Cum să obțineți gratuit 3 luni de la Amazon Music Unlimited

În prezent, Amazon are 2 servicii de muzică în flux. Una dintre ele este Amazon Music , care este foarte bună: un serviciu gratuit cu aproximativ 2 milioane de melodii, disponibil pentru oricine are un cont Amazon Prime (cu excepția cazului în care locuiți în SUA, Marea Britanie sau Germania, în care în cazul în care nici măcar nu trebuie să fii abonat Prime).

Celălalt serviciu este Amazon Music Unlimited , care are un preț de abonament de 9,99 € pe lună și include mai mult de 50 de milioane de melodii (adică este ceva asemănător versiunii premium a Amazon Music). Coincidând cu acest moment de închidere pe care trebuie să-l trăim, Amazon a anunțat că va oferi Amazon Music Unlimited total gratuit timp de 3 luni .

Cum să obțineți o perioadă de încercare gratuită de 3 luni pentru Amazon Music Unlimited

Amazon oferă de obicei doar o perioadă de încercare gratuită de o lună, deci este o afacere destul de bună. Pentru a face acest lucru trebuie doar să accesăm pagina de promoție AICI și să vă abonați.

Pentru a primi aceste 3 luni gratuit, este necesar să folosim un cont pe care nu l-am folosit anterior pentru nicio altă perioadă de încercare gratuită pe Amazon Music Unlimited (altfel ar trebui să creăm un cont nou pe Amazon).

La finalizarea abonamentului trebuie să ne asigurăm, de asemenea, că selectăm „Planul individual”, deoarece planul de familie nu este inclus în ofertă. Odată ce abonamentul este terminat, dacă accesăm setările Amazon Music Unlimited, vom vedea că vom avea acces gratuit timp de 3 luni, după cum puteți vedea în captura de ecran de mai jos.

Așa cum se întâmplă de obicei în acest tip de promoție, este important să ne amintim să anulăm reînnoirea automată sau să adăugăm un memento în calendarul nostru pentru a ne dezabona înainte de încheierea perioadei de încercare de 3 luni. Dacă suntem interesați să folosim în continuare serviciul perfect de muzică streaming Amazon, dar în caz contrar ne vor percepe 9,99 EUR, așa că nu uitați acest ultim detaliu extraordinar!

Amazon Music Unlimited este disponibil pe mai multe platforme: prin web prin browser, pe Windows prin aplicația sa desktop și pentru dispozitive mobile Android și iPhone.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .