Samsung Galaxy Tab A (2018) în revizuire, merită această tabletă?

Samsung Galaxy Tab O linie de tablete este unul dintre cele mai bine vândute pe Amazon, cu permisiunea Huawei Media Pad T5. Ambele domină piața cu un pumn de fier, Samsung fiind cea mai izbitoare carcasă, care lansează în fiecare an un nou model de Galaxy Tab A fără să schimbe nici măcar numele.

Imaginați-vă cât de bine funcționează că nici măcar nu îndrăznesc să facă asta. Atunci, în recenzia de astăzi, vom arunca o privire la tableta Samsung Galaxy Tab A (2018) și vom vedea dacă într-adevăr este atât de rău sau dacă ne uităm la un produs puțin supraevaluat.

Samsung Galaxy Tab A (2018) în recenzie, o tabletă de 10 ”cu Snapdragon 450, 3 GB RAM și o baterie bună

Primul lucru pe care trebuie să-l avem în vedere atunci când ne confruntăm cu Galaxy Tab A este că ne confruntăm cu o tabletă cu gamă medie-joasă. Are materiale și finisaje foarte bune, dar hardware-ul său este conceput pentru a oferi performanțe moderate. Prin urmare, se adresează mai mult utilizatorilor ocazionali (navigare, vizionare de filme etc.) decât adevăraților jucători hardcore care încearcă să profite la maximum de acest tip de dispozitiv.

Proiectare și afișare

Galaxy Tab A (2018) echipează un ecran de 10,5 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1200p) cu o densitate de pixeli de 216ppi. Are carcasă neagră și cadre - disponibile și în gri -, cu un design elegant și 4 difuzoare Dolby Atmos cu sunet surround 3D care îmbunătățesc experiența sonoră a modelelor anterioare.

Ecranul are o funcție Daily Board care vă permite să afișați fotografii în timp ce bateria se încarcă. În plus, are un slot pentru card micro SD, mufă pentru căști de 3,5 mm și încărcare prin port USB de tip C.

În cele din urmă, comentează că are dimensiuni de 260,0 x 161,1 x 8,0 mm și o greutate de 529 grame.

Puterea și performanța

Dacă ne adâncim în curajul Tab-ului A din 2018, vom găsi un cip Snapdragon 450 Octa Core care rulează la 1,8 GHz, 3 GB RAM și 32 GB stocare internă extensibilă până la 400 GB prin SD. Sistemul de operare este cel mai recent Android 8.1 Oreo.

Este un set mai puternic decât în ​​edițiile anterioare, ceea ce nu înseamnă că este un hardware destul de modest. Pentru a ne face o idee, acest lucru se traduce printr-un rezultat comparativ în Antutu de 57.000 de puncte.

Asta nu înseamnă că sistemul funcționează fără probleme, vă permite să vizualizați conținut multimedia la un nivel foarte bun și să instalați și să rulați aplicații fără probleme. Desigur, dacă căutăm o tabletă cu care să edităm videoclipuri sau să folosim programe grele de tip Photoshop, cu siguranță vom primi o dezamăgire destul de mare.

În rest, în ceea ce privește software-ul, acesta oferă un mod cu mai multe conturi, cu care putem crea până la 8 utilizatori diferiți, și Samsung Kids pentru a filtra accesul la conținut la utilizatorii copiilor.

Camera și bateria

Camera acestui Samsung Galaxy Tab A (2018), fără a fi la fel de bună ca un smartphone în stare bună, adevărul este că este de o calitate mult mai bună decât ceea ce putem găsi în majoritatea tabletelor actuale. Pe de o parte, avem o cameră spate de 8MP cu diafragmă f / 1.9, bliț și focalizare automată, și o altă cameră selfie de 5MP în față. Nu-i rău.

Bateria, la rândul său, este unul dintre punctele forte ale acestei tablete Android. Se echipează o baterie 7,300mAh cu încărcare rapidă și compatibil cu POGO docuri de încărcare. Încărcare completă în aproximativ 3 ore și o durată de 15 ore în redare video continuă. Pe scurt, aceeași baterie puternică ca și modelele anterioare: dacă funcționează, de ce să te schimbi?

Alte funcționalități

În ceea ce privește restul caracteristicilor, Tab A 2018 oferă conectivitate WiFi AC, Bluetooth 4.2, GPS și Glonass.

Preț și disponibilitate

La momentul scrierii, Samsung Galaxy Tab A 2018 are un preț pe Amazon de aproximativ 269 de euro. Există, de asemenea, o variantă ceva mai scumpă, care include un slot pentru montarea unei cartele SIM.

Corelat: 5 tablete ieftine care merită

Parere: Merită să cumpărați un Samsung Galaxy Tab A (2018)?

Galaxy Tab A din 2018 este o tabletă bună. A îmbunătățit unele aspecte față de modelul anterior, cum ar fi o cantitate mai mare de memorie RAM și un procesor puțin mai mare. Ecranul său mare, fără a fi deosebit de surprinzător, este un panou bun pentru a viziona videoclipuri, seriale și altele, cu un nivel de calitate foarte bun și un sunet mai mult decât decent. Toate acestea cu o autonomie care iese în evidență peste restul caracteristicilor.

Cu toate acestea, nu putem scăpa de realitatea că Tab A are încă hardware-ul unei game medii destul de normale și, deși fabricarea și finisajele sale pot sugera altfel, acesta este un dispozitiv pentru utilizatorii obișnuiți.

Acest lucru se potrivește foarte bine cu cerințele pe care le-am putea avea față de o tabletă de familie, unde părinții o folosesc pentru a naviga și viziona Netflix, iar copiii să se joace și să folosească aplicații educaționale. Să ne amintim că modul multi-utilizator permite diferențierea sesiunilor și filtrarea accesibilității diferiților membri ai familiei, lucru care ajută la promovarea acestui tip de utilizare partajată.

Evaluând toate aceste aspecte, ne confruntăm cu o tabletă grozavă? Sigur, dar prețul este destul de ridicat pentru ceea ce are de oferit. Avem astăzi mai multe tablete chinezești care ne oferă aproape dublu pentru mult mai puțin, și chiar Samsung Galaxy Tab A din 2016, care poate fi prezentat ca o alternativă mai bună datorită prețului său mult mai moderat.

În orice caz, un dispozitiv Android de calitate extrem de recomandat, atâta timp cât îl găsim la un preț bun.

Amazon | Cumpărați Samsung Galaxy Tab A (2018)

Notă *: Prețul tabletei se poate modifica la date ulterioare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .