Cum se schimbă pictogramele pe Android (fără lansator) - Android fericit

Ridică-ți mâna care nu a descoperit o aplicație grozavă și, în câteva secunde de la instalare, a făcut o față de „arhgh!” după ce a văzut pictograma urâtă pe care dezvoltatorii au pus-o.

Dacă dorim să schimbăm pictograma unei aplicații, de obicei trebuie să apelăm la lansatoare care ne permit să personalizăm pictogramele aplicațiilor noastre preferate. Din fericire, acum avem și o alternativă mult mai simplă în format de aplicație, aplicația Awesome Icons .

Icoane minunate, cel mai simplu mod de a personaliza pictogramele pe Android

Fără permisiuni root nu putem schimba pictograma atribuită în mod implicit unei aplicații, dar nu există nimic care să ne împiedice să ne creăm propriile pictograme. Aceasta este exact ceea ce face Awesome Icons: ne permite să creăm o pictogramă personalizată și să o atribuim unei aplicații ca o comandă rapidă de pe desktop.

În acest fel, trebuie pur și simplu să înlocuim vechile pictograme desktop cu cele noi pe care le creăm prin numeroasele pachete de pictograme disponibile pentru această aplicație.

Câteva pachete de pictograme originale și foarte interesante

Pentru a înlocui pictogramele standard cu altele puțin mai drăguțe, odată ce am instalat Awesome Icons, va trebui să descărcăm câteva pachete de pictograme care se conformează cu ceea ce căutăm.

Unele dintre pachetele de pictograme recomandate de dezvoltatorii de aplicații sunt pachetele de pictograme Min , Moonshine și Elun . Le putem descărca prin următoarele link-uri:

Descărcați QR-Code Min - Icon Pack Dezvoltator: SixtyFour ThirtyTwo Preț: gratuit Descărcați QR-Code Moonshine - Icon Pack Dezvoltator: Nate Wren Design Preț: Gratuit Descărcați QR-Code Elun - Icon Pack Dezvoltator: Vertumus Preț: 0,89 €

Alte pachete gratuite de pictograme precum Retro Icons Pack, The Grid sau Polycon sunt, de asemenea, compatibile cu Awesome Icons:

Descărcați QR-Code RETRO- ICONS Pack Dezvoltator: Theme4droids Preț: gratuit Descărcați QR-Code The Grid - Icon Pack (versiune gratuită) Dezvoltator: Nate Wren Design Preț: Gratuit Descărcați QR-Code Polycon - Icon Pack Dezvoltator: Piksely Preț: Gratuit

Cum să schimbați pictogramele cu Icoane minunate

Procesul de creare a unei noi pictograme este foarte simplu:

  • Deschidem pictograme minunate și facem clic pe simbolul „+” situat în partea de sus.
  • Selectăm aplicația pe care dorim să o personalizăm.
  • Faceți clic pe imaginea de sub legenda „ Pictogramă ” și alegeți „ Pictogramă pachet de pictograme ”.
  • Selectăm pachetul dorit și pictograma corespunzătoare.
  • Pentru a termina, faceți clic pe „ OK ”.

După cum puteți vedea, este un proces foarte simplu, care oferă multe posibilități de personalizare fără a fi nevoie să folosiți lansatoarele clasice . Un instrument de personalizare foarte bun care ne va permite să obținem un grad mai mare de personalizare pe dispozitivul nostru Android.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .