Manga PLUS, Netflix de benzi desenate: gratuit, oficial și actualizat cu ceea ce va ieși în Japonia - The Happy Android

Dacă sunteți un cititor pasionat de manga și urmăriți știrile despre tot ce publică Shonen Jump, aveți noroc. Dacă până acum trebuia să așteptăm câteva zile pentru ca primele scanări să se scurgă pentru a afla ce se întâmpla în ultimul capitol din One Piece sau Dragon Ball Super, permiteți-mi să vă dau o veste bună. Manga PLUS tocmai s-a născut și a fost tare de mult timp.

Manga PLUS, un exemplu de urmat pentru restul editorilor stagnanți în trecut

Shueisha a dat peste cap piața benzilor desenate cu prima aplicație pentru telefoane mobile și tablete care vă permite să citiți în mod oficial toate manga-urile publicate de editor simultan la lansarea sa în Japonia . În aceeași zi, deja tradusă în engleză și total gratuită!

Manga PLUS este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS și, deși a fost doar în magazinele corespunzătoare ale fiecărei platforme de câteva zile, a acumulat deja peste 50.000 de descărcări și o evaluare mai mult decât pozitivă de către utilizatori, care prezic un viitor mai mult decât promițător. . Platforma colectează aproximativ 50 de manga , multe dintre ele clasice autentice și bombe precum One Piece, Haikyu !!, Naruto, Boruto, Hunter x Hunter, Bleach, Tokyo Ghoul, Bakuman și mulți alții.

Descărcați QR-Code MANGA Plus de SHUEISHA Dezvoltator: 株式会社 集 英 社 Preț: Gratuit

Dacă este gratuit ... de unde primesc banii, atunci?

Modelul de monetizare se bazează pe publicitate, dar într-un mod neinvaziv, în așa fel încât să vedem un anunț doar la începutul sau la sfârșitul fiecărei manga, pentru a nu rupe ritmul lecturii. O mișcare destul de inteligentă din partea lui Shueisha și respectuoasă față de cititor.

În cazul mânecilor care sunt încă active, avem la dispoziție atât primele 3, cât și ultimele 3 numere . Acesta este cazul Dragon Ball Super, Boruto sau One Piece, printre multe altele. În ceea ce privește lucrările deja finalizate - precum Bleach sau Naruto -, mecanica este diferită, adăugând o nouă manga în fiecare săptămână la catalogul Manga PLUS.

Editorul japonez nu coase fără fir: este metoda perfectă pentru a atrage noi cititori. Astfel, dacă suntem legați de o manga, este foarte probabil să ajungem să cumpărăm ediția pe hârtie pentru a afla tot ce se întâmplă în numerele anterioare sau ulterioare pe care le putem citi gratuit în fiecare săptămână de pe Android-ul nostru.

Doriți să puneți capăt pirateriei și scanărilor? Publică-ți propriile benzi desenate și fă-o mai bine decât ele

Acest lucru îi lasă fără îndoială pe toți fanii care au trăit publicând manga ruptă - de calitate mai bună sau mai proastă - într-un loc foarte delicat în aceeași săptămână în care au apărut pe chioșcurile de ziare din Japonia. Am reușit să citim gratuit unele dintre cele mai populare publicații Shonen Jump online pe site-ul web VIZ în aceeași zi în care au ieșit în Japonia, dar fiind limitată de geolocalizare doar utilizatorilor din SUA, rămâne puțin jumătate pentru restul cititorilor din Europa, America Latină și alte țări.

Dacă ar fi trebuit să punem ceva în neregulă, cel puțin pentru cel care scrie aceste rânduri, este faptul că sulul pentru a întoarce pagina impune să facem un scroll destul de lung, îngreunând citirea uneori. Sperăm că o vor corecta în scurt timp, întrucât altfel nu putem pune prea multe „daruri” pe platformă.

Deocamdată, manga sunt disponibile doar în engleză și japoneză, deși Shueisha însăși anunță că în curând ne vom putea bucura și de ele în spaniolă .

Aveți grijă , deoarece acesta este un apel de trezire pentru Marvel și DC , care încă își oferă benzile desenate digitale la practic același preț ca pe hârtie. Unii editori care încă se întreabă de ce nu reușesc să-și mărească vânzările de benzi desenate într-o lume în care Batman, Spiderman și compania au spulberat box office-ul filmului an de an.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .