Cele mai bune 20 de aplicații pentru tablete Android (2020) - Android fericit

Care sunt cele mai bune aplicații pentru a beneficia la maximum de o tabletă Android ? Adevărul este că, fiind un dispozitiv la jumătatea distanței dintre laptop și smartphone, versatilitatea sa ajunge să fie unul dintre cele mai puternice puncte ale sale. Nu atinge nivelurile de procesare ale unui PC, dar pentru anumite sarcini de automatizare a biroului este mai mult decât suficient. Cu toate acestea, a avea un ecran mult mai mare decât cel al unui telefon mobil este platforma ideală pentru a consuma tot felul de conținut multimedia și a juca jocuri care arată deosebit de bine pe ecranul mare al unei tablete.

Cele mai bune aplicații pentru a exploata potențialul tabletei dvs. Android

În mod normal, în acest tip de listă facem de obicei un top cu cele mai bune 10 aplicații ale subiectului care urmează să fie discutat în cauză, dar în acest caz, deoarece clasamentul a fost pregătit, mi-a fost imposibil să am doar zece. De aceea, de data aceasta, vom menționa 20 dintre cele mai bune aplicații pentru tablete Android (lăsând deoparte aplicațiile tipice, cum ar fi Netflix sau Spotify), și astfel, deși comentariile sunt puțin mai scurte decât de obicei, acoperim mai multe utilități, ceea ce în final este ce contează.

1- AirDroid

Dacă îmi amintesc bine, aceasta este o aplicație pe care o recomand din 2016. AirDroid este aplicația ideală pentru a conecta tableta la computer și a transfera fișiere , a accesa contacte, mesaje, fotografii, apeluri și chiar a controla de la distanță camera dispozitivului nostru Android. .

Descărcați QR-Code AirDroid: Acces la distanță Dezvoltator: SAND STUDIO Preț: Gratuit Interfața este unul dintre avantajele excelente ale AirDroid

2- Blue Mail

Aplicația de e-mail indicată pentru unificarea tuturor conturilor noastre de e-mail și gestionarea acestora dintr-un singur loc. Este compatibil cu Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365, Google Apps, Hotmail, Live.com și altele. Vă permite să configurați conturile Exchange, IMAP și POP3 și oferă o navigare foarte ordonată.

Descărcați QR-Code Blue Mail - E-mail și calendar Dezvoltator: Blix Inc. Preț: gratuit

3- Autodesk SketchBook

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații pentru a desena și a face schițe și ilustrații, este deja nevoie de timp pentru a instala SketchBook. Utilitate excelentă și foarte completă Autodesk pentru a utiliza ecranul tabletei ca instrument de desen. Pur și simplu indispensabil.

Descărcați QR-Code Autodesk SketchBook Dezvoltator: Autodesk Inc. Preț: gratuit

4- Firefox Focus

Această variantă de Firefox este prezentată ca un browser menit să elimine orice tip de distragere a atenției. Elimină elemente perturbatoare, cum ar fi reclame, blochează tot felul de trackere, interfața este redusă la minimum și are un buton pentru a șterge istoricul în orice moment.

Descărcați QR-Code Firefox Focus: browserul privat Dezvoltator: Mozilla Preț: Gratuit

5- Apex Launcher

Dacă interfața tabletei dvs. nu are multe funcționalități sau vi se pare plictisitoare, încercați Apex Launcher. Un instrument cu ajutorul căruia putem adăuga un număr infinit de pictograme personalizate, teme și opțiuni de configurare pentru Android. Schimbați dimensiunea pictogramelor, adăugați efecte de tranziție, ascundeți elemente nedorite sau adăugați un doc unde puteți chiar derula. Cu Apex Launcher, practic toate elementele ecranului dvs. sunt personalizabile.

Descărcați QR-Code Apex Launcher - Personalizat, protejat, eficient Dezvoltator: Android are prețul echipei: gratuit

6- JetAudio HD Music Player

Player media puternic pentru cei care au o bibliotecă de muzică mare. jetAudio este capabil să redea orice format de muzică digitală, cu diverse efecte, egalizator de bandă 10/20, redare prin Wi-Fi din foldere partajate și multe altele. Una dintre cele mai suculente alternative dacă nu dorim să optăm pentru jucători plătiți precum PowerAmp.

Descărcați QR-Code jetAudio HD Music Player Dezvoltator: Team Jet Preț: Gratuit

7- Fișiere de la Google (anterior Files GO)

Un manager de fișiere foarte simplu pentru cei care nu au nevoie de multă fanfară în gestionarea fișierelor și folderelor de pe dispozitivul lor. Totuși, lucrul bun despre Files GO este că este și un instrument fantastic de curățare cu ajutorul căruia putem șterge toate fișierele nedorite, memoria cache a aplicațiilor, aplicațiile pe care nu le folosim, fișierele duplicate și multe altele. Perfect pentru a elibera spațiu și recomandat mai ales dacă tableta noastră nu are o capacitate mare de stocare.

Descărcați fișierele Google QR-Code: Eliberați spațiu pe telefonul dvs. Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

8- Adobe Photoshop Express

O versiune „ușoară” a clasicului Photoshop pentru computerele desktop care funcționează ca un editor de imagini rapid, dar foarte versatil. Cu acest instrument gratuit putem corecta perspective, elimina zgomotul din fotografii, putem crea atmosfere, adăuga texte și multe altele.

Descărcați codul QR Adobe Photoshop Express: fotografii și colaje Dezvoltator: Adobe Preț: Gratuit

9- Manga Plus

Aplicația Shonen Jump pentru a citi manga online gratuit a marcat un înainte și după. Nu numai că a reușit să elimine dintr-o dată nevoia de a merge la pagini de scanare neobișnuite pentru a citi manga preferată de la editor (este gratuită și este publicată simultan în spaniolă / engleză împreună cu ediția pe hârtie). Este, de asemenea, un apel de trezire la modelele de publicare digitală învechite utilizate de alți editori importanți precum Marvel, DC Comics sau Image.

Descărcați QR-Code MANGA Plus de SHUEISHA Dezvoltator: 株式会社 集 英 社 Preț: Gratuit

10- Feedly

Cel mai bun mod de a fi informat și de a urmări publicațiile site-urilor și blogurilor preferate. Feedly este un cititor de flux RSS care ne permite să filtrăm și să citim publicațiile într-un mod mult mai confortabil și organizat. Una dintre cele mai bune aplicații pentru a citi știri pe Android.

Descărcați QR-Code Feedly - Smarter News Reader Dezvoltator: Feedly Team Preț: Gratuit

11- Caustic 3

Acum mergem cu un instrument de creare a muzicii. Cu Caustic 3 putem compune melodii cu 14 sintetizatoare, samplere, organe, vocodere și efecte. Una dintre cele mai complete de acest gen. Versiunea gratuită, desigur, nu vă permite să exportați sau să salvați proiecte. Pentru aceasta va trebui să achiziționăm versiunea premium, care are un preț de 6,99 €. În orice caz, este mult mai ieftin decât marele său concurent FL Studio Mobile, care ajunge deja la 14,99 €.

Descărcați QR-Code Caustic 3 Dezvoltator: Software cu o singură celulă Preț: Gratuit

12- Microsoft Office

Cea mai bună suită de birou pentru Android . Deși Microsoft oferă de ani de zile versiuni mobile de Word, Excel, PowerPoint și multe altele pe Android, cu suita Microsoft Office avem toate acele aplicații într-un singur loc. Dacă nu ne place Microsoft, putem instala și alte suite alternative, cum ar fi WPS Office , o altă aplicație esențială.

Descărcați codul QR Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint și multe altele Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit

13- VSCO

Tabletele nu se remarcă de obicei cu precizie pentru camera lor. Prin urmare, vin la noi aplicații precum VSCO care nici măcar nu sunt vopsite. Acesta este un editor de fotografii destul de simplu, dar puternic, care include 10 presetări pentru cei care doresc să folosească echipament fix și mai multe instrumente avansate de editare. În afară de aceasta, aplicația funcționează și ca o rețea socială, unde putem expune și partaja fotografiile noastre. cu comunitatea.

Descărcați QR-Code VSCO: Editor foto și video Dezvoltator: VSCO Preț: gratuit

14- Inkitt

Dacă ceea ce căutăm sunt romane, cărți și povești gratuite și controlăm, de asemenea, puțin engleza (sau învățăm) fără îndoială, ar trebui să aruncăm o privire la Inkitt. O platformă care are peste 100.000 de cărți gratuite din tot felul de genuri, cu culori și fonturi personalizabile pentru a face citirea mult mai plăcută.

Descărcați QR-Code Inkitt: Cărți, romane și povești gratuite în limba engleză Dezvoltator: Gratuit Novels Inc Preț: Gratuit

15- TuneIn Radio

Una dintre cele mai bune aplicații pentru a asculta radio pe Android. Aplicație completă acolo unde există, încorporează posturi locale și internaționale, canale de știri, podcast-uri, sporturi și sute de genuri muzicale din toate colțurile planetei. O alternativă excelentă la serviciul tipic de muzică streaming de tip Spotify. Dacă aveți un smartTV, încercați și versiunea sa pentru Android TV. Nu vei fi dezamăgit.

Descărcați QR-Code TuneIn Radio: Sport, Știri, Muzică, Podcast-uri Dezvoltator: TuneIn Inc Preț: Gratuit

16- Flipboard

O altă aplicație de știri pe care nici noi nu o putem ignora. Dacă ordinea și citirea predomină în Feedly, Flipboard încearcă să se apropie cât mai mult de experiența citirii unei reviste, cu o interfață modernă și elegantă. Desigur, un sfat: nu instalați widget-ul Flipboard pe ecranul de pornire al tabletei, deoarece consumă o găleată bună de baterie.

Descărcați QR-Code Flipboard Dezvoltator: Flipboard Preț: Gratuit

17- Kodi / VLC

Am vorbit despre Kodi de nenumărate ori pe blog. Centru multimedia excelent pentru redarea de videoclipuri, muzică, vizionarea TV în direct și are chiar și emulatoare retro pentru mașini. Dacă Kodi pare prea complicat pentru tine, atunci aruncă o privire la VLC , un alt jucător excelent pe care Android îl are de ani de zile (înghite practic orice format).

Descărcați QR-Code Kodi Dezvoltator: XBMC Foundation Preț: gratuit Descărcați QR-Code VLC pentru Android Dezvoltator: Videolabs Preț: Gratuit

18- Moon + Reader / Amazon Kindle

Moon + este cea mai bună opțiune pentru organizarea și citirea tuturor acelor cărți electronice pe care le-am stocat pe tabletă. Are un cititor complet personalizabil, deși cel mai bun lucru este că acceptă practic orice format de fișier . Dacă vă place să citiți, nu treceți cu vederea aplicația Kindle, unde putem accesa milioanele de cărți, reviste și benzi desenate disponibile pe Amazon.

Descărcați QR-Code Moon + Reader Dezvoltator: Moon + Preț: gratuit Descărcați QR-Code Kindle Dezvoltator: Amazon Mobile LLC Preț: Gratuit

19- ASTRO

Deoarece ES File Explorer a fost eliminat din Google Play, ASTRO este cea mai bună opțiune pentru a gestiona fișiere și foldere pe tableta noastră Android (cel puțin în umila mea părere). Este capabil să decomprime nativ ZIP-urile și RAR-urile, permite accesul la rețeaua LAN și include un manager de descărcare pentru fișiere mari. Explorator de fișiere excelent pentru Android și cel mai bun dintre toate: are o interfață simplă și foarte ușor de utilizat.

Descărcați QR-Code File Manager ASTRO Dezvoltator: App Annie Basics Preț: Gratuit

20- Duolingo

Învățarea limbilor străine de pe un telefon mobil poate fi inconfortabilă și destul de grea, dar cu o tabletă lucrurile se schimbă foarte mult. Cu Duolingo putem învăța engleza, franceza, germana, portugheza și italiana cu o metodă de predare distractivă și distractivă care face ca învățarea să fie un proces mult mai plăcut.

Descărcați QR-Code Duolingo - Aflați gratuit engleza și alte limbi Dezvoltator: Duolingo Preț: Gratuit

Dacă sunteți interesat să învățați o nouă limbă, nu ratați postul „90 de cursuri gratuite pentru a învăța engleza, franceza și germana”, „90 de cursuri gratuite pentru a învăța chineză, rusă și japoneză” și „65 cursuri gratuite pentru a învăța italiană și portugheză”.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .