Cum să porniți Windows 10 în modul Safe / Fail Safe - Android fericit

Anterior, puteai porni Windows în modul sigur sau sigur, apăsând F8 la pornire. Din păcate, datorită vitezei de încărcare a sistemului de operare și a noului BIOS UEFI, atât Windows 8, cât și noul Windows 10 nu permit această funcționalitate.

Oricum, fii atent, dacă computerul tău are Windows 10 dar nu folosește UEFI, poți porni în modul sigur cu tasta F8, dacă ești suficient de rapid, da (ai 200 ms înainte ca managerul Windows să înceapă să se încarce sistemul ca standard).

Pentru a porni Windows 10 în modul sigur, procedați în felul următor:

  • Mergeți la butonul Start și faceți clic pe „ Start / Shutdown ” și apăsați „ Restart ” în timp ce țineți apăsată tasta „ Shift ”.
  • Selectați „ Depanare ” din meniul imagine .

  • Alegeți „ Opțiuni avansate ” și puteți accesa meniul de pornire Windows și setările sistemului.

Original text


Faceți clic pe „Opțiuni avansate”
  • În această mică oază de configurații, puteți de la încărcarea unei imagini de sistem până la efectuarea unei restaurări , trecând prin configurațiile de pornire , ceea ce ne interesează în acest caz. Selectați „ Setări de pornire ”.
Faceți clic pe „Setări de pornire”
  • Următorul ecran ne arată o listă a modificărilor pe care le putem face după repornirea computerului. Faceți clic pe „ Reporniți ”.
Faceți clic pe „Reporniți”
  • Pentru a termina, odată ce computerul este repornit, vom ajunge automat la ecran, unde putem activa în mod eficient modul sigur. Doar faceți clic pe F4 (modul offline) sau F5 (modul sigur cu rețea) pentru ca Windows 10 să se încarce și de data aceasta o face, în modul sigur.
Faceți un perfect cu F4 sau F5

După cum puteți vedea, dacă ați fost obișnuiți să lansați modul sigur de la începutul computerului, cu Windows 10 trebuie să aveți în vedere că trebuie să vă aflați în interiorul sistemului pentru a putea efectua această operație simplă.

Ce se întâmplă dacă Windows nu funcționează?

În acest caz, aveți nevoie fie de un DVD de instalare, fie de o imagine ISO a Windows 10. Apoi porniți computerul pentru a încărca discul de instalare și de acolo selectați boot-ul în modul sigur.

O altă opțiune, dacă nu aveți un disc de instalare Windows 10, este să reporniți în mod repetat sistemul , să îl opriți brusc și apoi să îl porniți din nou. Pentru a treia sau a patra pornire rapidă, sistemul va încărca serviciul de reparații automate și ar trebui să vă permită să intrați în meniul de opțiuni avansate, din care puteți selecta pornirea în modul sigur.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .