Cum să dezactivați invitațiile la jocuri și aplicații Facebook - Android fericit

Dacă v-ați săturat să primiți invitații pentru a juca Candy Crush sau aplicația de serviciu de pe Facebook, nu vă faceți griji. Nu ești singurul. La început ar putea fi amuzant să încerci Farmville sau să joci câteva jocuri la jocul de modă, dar în timp este clar că primirea celei de-a naisprezecea invitații de la Candy nu este tocmai ceea ce ne face cel mai entuziasmați.

Din acest motiv și pentru că, în final, aceste tipuri de invitații nu sunt altceva decât publicitate deghizată (și nu atât deghizată), ar trebui să știți că puteți termina aceste tipuri de notificări anodine.

Din browser

Pentru a dezactiva invitațiile la jocuri și aplicații din browserul desktopului sau laptopului dvs., trebuie doar să faceți clic pe butonul „ Setări” din meniul derulant din bara de sus a Facebook. Apoi, în meniul din stânga, selectați „ Blocări ” și derulați la secțiunea „ Blocați aplicațiile ”.

Mai întâi „ Setări ” și apoi „ Blocări ”, pentru a ajunge la „ Blocați aplicațiile

Pentru a bloca o anumită aplicație sau joc, trebuie doar să începeți să tastați numele aplicației, astfel încât să fie afișată într-un meniu derulant și să faceți clic pe ea.

Scrieți numele jocului sau al aplicației și faceți clic pe sugestia din meniul derulant pentru a bloca

După ce ați selectat aplicația, aceasta va apărea listată, așa cum vedeți în imagine.

Din aplicația Android / iOS

În cazul versiunii mobile, este și mai simplă, dar cu o diferență subtilă. În loc să blocheze aplicațiile și jocurile unul câte unul, blocarea se poate face numai la nivel global. Adică, dacă dezactivăm invitațiile la jocuri și aplicații, le dezactivăm pentru toate jocurile și aplicațiile disponibile pe Facebook.

Pentru a bloca de pe Smartphone sau tabletă, trebuie doar să deschideți aplicația Facebook și să faceți clic pe meniul drop-down inferior (de obicei, apăsând butonul din stânga al telefonului mobil), apoi pe „ Setări -> Notificări ” și debifați opțiunea „ Cerere aplicație ”.

Original text


Făcând clic pe «Setări» puteți dezactiva invitațiile din aplicația Facebook

Cum vedeți pașii, deși sunt destul de ascunși, sunt ușor de urmat și este o modalitate excelentă de a scăpa de tot paiul și de a filtra doar conținutul care ne interesează cu adevărat.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .