Cum să încărcați fotografii pe Instagram de pe PC / Mac / Linux - The Happy Android

Prima dată când am încercat Instagram, a fost folosind telefonul meu Android. Cu toate acestea, lucrez mult cu computerul meu de birou și după câteva zile mi-a venit în minte să încărc o fotografie de pe computer. Din păcate, Instagram nu are o versiune pentru PC sau Mac, sau pentru un browser sau ceva similar. Puteți încărca fotografii pe Instagram de pe un computer desktop atunci? Desigur, dar va trebui să fim un pic mai inventivi și să găsim castanele pentru noi. Sa mergem acolo!

Cum să încărcați fotografii pe Instagram de pe un computer desktop

Dacă dorim să edităm o fotografie cu un instrument profesionist înainte de a o încărca pe Instagram sau pentru o comoditate simplă, posibilitatea de a o face de pe computer este cel mai convenabil.

Pentru a încărca imagini pe Instagram vom folosi un emulator pentru Android care ne va ajuta să depășim această barieră. O opțiune bună poate fi aplicația Bluestacks , dar adevărul este că putem folosi orice alt emulator Android pentru PC.

Iată o listă cu cele mai bune emulatoare Android pentru PC .

Postarea fotografiilor pe Instagram cu metoda Bluestacks

Pentru a încărca o fotografie pe Instagram de pe PC cu Bluestacks, trebuie să urmăm pașii următori:

  • Instalăm și deschidem aplicația Bluestacks pentru computer pe computerul nostru (descărcați AICI ).
  • Mergem în centrul de aplicații Bluestacks și instalăm Instagram.

  • Deschidem Instagram și ne conectăm cu contul nostru.

  • Faceți clic pe pictograma Adăugare imagine . Vom primi un mesaj care indică faptul că „nu se poate conecta la cameră”. Faceți clic pe „ Acceptați ”.

  • Acum, în meniul derulant superior, schimbăm „ Galerie ” în „ Altele ”.
  • În fereastra „ Deschideți din ” selectăm „ Alegeți din Windows ” și alegem fotografia pe care dorim să o încărcăm.

  • Decupăm imaginea, o edităm, adăugăm filtre și facem clic pe „ Următorul ”. Adăugăm etichetele și descrierea corespunzătoare și facem clic pe „ Distribuiți ”.

Este atât de ușor și atât de simplu. Emulatoarele Android sunt folosite pentru mult mai mult decât să joci jocuri simple și să te distrezi o vreme. De asemenea, putem încărca fotografii pe Instagram de pe PC fără complicații!

Notă: Instagram are propria aplicație pentru Windows, dar, din păcate, permite doar încărcarea imaginilor realizate cu camera web. Dacă dorim să încărcăm o imagine pe care am editat-o ​​sau retușat-o, cel mai practic este să folosim o aplicație precum Bluestacks-ul menționat anterior sau orice alt emulator Android pentru PC.

Cum să încărcați fotografii pe Instagram de pe Mac și Linux

Dacă avem un Mac, putem folosi și versiunea pentru Bluestacks pentru Mac sau putem încerca un alt emulator pentru Android, cum ar fi Genymotion sau Andyroid . Apropo, Andyroid este disponibil și pentru computerele care rulează sub o distribuție Linux.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .