Cum să partajați un cont video Amazon Prime - Android fericit

Partajarea conturilor pe platformele de streaming a devenit destul de obișnuită în rândul prietenilor și familiei. Servicii precum Netflix sau HBO permit redarea conținutului simultan pe mai multe dispozitive, la fel ca Prime Video . Dar în cazul acestora din urmă există anumite particularități, în funcție de țara noastră de origine. Putem apoi să împărtășim contul nostru Amazon Prime Video cu alte persoane și astfel să economisim câțiva euro la abonament?

Pot fi partajate conturile Prime Video?

Unele companii precum Netflix sunt destul de deschise în acest sens și chiar oferă posibilitatea de a crea diferite profiluri în cadrul aplicației. În ceea ce privește Prime Video, sistemul permite redarea simultană pe până la 3 dispozitive (așa cum am menționat în această altă postare despre cele mai bune alternative la Netflix).

Desigur, condițiile de utilizare se schimbă în funcție de locul în care ne aflăm. Dacă suntem utilizatori Amazon Prime din SUA, putem folosi Amazon Household , o caracteristică care ne permite să creăm un cont de familie cu mai mulți utilizatori pentru a împărtăși toate avantajele Prime: transport gratuit, Prime Video și alte extra între mai multe persoane.

În alte țări, cum ar fi Spania, lucrurile se schimbă. Gospodăria nu este disponibilă aici, ceea ce înseamnă că, dacă dorim să partajăm abonamentul nostru Prime, nu vom avea de ales decât să „transmitem discret” numele de utilizator și parola Amazon prietenului sau rudei noastre în cauză.

Cum să partajați un cont video Prime cu Amazon Household

Cu Amazon Household putem adăuga până la 4 profiluri pentru copii, 4 profiluri pentru adolescenți și un profil suplimentar pentru adulți.

  • Pentru a trimite o invitație unei alte persoane, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să accesăm Amazon Household în contul nostru Amazon.
  • Selectăm tipul de invitație (adult, copil sau adolescent) făcând clic pe butonul corespunzător așa cum vedem în imaginea de mai jos.

  • Vă indicăm numele și adresa de e-mail a persoanei pe care dorim să o invităm și selectăm „ Continuați ”.

  • Amazon ne va cere apoi să împărtășim portofelul nostru pentru a confirma că este un cont de încredere sau de familie.

Odată ce invitația este trimisă, destinatarul va avea 14 zile să o accepte . În acest fel, contul dvs. Amazon se va bucura de avantajele unui cont Prime, cum ar fi accesul la seriile și filmele Prime Video (și la alte servicii asociate, cum ar fi livrarea Prime, Twitch Prime, Amazon Photos etc.) .

Notă: numai profilurile „Adult” și „Teen” pot accesa serviciile Prime Video. În cazul adolescenților, aceștia pot efectua și achiziții supravegheate (necesită autorizația părintească pentru confirmarea tranzacției).

Cum să partajați un cont Prime Video în Spania (și în alte țări)

După cum am menționat la început, Amazon Household nu este disponibil în Spania. Cu toate acestea, Prime Video permite redarea simultană pe maximum 3 dispozitive, ceea ce înseamnă că, în teorie, am putea împărți cheltuielile cu până la 3 persoane. Toate acestea, fără limită la numărul de dispozitive pe care le putem înregistra, ceea ce nu este nici rău.

Din păcate, trebuie să vă conectați întotdeauna cu același cont, ceea ce ar însemna să partajați propriile detalii de conectare Prime Video. Ținând cont de faptul că este același nume de utilizator și parolă pentru contul nostru Amazon , am oferi, de asemenea, acces gratuit acelor persoane, la un moment dat, pentru a efectua achiziții în numele nostru, pentru a schimba adresa de expediere și alte caracteristici de acest gen. Un salt întreg în gol!

Evident, dacă ne gândim la economisirea cheltuielilor în acest fel, este esențial să ne ocupăm doar de membrii familiei sau de persoane cu cea mai mare încredere. În plus, întrucât este o practică, în principiu neautorizată de Amazon Spania, am risca, de asemenea, să primim un anumit tip de sancțiune de la companie în caz de detectare. Prin urmare, o activitate care poate avea un anumit risc.

Am încercat să contactez Amazon prin Twitter și acesta este răspunsul lor dacă intenționează să implementeze Amazon Household și în Spania .

Salut. În acest moment nu avem informații despre asta. Vă recomandăm să fiți la curent cu noutățile! ^ DB

- Amazon Help (@AmazonHelp) 5 august 2019

Se pare că deocamdată nu există prea multe de zgâriet, deși recomandă și „să fii atent la știrile viitoare”. Un răspuns, prin urmare, care nu închide ușile unei posibile sosiri a acestei funcționalități în viitor.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .