23 de cursuri online gratuite pe Microsoft Excel în spaniolă

Abilitățile dvs. Excel sunt puțin ruginite? Lucrați într-un birou și doriți să învățați să folosiți foile de calcul cu macro-urile și alte funcții așa cum a intenționat Dumnezeu? Dacă doriți să vă scufundați într-o pregătire online despre unul dintre instrumentele esențiale de birou din ultimii 30 de ani, nu ratați următoarea compilație.

Înainte de a începe, da, permiteți-mi să vă recomand câteva postări pentru mai târziu. ACESTA cu mai multe cursuri gratuite despre Securitatea computerelor și securitatea cibernetică, și ACEST ALT cu instruire online gratuită pentru programatori și creativități multimedia.

23 de cursuri online gratuite pe Microsoft Excel în spaniolă

Mai jos, compilăm peste 20 de cursuri online despre Microsoft Office complet în limba spaniolă . Cursurile sunt predate prin intermediul unor platforme educaționale precum Udemy, Tutellus sau eDX și sunt 100% gratuite. În plus, la fel ca în majoritatea antrenamentelor de acest tip, putem obține și un certificat oficial în schimbul unei sume mici (de obicei în jur de 30-40 de euro).

Aflați cu ușurință funcțiile în Excel

Aflați rapid și ușor funcțiile de bază ale excelului. Obținerea de calcule în foaia de calcul Excel este un aspect fundamental în care sunt concentrate toate conținuturile abordate în mini-curs, în acest caz calculele sunt obținute din aplicarea funcțiilor, care sunt definite ca „o formulă predefinită ”Că programul conține și în care trebuie să le dăm parametrii și să obținem un rezultat.

Platforma: Udemy | Durata aprox. : nespecificat | Vezi cursul

Visual Basic pentru aplicații în Excel

Acest curs este alcătuit din 31 de lecții concepute pentru utilizatorii Excel intermediari sau cu experiență rezonabilă și organizate în așa fel încât să puteți urma cursul într-un mod liniar și simplu, precum și să treceți la o lecție specifică care vă învață să faceți acțiunea în care sunteți interesat de performanțe în VBA.

Platforma: Teachlr | Durata aprox. : 31 de videoclipuri (mai mult de 4 ore de conținut) | Vezi cursul

Descoperiți cele mai bune trucuri pentru Excel 2016

Excel este un program imens, plin de resurse și secrete. Acest curs vă arată toate trucurile și resursele pentru a câștiga timp și efort. Veți fi mult mai productiv atunci când executați proiecte în Excel, economisind timp. Amintiți-vă că există sfaturi pentru toate nivelurile: de bază, mediu și avansat.

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 17 cursuri video (3 ore) | Vezi cursul

Curs introductiv pentru Excel 2010

Cursuri gratuite luate din cursul complet Excel 2010 de Nicolas Laczka (Microsoft Specialist). Vom descoperi interfața și câteva comenzi de bază.

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 24 cursuri video (36 minute) | Vezi cursul

Curs de bază Excel 2013 - Intermediar

Cursul vă va duce pas cu pas să lucrați cu operații de bază în foi de calcul, tratarea formulelor și funcțiilor esențiale ale tuturor categoriilor, grafice, tabele, operațiuni de baze de date, filtrul de date, formatarea condiționată, trucuri esențiale și multe altele. .

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 73 cursuri video (3 ore) | Vezi cursul

Curs online financiar MS Excel 2010

Acest curs online este orientat către proiectarea și gestionarea diferitelor modele financiare prin foaia de calcul Excel 2010, precum și pentru a optimiza tratamentul informațiilor generate în dezvoltarea activității companiei.

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 27 cursuri video (3 ore) | Vezi cursul

Macro și VBA pentru Excel de la zero

Puteți adăuga noi funcționalități programului, puteți crea foi sau instrumente care să se adapteze la nevoile dvs. de afaceri sau profesionale și puteți chiar să creați propriile funcții personalizate, care pot fi utilizate în formulele Excel. De asemenea, veți putea adăuga controale ActiveX (butoane, casete combinate, liste, butoane) în foile Excel pentru a le îmbunătăți gradul de utilizare și funcționalitate.

Platforma: Udemy | Durata aprox. : nespecificat | Vezi cursul

Statistici aplicate afacerilor

De-a lungul acestui curs, studentul va dezvolta abilități cantitative pentru luarea deciziilor, prin învățarea metodelor statistice cu aplicații de afaceri în Excel.

Platforma: Coursera | Durata aprox. : 27 de ore (4 săptămâni) | Vezi cursul

Advanced Excel: import și analiză de date

În acest curs de analiză și interpretare a datelor, vă vom prezenta tehnici avansate de import de date și diverse strategii pentru a le consolida și pregăti odată importate, astfel încât să puteți trage concluziile de care aveți nevoie (pe baza experienței noastre folosind Microsoft Excel și demonstrat cu Cazuri reale).

Platformă: edX | Durata aprox. : 8 săptămâni (4 ore pe săptămână) | Vezi cursul

Curs online Excel (nivel de bază)

Obiectivul acestui curs este de a instrui participantul în utilizarea Microsoft Excel, făcându-l conștient de posibilitățile și funcțiile de bază oferite de program, cum ar fi operațiile de bază cu celule și intervale și utilizarea corectă a formulelor și funcțiilor, într-un astfel de mod. ca la sfârșitul cursului să poată crea foi de calcul cu o anumită complexitate.

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 16 cursuri video (2 ore) | Vezi cursul

Excel: gestionarea datelor

Acesta este un curs de nivel mediu Microsoft Excel care vă va permite să lucrați cu date pentru tratarea acestuia și să trageți concluzii prin gruparea datelor, folosind tabele dinamice și grafice, principalele funcții Excel, efectuând analize de ipoteze și conectarea datelor din alte foi de calcul.

Platformă: edX | Durata aprox. : 6 săptămâni (5 ore pe săptămână) | Vezi cursul

Excel pentru companii și companii

La sfârșitul cursului, veți putea crea fișiere precum: Salarizare, rapoarte financiare, grafice statistice, bugete și toate documentele legate de foi de calcul. Acest curs merge de la cunoștințele de bază ale programului la nivelul avansat.

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 32 cursuri video (3 ore) | Vezi cursul

Aflați funcțiile esențiale ale Excel

Excel Total Essential Functions este un curs în care, într-un mod practic și pas cu pas, veți învăța să utilizați și să înțelegeți funcțiile FindV, Add-If, pe lângă crearea eficientă a tabelelor.

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 4 cursuri video (28 minute) | Vezi cursul

Curs intermediar Excel

Excel este o foaie de calcul pentru analiza datelor, cu capacități și resurse multiple, care permite organizarea în cel mai armonios și eficient mod a datelor și numerelor care sunt manipulate zilnic, pentru a face calcule din formule și funcții; generăm grafică pentru a ne reprezenta informațiile; creați tabele sau modificați formatul șabloanelor noastre.

Platforma: Teachlr | Durata aprox. : 16 videoclipuri (mai mult de 1 oră de conținut) | Vezi cursul

Bazele Excel pentru afaceri

Când terminați acest curs, veți fi obținut un număr mare de abilități, cum ar fi introducerea informațiilor, ordonarea acestora, manipularea acestora, efectuarea diferitelor tipuri de calcule (matematică, trigonometrică, statistică, financiară, inginerie, probabilistică), tragerea de concluzii, lucrul cu datele și orele, construirea de grafice, tipăriți rapoarte și multe altele.

Platforma: Coursera | Durata aprox. : 15 ore (8 săptămâni) | Vezi cursul

Analiza datelor: duceți-l la MAX ()

Participanții se vor aprofunda în analiza datelor (Business Intelligence: BI) cu foi de calcul: tabele pivot, SearchV, intervale, analiza Y-Si, realizarea de grafice, toate acestea vor fi acoperite în primele săptămâni ale cursului. Apoi, se vor concentra pe calitatea modelului de foaie de calcul, în special modalitatea de a vă asigura că foaia dvs. de calcul rămâne robustă și fără erori.

Platformă: edX | Durata aprox. : 8 săptămâni (4-6 ore pe săptămână) | Vezi cursul

Excel total

Excel Total Essential Functions este un curs în care, într-un mod practic și pas cu pas, veți învăța să utilizați și să înțelegeți funcțiile FindV, Add If, Count if și funcția logică Da. Veți învăța să utilizați aceste funcții prin exerciții practice. În plus, veți învăța să creați tabele și să le utilizați eficient.

Platforma: Teachlr | Durata aprox. : 13 videoclipuri (mai mult de 1 oră de conținut) | Vezi cursul

Excel: Fundamente și instrumente

Vom începe de la 0 și vom explora cele mai utilizate funcționalități, cum ar fi formate, prezentarea rezultatelor, grafice, funcții și tabele de date.

Platformă: edX | Durata aprox. : 8 săptămâni (4 ore pe săptămână) | Vezi cursul

Microsoft Excel Expert în 3 pași cu HyperExcel

Curs compact orientat pentru utilizatorii de bază și avansați de Excel, de la o abordare inovatoare la aplicarea instrumentului Excel orientat spre analiza fluxului de informații. Locul de unde este generat fie într-un sistem extern Excel, fie încărcat de utilizator însuși până la rezultatul optim al acestuia în rapoartele necesare pentru luarea deciziilor.

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 3 cursuri video (1 oră) | Vezi cursul

Bazele finanțării afacerilor

La sfârșitul acestui curs veți putea interpreta mai bine limbajul financiar; obține și analizează indicatori financiari; diagnosticați sănătatea financiară a companiilor și planificați-le viitorul în conformitate cu ceea ce a fost găsit; calculați valorile prezente și viitoare; construiți tabele de amortizare a datoriilor; explicați conceptul de valoare în timp a banilor; și comparați și decideți între două sau mai multe proiecte de investiții.

Platforma: Coursera | Durata aprox. : 18 ore (6 săptămâni) | Vezi cursul

Tutorial Excel: Aflați cum să creați macrocomenzi în Excel

Învață să dezvolți macrocomenzi în Excel într-un mod simplu și practic. În acest curs veți face primii pași în editorul Visual Basic pentru aplicații și acolo veți crea primele macrocomenzi. În ele veți utiliza câteva instrucțiuni VBA elementare, cum ar fi casetele de dialog, veți lucra cu variabile și veți învăța să interacționați cu celulele foii de calcul.

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 6 cursuri video (1 oră) | Vezi cursul

Contabilitate pentru non-contabili

În acest curs, veți intra în lumea fascinantă a contabilității. Această tehnică vă va permite să luați decizii în viața dvs. de afaceri, corporativă, personală, profesională și antreprenorială. Veți intra în lumea contabilității pentru non-contabili.

Platforma: Coursera | Durata aprox. : 11 ore (5 săptămâni) | Vezi cursul

Aflați să creați propriile funcții în Excel

O funcție Excel este un calcul sau o formulă, predefinită și disponibilă utilizatorului, care operează pe una sau mai multe valori și returnează un rezultat. De exemplu: SUM, MAX, COUNT, VLOOKUP etc. Cursul durează doar 20 de minute și în el veți învăța cum să dezvoltați „funcții definite de utilizator” într-un mod simplu și practic, cu mai multe exemple de aplicații.

Platforma: Tutellus | Durata aprox. : 2 cursuri video (18 minute) | Vezi cursul

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .