Insulele materiale: imagini de fundal care se schimbă în funcție de ora din zi

Insulele materiale este o aplicație pentru Android care ne permite să setăm imagini de fundal „live”, cunoscute sub numele de imagini de fundal vii . Acest tip de tapet se caracterizează prin conținerea animațiilor sau modificarea în funcție de anumite modele. În aplicația care ne privește astăzi, Insulele materiale , vom avea o selecție de frumoase ilustrații ale insulelor, care se vor schimba în funcție de ora din zi în care ne aflăm.

Insulele materiale este 100% Design material

Material Design este un stil de design care a fost prezentat de Google la conferința Google I / O din 2014. Dezvoltat de chilianul Matias Duarte , acest nou design a devenit o tendință atât pe Android, cât și pe alte platforme, și devine din ce în ce mai frecvent. vedeți-l integrat într-o multitudine de aplicații și site-uri web. Mai mult decât un tip specific de design, Material Designs se bazează pe o filozofie sau un concept, în care predomină ordinea, minimalismul și culorile. Iar Insulele materiale îl îmbrățișează până când se îmbină cu el. Vrei să vezi câteva exemple?

Aplicația a fost dezvoltată de designerul  Jenny Hannel și are diferite tipuri de insule „în schimbare”, care încearcă să surprindă diferite medii naturale: păduri, deșerturi, vulcani și chiar un oraș, conținut în porțiuni plutitoare mici.

Datorită designului său minimalist și clar, schimbările dintre imagini de fundal sunt extrem de plăcute și dau un plus de eleganță dispozitivului nostru pe care nu l-am putut realiza cu ușurință cu alte imagini de fundal mai ornamentate și mai ostentative. Amintiți-vă, Designul materialelor este cheia .

Material Islands este o aplicație gratuită pentru Android, cântărește 6,1 MB și are peste 200.000 de descărcări . Are un scor de 4,4 pe Google Play și adevărul este că nu merită mai puțin. Dacă doriți să o încercați, trebuie doar să faceți clic pe următorul link:

Descărcați QR-Code Material Islands ™ - Imagini de fundal semi-vii Dezvoltator: Jenny Hanell Preț: Gratuit

Alte aplicații de fundal bazate pe designul materialelor

Dacă vă plac designurile curate și clare ale Material Design, nu ezitați să încercați oricare dintre următoarele aplicații:

Descărcați fundaluri QR-Code: Imagini de fundal Dezvoltator: Fundaluri Preț: Gratuit Descărcați QR-Code Wallrox Imagini de fundal 🔥 Dezvoltator: Double A Studio Preț: Gratuit Descărcați QR-Code Material Imagini de fundal Dezvoltator: ERC Software Preț: Gratuit

Ce crezi despre Insulele materiale? Ai încercat? Plajă sau munte? Pentru acest subiect și pentru orice alt subiect conex, nu ezitați să vă acordați un volt pentru caseta de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .