Cele mai bune aplicații de fundal pentru Android - Android fericit

Imaginile de fundal sau imaginile de fundal sunt elementul caracteristic definitoriu al telefonului nostru mobil. Milioane de oameni pot avea un Samsung Galaxy S7, dar câți au Galaxy S7 cu un astronaut în stil retro, cu o vază de flori pe cap, ca tapet? Asta voiam sa spun!

În plus față de alte elemente de personalizare, cum ar fi tastaturi alternative, pictograme personalizate sau widget-uri, imaginile de fundal oferă un stil unic care aduce acea atingere specială și diferențiată pe telefonul sau tableta noastră. Astăzi, trecem în revistă unele dintre cele mai tari și mai elaborate imagini de fundal sau aplicații de fundal pe care le putem găsi pe Android.

Cele mai bune aplicații pentru a descărca și gestiona imagini de fundal pe Android

Din păcate, Android este plin de aplicații clone sau puțin lucrate, iar acest lucru este deosebit de vizibil în domeniul aplicațiilor pentru imagini de fundal. Și cel mai trist lucru este că mulți dintre ei au chiar milioane de descărcări în Play Store ...

Din acest motiv, în lista următoare nu voi include cele mai descărcate aplicații de tapet sau cele cu cel mai mare stoc de imagini, ci cele pe care le consider că oferă fundaluri originale cu o calitate peste medie .

Walli

Walli este, fără îndoială, aplicația mea preferată de tapet atunci când vine vorba de reînnoirea ecranului de pornire sau de blocare al Android-ului meu. Oferă imagini create de o comunitate de artiști, bine clasificate și ușor de descărcat și de gestionat.

Nu are un catalog deosebit de mare, dar este compensat de calitatea înaltă a fiecăreia dintre imaginile pe care le oferă, în plus, complet gratuit.

Descărcați QR-Code Walli - Imagini de fundal și salvatoare de ecran HD Dezvoltator: Shanga Preț: Gratuit

Imagini de fundal Google

Imaginile de fundal Google oferă un catalog excelent când vine vorba de fotografia de natură și peisaj . De asemenea, oferă imagini preluate de pe Google Earth, pe lângă posibilitatea de a schimba automat imaginea de fundal zilnic.

Descărcați imagini de fundal QR-Code Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Muzei Live Wallpaper

Muzei este o aplicație de imagini de fundal vii care oferă imagini de fundal care sunt actualizate pe tot parcursul zilei , de obicei cu diferite opere de artă. Putem selecta dintre imaginile deja disponibile sau putem crea cicluri de imagine ale recoltei noastre. Potrivit în special pentru cei cărora le place să schimbe în mod constant imaginea de fundal a terminalului lor.

Descărcați QR-Code Muzei Live Wallpaper Dezvoltator: Roman Nurik și Ian Lake Preț: Gratuit

Imagini de fundal Vaporwave

O colecție interesantă și generoasă de imagini de fundal HD în stil vaporwave . Vaporwave este un gen muzical care a apărut în 2010 din amestecul indie dance cu funk și muzică New Age din anii 80. La nivel vizual am putea spune că jocuri precum Hotline Miami sunt un exemplu excelent de ceea ce putem găsi în această colecție imagini de fundal: imagini retro-moderne cu culori strălucitoare și un parfum optzecist.

Descărcați imagini de fundal QR-Code Vaporwave 🌴 (Vaporwave Backgrounds) Dezvoltator: M.A.A For Apps 🌊 Preț: Gratuit

Wallzy

Versiunea gratuită a Wallzy prezintă o colecție largă de imagini premium pe care nu le vom găsi nicăieri altundeva, cu un număr bun de categorii: minim, amoled, supereroi, Google, tipografie, modele, design material și oameni. De asemenea, oferă posibilitatea retușării imaginilor prin adăugarea de text și filtre .

Descărcați QR-Code Wallzy gratuit - Imagini de fundal UHD personale Dezvoltator: phpmalik Preț: Gratuit

Wallrox

Wallrox este o aplicație de fundal cu serviciu cloud . Oferă imagini 2K cu calitate QHD și UHD. Peste 700 de imagini de fundal de calitate pe care le putem tăia, regla și gestiona ușor și rapid. Aplicația este gratuită, iar adevărul este că merge fără probleme.

Descărcați imagini de fundal Wallrox QR-Code 🔥 Dezvoltator: Double A Studio Preț: Gratuit

Desigur, aceasta este doar o listă subiectivă și total personală, așa că, dacă știți de orice altă aplicație de tapet care merită, nu ezitați să o împărtășiți în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .