Acestea sunt cele mai bune oferte GearBest pentru Ziua Îndrăgostiților

Suntem două săptămâni de Ziua Îndrăgostiților , o dată marcată în calendar de culoarea iubirii, roșu pasiune. Dacă sunteți unul dintre cei care nu știu niciodată ce să oferiți și doriți să vă încercați norocul cu unele tehnologii, aveți noroc.

GearBest tocmai a lansat o campanie simultană, atât pe pagina sa spaniolă, cât și pe site-ul său principal, cu ocazia următoarei Zile Îndrăgostiților. Oferte de la reduceri de 40% la diverse produse, până la reduceri suplimentare de 8% pur și simplu pentru plata cu Paypal.

Spre deosebire de alte ocazii, evenimentul de pe site-ul spaniol este mult mai puternic și variat decât cel de pe pagina de pornire GB, așa că, dacă îl accesați din Spania, nu ezitați să vizitați mai întâi site-ul web natal.

Aici ne uităm la unele dintre dispozitivele și propunerile mai interesante.

Oferă tehnologie: telefoane mobile la vânzare

Campania GearBest ES Valentine este plină de oferte pe smartphone-uri de toate tipurile și culorile. Unele dintre cele mai importante sunt cele care corespund Xiaomi Mi6 (333,32 €), One Plus 5T (416,65 €), LeEco Le S3 X626 (107,49 €) sau Vernee Mix 2 (133,32 €).

Smartphone-uri pe care le putem avea în casă în câteva zile datorită livrărilor locale din depozitele spaniole, evitând astfel sperieturile tipice pe care le primim din când în când cu taxele vamale atunci când comandăm produse din China. Rapid și ușor.

Tablete și ultrabook-uri la un preț bun

Dacă căutăm o tabletă, ne-ar putea interesa să aruncăm o privire la ofertele dedicate anumitor notebook-uri, ultrabook-uri și 2 în 1 pe care le găsim în secțiunea tablet PC. Dispozitive precum Xiaomi Notebook Air de 13,3 inci (633,31 €), popularul Teclast Master T10 (183,32 €), Cube Mix Plus 2 în 1 (283,32 €) sau YEPO 737A cu 6 GB de RAM (174,99 €)

În plus, campania GearBest Spain Valentine's are un număr mare de oferte pe alte tipuri de dispozitive, cum ar fi Cutii TV, șoareci și tastaturi, căști, roboți de curățare, scutere electrice și multe altele. | Vezi mai multe detalii

Oferte flash zilnice și reduceri suplimentare de 8% pe GearBest.com

Pentru utilizatorii care cumpără prin intermediul site-ului principal GearBest, magazinul a pregătit o reducere suculentă de 8% în plus, utilizând cuponul „ PAYPALGB8% ” (fără cotații) pentru toate achizițiile efectuate prin Paypal. Valabil până pe 28 februarie.

În plus, vom găsi și o selecție de produse oferite care vor fi reînnoite zilnic. Dispozitive care pot deveni un cadou extraordinar dacă știm cum să găsim cheia potrivită. Articole la fel de surprinzătoare ca ACEST filtru portabil de buzunar practic (24,16 €).

//youtu.be/Kb0sc5Eu-sk

Puteți obține mai multe informații și puteți vedea restul ofertelor flash ale acestei promoții mai jos, prin următoarea săritură.

GearBest | Promoție specială de Ziua Îndrăgostiților

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .