Obțineți gratuit o lună de Crunchyroll Premium cu acest cod

Crunchyroll este o platformă de conținut de streaming la cerere, foarte asemănătoare cu Netflix, dar dedicată exclusiv anime-ului. Printre caracteristicile sale se numără posibilitatea de a vedea toate capitolele de premiere în aceeași zi în care sunt difuzate în Japonia. Vrei să primești o lună gratuită de Crunchyroll Premium ? Ei bine, continuă să citești!

Unele dintre avantajele de a avea un plan premium Crunchyroll, spre deosebire de abonamentul gratuit, este că nu există reclame, serialele sunt publicate la doar o oră după ce sunt difuzate la TV în țara soarelui răsărit și putem accesa și catalogul Platformă completă de anime și manga.

Cum să obțineți o lună gratuită de Crunchyroll Premium

Singura cerință pentru a obține 1 lună de primă pe Crunchyroll este să ai un cont Twitch Prime . Ceva pe care îl putem obține complet gratuit cu un cont Amazon Prime.

  • Dacă nu avem încă Amazon Prime, putem obține o perioadă de încercare gratuită de 1 lună AICI .
  • Pentru a obține un cont gratuit Twitch Prime, trebuie doar să ne asociem contul Amazon Prime la contul nostru Twitch. Pentru a face acest lucru, urmați pașii indicați în acest alt tutorial AICI . Notă: Dacă sunteți interesat, în același tutorial vă explicăm, de asemenea, cum să obțineți un an gratuit de Nintendo Switch Online. Adevărul este că a fi utilizator Amazon Prime are câteva avantaje interesante în ultima vreme!

Acum că avem contul nostru Twitch Prime gata, mergem la următoarea pagină Twitch. Printre diferitele oferte și jocuri gratuite pentru Twitch Prime am găsit promoția „ Crunchyroll: 30-day pass ”. În cele din urmă, faceți clic pe „ Obțineți codul ” și copiați codul alfanumeric care va fi afișat pe ecran.

Din acest moment, trebuie doar să introducem acest link Crunchyroll și să valorificăm codul pe care tocmai l-am primit.

Un sfat: dacă este prima dată când ne înscriem la Crunchyroll, putem profita de oferta premium gratuită de 14 zile pe care o oferă și apoi valorificăm codul pentru a obține o lună și jumătate de abonament premium pentru pin .

Printre cele mai proeminente anime care sunt difuzate în prezent pe platformă găsim serii precum Naruto Shippuden, al doilea sezon al One Punch Man în simulcast, Boruto, Mob Psycho 100, Black Clover, Hunter x Hunter, Fairy Tail și multe alte titluri populare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .