Introduceți holograme în timp real și înregistrați-le pe video cu această aplicație

Se pot face din ce în ce mai multe lucruri când vine vorba de editare video și efecte speciale. Realitatea mărită, deși este încă în așteptarea dezvoltării întregului său potențial, ne permite deja să facem lucruri cu adevărat curioase. Ideea este mai mult sau mai puțin aceeași pe care am văzut-o în jocuri precum Pokémon Go: introduceți holograme sau obiecte tridimensionale în lumea reală .

Exact asta face Holo, o aplicație interesantă pentru Android care se joacă destul de inteligent cu acest concept. Cu acest instrument dezvoltat de 8i LTD putem alege între zeci de personaje și personalități celebre și le putem face să apară în obiectivul camerei noastre de parcă ar fi cu adevărat alături de noi.

Holo: folosind realitatea augmentată pentru a realiza montaje cu vedete și personaje amuzante

În catalogul de holograme oferite de aplicație putem găsi Spiderman, PewDiePie, Donald Trump, o gorilă care joacă ukulele, zombi, un câine care face farse și chiar Einstein, printre mulți alții.

Funcționarea Holo este foarte simplă. Deschidem aplicația și ne concentrăm acolo unde vrem să apară holograma în cauză și selectăm unul dintre caracterele disponibile în meniul inferior.

O gorilă care cânta la ukulele și o majoretă în camera mea mă înveselesc. Deci, este frumos să scrieți o postare.

Odată ce avem cadrul dorit, faceți clic pe ecran și vom vedea automat un buton care ne va permite să înregistrăm scena pe video sau să facem o fotografie. De aici, putem descărca videoclipul sau îl putem partaja pe rețelele de socializare , îl putem trimite prin WhatsApp etc. Toate acestea fără filigranele urâte care sunt atât de abundente în aceste tipuri de aplicații gratuite.

În plus față de hologramele care vin standard, aplicația ne permite să descărcăm noile adăugiri care sunt adăugate în catalog, completând astfel o listă care oferă mult joc pentru a realiza montaje și glume de tot felul.

Există zeci de pachete de caractere și fiecare vine cu propriul set de holograme.

Dacă suntem interesați, putem descărca Holo direct din Play Store aici:

Descărcați QR-Code Holo - Holograme pentru videoclipuri în realitate augmentată Dezvoltator: 8i LTD Preț: Gratuit

Alte aplicații de realitate augmentată pentru Android care merită

Holo este o aplicație care ne permite să ne jucăm cu realitatea augmentată, dar nu este singura care știe să profite bine de această tehnologie.

  • Google Lens : cunoscut anterior sub numele de Google Googles, cu Lens putem face o fotografie cu camera și să identificăm obiectele care apar în ea. Sistemul efectuează o căutare pe internet și ne arată rezultate similare. O aplicație foarte interesantă. (Descarcă-l AICI)
  • View Ranger : Unul dintre cele mai mari beneficii pe care le putem obține din realitatea augmentată este atunci când îmbinăm viața reală cu viața virtuală pentru a obține o viziune îmbogățită asupra lumii din jurul nostru. Exact asta face View Ranger, ajutându-ne să identificăm munți, vârfuri, râuri și drumuri. Ideal pentru drumeții. (Descarcă-l AICI)
  • WallaMe : Aceasta este una dintre aplicațiile mele preferate de realitate augmentată. WallaMe ne permite să lăsăm mesaje pe pereți și obiecte din lumea reală. Este perfect să lăsăm notițe, să facem graffiti și altele în locuri publice și că numai cine vrem să le poată vedea. Conceptul este minunat. (Descarcă-l AICI)

Dacă doriți să cunoașteți alte aplicații care utilizează această tehnologie, nu ezitați să aruncați o privire la următoarea postare cu cele mai bune 10 aplicații de realitate augmentată pentru Android. Vom citi în următoarea postare!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .