Teme Android: Hacker Society - Personalizați-vă telefonul mobil! - Androidul fericit

Încheiem ziua astăzi cu o nouă temă pentru Android . Doriți să oferiți telefonului dvs. o notă specială cu noua temă pe care am pregătit-o pentru această săptămână? De-a lungul acestei postări detaliază toate instrucțiunile necesare pentru a vă personaliza dispozitivul Android preferat cu tema „ Societatea hackerilor ”. Cel mai bun: nu necesită root și componentele sale sunt 100% gratuite.

Personalizați-vă Androidul cu tema „Societatea hackerilor”

Acest eșantion pe care îl vedeți mai sus corespunde cu „Societatea hackerilor” menționată mai sus, o temă întunecată cu atingeri de hacker amestecată cu alte detalii care amintesc de serialul TV „Mr. Robot". Întreaga temă se bazează pe culorile roșu, negru și alb, o combinație care funcționează bine în aproape orice situație.

Lansator

La fel ca în subiectul de săptămâna trecută, lansatorul folosit este Nova Launcher. Am personalizat setările desktopului activând derularea infinită, minimizând bara de notificare și activând derularea verticală de pe doc pentru a deschide și închide sertarul aplicației.

Descărcați QR-Code Nova Launcher Dezvoltator: TeslaCoil Software Preț: Gratuit

Icoane

Pictogramele folosite aparțin pachetului de pictograme Deino Icons. Un pachet de pictograme gratuit compatibil cu lansatorul nostru, care are un design foarte elegant și super cool.

Descărcați QR-Code Deino Icons Dezvoltator: Lokesh Saini Preț: Gratuit

Tapet

Tapetul de tip Matrix este un tapet live gratuit pe care îl putem descărca de pe Google Play. Am personalizat culoarea Bitfall în roșu pentru a se potrivi pictogramelor și widgeturilor.

Descărcați QR-Code Hacker Live Wallpaper Dezvoltator: Gulshan Singh Preț: Gratuit

Widgeturi

Pentru această temă hacker am folosit 3 widget-uri:

  • Google Search FSociety : este un widget inclus în pachetul de widget-uri „Ocea KWGT” pentru editorul de widget-uri KWGT.
  • Ceas : widgetul de dată și oră de pe desktop face, de asemenea, parte din pachetul „Ocea KWGT”.
Descărcați QR-Code Ocea pentru KWGT Dezvoltator: aplicații Uqi Preț: Gratuit
  • Note : Widgetul Google Keep pentru luarea notelor.

Un subiect foarte interesant dacă vrem să oferim o notă tehnologică hackerului mobilului nostru. Adevărul este că mi-au trebuit câteva zile să găsesc cheia perfectă, dar acum cred că a ieșit destul de bine. Dacă aveți idei pentru subiecte noi, nu ezitați să vă opriți în zona de comentarii. Make Mine Android!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .