentru un telefon mobil de ultimă generație (știți că producătorii încearcă întotdeauna să reducă bateria la vârful de gamă pentru a nu crește greutatea ). Ceva care este apreciat.

În ceea ce privește restul caracteristicilor, clarificați că nu include un slot jack de 3,5 mm. Dacă dorim să folosim căști, va trebui să folosim Bluetooth sau adaptorul mini-jack la USB-C inclus în pachet. Sau mai bine, folosiți căștile cu un conector USB-C care vin și ca cadou cu smartphone-ul.

Are, de asemenea, o conexiune Bluetooth 4.2, WiFi dual band AC și dual nano SIM.

În acest videoclip puteți vedea acest obiect de lux puțin mai atent:

Preț și disponibilitate

După cum am menționat la început, ediția Porsche Huawei Mate 10 este disponibilă pe GearBest la un preț de 2099,99 USD, aproximativ 1800 de euro în schimb . Începând cu 30 august, când se termină prevânzarea, prețul său oficial va fi de 2.430 USD.

Merită să cumperi Porsche Edition Huawei Mate 10?

Sincer, dacă ceea ce căutăm este un telefon bun, putem obține orice alt vârf de gamă pentru mult mai puțini bani și la fel de puternic. Acest telefon se adresează mai mult colecționarilor și iubitorilor de marcă, care caută un produs exclusiv și la îndemâna a foarte puțini oameni. Dacă sunteți unul dintre ei, felicitări: iată un smartphone cu care să vă lăsați toți prietenii și cunoscuții cu gura deschisă.

GearBest | Cumpărați ediția Porsche Huawei Mate 10

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .