FaceApp, aplicație deranjantă pentru a vedea câți ani vei avea

Filtrele și aplicațiile de editare a imaginilor au fost întotdeauna un avantaj recurent pentru a îmbunătăți selfie-urile și fotografiile pe care le facem cu mobilul nostru. Dar abia la apariția tehnicilor de morfare și de detectare a feței lucrurile au devenit interesante, adăugând filtre în timp real pentru a adăuga elemente pe fața noastră sau pentru a modifica anumite caracteristici (puneți ochi anime, radeți capul sau vă arată față de cimpanzeu) sau chiar schimbăm fața noastră cu cea a altei persoane.

Multe dintre aceste aplicații tind să aibă un scop destul de jucăuș, al cărui singur obiectiv este să ne facă să râdem într-un moment dat. Deși, de ceva timp, în afară de divertisment, există și alte aplicații similare care se joacă atât de bine cu morfologia noastră încât pot fi chiar deranjante.

FaceApp, aplicația morphing obsedantă care îți arată câți ani vei avea

FaceApp este o aplicație de editare a imaginilor cu care putem efectua funcțiile tipice de retușare selfie, adăugând filtre și multe altele. Cu toate acestea, are o caracteristică care a fost recent optimizată, oferind rezultate uimitoare. Vorbim despre filtrul de vârstă, care este responsabil pentru manipularea feței noastre, arătând cum vom fi în câțiva ani , când suntem bătrâni adorabili.

Algoritmul pe care îl folosește filtrul este destul de înfricoșător, da. Arată că nu ne confruntăm cu un instrument simplu care adaugă câteva riduri: detaliile sunt impresionante, se iau în considerare căderea gurii, mărirea nasului sau a pielii gâtului, printre alți factori.

În plus față de acest filtru, FaceApp ne permite, de asemenea, să mergem pe calea opusă și să ne întinerim singuri sau să adăugăm atingeri estetice, cum ar fi să ne punem barba sau bretonul. Toate cu cele mai credibile rezultate.

Trebuie menționat că aceasta este o aplicație gratuită, dar are și o versiune premium care deblochează marea majoritate a filtrelor disponibile editorului (deși este destul de costisitoare). Adevărul este că pentru a vedea cât de vechi vom fi și a pune mâinile pe cap pentru o vreme cu versiunea gratuită avem mai mult decât suficient. O aplicație pur și simplu uimitoare.

Descărcați QR-Code FaceApp Dezvoltator: FaceApp Inc Preț: gratuit

Atenție: aveți grijă la ce încărcați pe FaceApp

În cele din urmă, trebuie să ne amintim, de asemenea, că ne confruntăm cu o aplicație controversată. Deja în 2017 a devenit cu adevărat faimos, deoarece în acel moment a permis aplicarea de filtre pentru a imita diferite etnii și a lumina culoarea persoanelor cu pielea închisă. Ea a fost acuzată de rasism, iar dezvoltatorii au ales să elimine aceste filtre.

Aveți grijă însă pentru că acesta nu este singurul punct controversat legat de FaceApp și că intimitatea nu pare a fi punctul forte al acestuia. În clauzele cererii se stabilește că utilizatorul acordă o „licență perpetuă, irevocabilă, neexclusivă, fără redevențe , plătită integral și transferabilă ” pentru „a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate, distribuie, face public și arată »rezultatele obținute.

Prin urmare, se recomandă să nu încărcăm nicio fotografie compromițătoare pe care nu am dori să o facem publice, deoarece cu utilizarea instrumentului renunțăm la toate drepturile de imagine ale capturii menționate.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .