Power Rangers: Legacy Wars, Multiplayer PvP Super Sentai captivant - Android fericit

Dacă îți plac seria Super Sentai , ai noroc. Nu numai de recentele blockbuster-uri ale Power Rangers, care doar asaltă teatre din jumătate din lume, nu prieteni! Versiunea americană a acestui clasic japonez este, de asemenea, încărcată cu intenții în versiunea corespunzătoare a jocului mobil.

Descărcați QR-Code Power Rangers: Legacy Wars Dezvoltator: nWay Inc. Preț: Gratuit

Power Rangers: Legacy Wars: luptă corp la corp Clash Royale

Power Rangers: Legacy Wars este un PvP pentru Android în care vom lupta într-un mod online multiplayer distractiv , într-o pseudo-dinamică a luptei pe ture într-un stil foarte asemănător cu miticul Clash Royale.

Obiectivul va fi să-l învingem pe ticăloasa Rita Repulsa, luptând cu echipa noastră de luptă împotriva diferiților jucători într-un mod online 1 vs 1 în 4 scenarii diferite. Fiecare echipă este alcătuită dintr-un luptător principal și 2 personaje de sprijin cu care vom efectua diverse combinații și atacuri în timp ce bara noastră de putere se încarcă automat.

Fiecare atac are un cost de putere , deci este esențial să calculați și să înlănțuiți loviturile cu blocurile în cel mai bun mod posibil, pentru a acumula cât mai multe atacuri posibil fără a lua daune în schimb. Ceea ce la început pare o simplă concatenare de lovituri ajunge să devină o bătălie strategică pentru supraviețuire și victoria ulterioară.

Unul dintre lucrurile de mulțumit dezvoltatorului nWay este că nu a rămas la suprafață, oferind ceva mai mult decât un simplu joc al filmului zilei. Datorită acestui fapt, ne putem bucura de până la 40 de personaje diferite pe care le putem debloca pe măsură ce progresăm prin joc , printre care găsim diverși răufăcători și Power Rangers din film și alte serii. Tot un hohot care nu numai că îi va atrage pe fanii noului film, ci și pe cei nostalgici pentru mult așteptata serie din anii 90 și fanii pe tot parcursul vieții.

Alte jocuri Power Rangers pentru Android

Departe de asta, ne confruntăm cu primul joc din Super Sentai al lui Zordon pentru dispozitive mobile bazate pe Android. Power Rangers sunt foarte populari pe Google Play și au în spate mai multe jocuri foarte reușite.

Există Power Rangers Dash , cu peste 5 milioane de descărcări. Un alergător hilar în care avansăm neîncetat evitând obstacolele și bătând dușmanii corespunzători de serviciu. Power Rangers în versiune super deformată într-un joc frenetic și foarte bine adus.

Descărcați QR-Code Power Rangers Dash Dezvoltator: MOVE GAMES Preț: Gratuit

O altă dintre cele mai populare aplicații este Power Rangers Dino Rumble , un joc de luptă pe ture care încearcă să iasă puțin din cutie, forțând jucătorul să efectueze anumite tipare pentru a efectua atacurile corespunzătoare. Nu este rău, dar ajunge să devină repetitiv prea devreme și, de asemenea, este gratuit într-o anumită măsură, fiind obligatoriu să plătim dacă vrem să jucăm restul nivelurilor.

Descărcați QR-Code Power Rangers Dino Charge Dezvoltator: StoryToys Preț: gratuit

Adevărul este că recentul Power Rangers: Legacy Wars este unul dintre cei mai buni din familia de ranger care a apărut pentru Android până în prezent și arată că nu toate jocurile bazate pe filmul trendy al momentului trebuie să fie simple produse promoționale . Oh da!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .