Pixaloop, aplicație uimitoare pentru a anima fotografii și a le oferi mișcare

Când crezi că ai văzut deja totul și că nimic nu te poate surprinde, brusc dai peste o aplicație precum Pixaloop și fața ta este nedumerită. Ce este asta? Imagini statice în mișcare? Fotografii animate? Vrăjitorie arcane?

Adevărul este că ne uităm la un editor de imagini care merge un pic mai mult - mult dincolo - dincolo de filtrele tipice și efectele speciale. Pixaloop este un instrument care ne permite să animăm anumite secțiuni ale unei imagini , creând un fel de buclă sau buclă cu un sentiment psihotrop de dinamism. Iată un mic exemplu.

IMAGINE ORIGINALĂ

IMAGINE ANIMATĂ CU PIXALOOP

Acest lucru funcționează deosebit de bine atunci când avem o fotografie în mare, cu un râu sau o cascadă, sau vrem să animăm o coamă în vânt. Să vedem cum funcționează printr-un exemplu simplu.

Cum să creați o imagine statică cu secțiuni în mișcare utilizând Pixaloop

În primul rând, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să descărcăm aplicația. Este un editor gratuit, deși are unele funcții care sunt disponibile doar cu versiunea premium. Din fericire, toate efectele importante sunt în aplicația gratuită.

Descărcați QR-Code Enlight Pixaloop Dezvoltator: Lightricks Ltd. Preț: Gratuit

1- Setați ruta

Odată ce avem aplicația Pixaloop instalată, încărcăm imaginea pe care dorim să o edităm din galeria noastră. După cum putem vedea, aplicația oferă mai multe instrumente, inclusiv unul numit „Tur”. Acesta este instrumentul pe care îl vom folosi pentru a seta fluxul de mișcare în direcția dorită .

2- Înghețați obiectele statice

Următorul instrument pe care îl vom folosi va fi „Freeze”. Desigur, vor exista câteva secțiuni în cadrul imaginii pe care dorim să rămână statice. Cu acest instrument vom marca toate obiectele pe care nu dorim să le afecteze efectul de animație pe care tocmai l-am creat în punctul anterior.

3- Adăugați efecte și retușări

În cele din urmă, putem da un plus de dinamism imaginii cu instrumentul „Suprapunere”. În acest fel, putem adăuga particule în mișcare, ploaie și alte efecte de animație.

Pixaloop încorporează și alte funcții dinamice pentru a adăuga mișcare imaginii:

  • Cer : Acest instrument detectează cerul automat și îi adaugă nori în mișcare.
  • Camera FX : acest alt instrument mișcă subtil imaginea în așa fel încât se pare că ne confruntăm cu o piesă animată.

Odată ce avem imaginea pe placul nostru, o putem exporta în format video sau o putem încărca direct pe rețelele noastre sociale. Inutil să spun că potențialul său pe site-uri precum Instagram este mai mult decât evident, fiind un editor extrem de recomandat pentru cei care doresc să surprindă cu un conținut impresionant vizual.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .