Cum să anulați toate abonamentele de e-mail rapide și ușoare

Poșta electronică devine o adevărată problemă. Eu însumi, de exemplu, am un cont Gmail plin de notificări de la tot felul de site-uri și magazine. Și, mulțumesc că Google separă cerealele de grâu, grupând e-mailurile „ Social ” și „ Promoții ” din căsuța de e-mail . Chiar și așa, când primesc un e-mail important, aproape întotdeauna trebuie să scufund prin conținut irelevant pe care nu l-am șters încă.

Multe dintre e-mailurile pe care le primim astăzi aparțin abonamentelor, buletinelor informative și tuturor tipurilor de buletine informative. Unele pot fi relevante, dar în majoritatea cazurilor sunt spam pur la care nu acordăm niciodată atenție. Ce mi-ai spune dacă ți-aș spune că tocmai am descoperit o aplicație care este responsabilă pentru dezabonarea și anularea tuturor acelor abonamente în mod automat și cu un singur clic?

Cum să vă dezabonați de la e-mail și buletine informative cu Cleanfox

Cleanfox este o aplicație gratuită pentru Android care este responsabilă pentru curățarea și simplificarea întregului proces de dezabonare de la un buletin informativ. În mod normal, acest lucru ar trebui să îl facem manual, introducând fiecare dintre aceste e-mailuri, căutând linkul pentru dezabonare și urmând instrucțiunile relevante.

Cleanfox se ocupă de același proces, dar mult mai rapid, ajutându-ne să gestionăm toate abonamentele în câteva minute și central.

  • Odată ce am instalat aplicația, o rulăm.
  • Vă indicăm contul de e-mail pe care dorim să îl analizăm.
  • Aplicația va începe să caute toate notificările de abonament primite în căsuța noastră poștală.

După finalizarea scanării, Cleanfox va afișa toate abonamentele active unul câte unul. Pentru fiecare dintre ele putem efectua 3 acțiuni:

  1. Ștergeți toate e-mailurile de la expeditorul respectiv.
  2. Păstrați toate e-mailurile.
  3. Ștergeți toate e-mailurile și dezabonați-vă.

După cum puteți vedea, ne permite să gestionăm mai multe buletine informative într-un mod foarte plăcut și rapid.

Pentru fiecare abonament ne arată, de asemenea, cantitatea de e-mailuri primite și raportul de deschidere.

Cum este finanțat Cleanfox? Este o aplicație dedicată confidențialității?

Unul dintre primele lucruri pe care le vedem când deschidem Cleanfox este politica lor de confidențialitate și o explicație a modului în care monetizează aplicația. Ținând cont de timpii care rulează, adevărul este că se apreciază faptul că sunt atât de clare și directe atunci când explică modul în care gestionează informațiile și datele pe care aplicația le gestionează în siguranță și anonim.

Pe scurt, un complement ideal pentru a face din când în când puțină curățare în căsuța de e-mail a e-mailului nostru.

Descărcați QR-Code Cleanfox - Descărcați și eliminați e-mailurile și spamul. Dezvoltator: Foxintelligence Preț: Gratuit

La momentul scrierii acestei recenzii, Cleanfox are peste 100.000 de descărcări pe Google Play și un rating de 4,5 stele.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .