Cele mai bune 10 shootere pentru Android pañum-pañum! - Androidul fericit

Jocurile de tip shooter - sau cu alte cuvinte , jocurile de fotografiere - au dinamici care, în principiu, s-ar putea să nu fie foarte potrivite pentru a juca pe dispozitive mobile, deoarece necesită un nivel ridicat de precizie. Din fericire, dezvoltatorii au reușit să mute genul destul de cu succes, modificând gameplay-ul, dar menținând spectaculosul, distractivul și adrenalina tipică genului de acțiune.

În postarea de astăzi, trecem în revistă unele dintre cele mai bune jocuri de tragere la prima persoană (FPS) pentru Android, shootere la persoana a treia și, în cele din urmă, toate acele titluri în care a rămâne fără muniție este un semn al unui joc iminent.

Top 10 jocuri de fotografiere pentru Android

Pentru a face această listă puțin mai interesantă, am omis câteva bombardamente bine-cunoscute din întreaga lume, cum ar fi Call of Duty Mobile , Fortnite și PUBG , pentru a face loc pentru alți shooteri care merită, de asemenea, și că clasamentele de top tipice ale genului nu se vorbesc atât de mult.

Legendele armelor de umbră

Shadowgun Legends este un shooter PvP competitiv care oferă, de asemenea, multiplayer cooperativ și un mod de campanie cu mai mult de 200 de misiuni în care trebuie să salvăm omenirea de un atac extraterestru. Jocul este încărcat cu echipamente, cu peste 600 de arme (pistoale, puști de asalt, mitraliere, puști cu lunetă, lansatoare de rachete și multe altele), 1000 de armuri și o multitudine de elemente cosmetice.

Un titlu plin de calitate care s-a remarcat, fără îndoială, din mulțime, iar dovada acestui lucru este că este unul dintre câștigătorii Google Play Awards din 2019. Grafică excelentă și sistem de particule cu cele mai reușite animații care se apropie la ceea ce am putut vedea pe o consolă desktop, deși da, necesită să avem un smartphone puternic capabil să-l mute.

Descărcați QR-Code Shadowgun Legends: FPS Shooting Games Online Dezvoltator: MADFINGER Games Preț: Gratuit

Zeii lui Goom

Gods of Goom este un shooter la prima persoană cu un design colorat și distractiv , asemănător unui desen animat, care amintește din punct de vedere vizual de Fortnite. Acest shooter online competitiv pentru Android are o comunitate mare de jucători, hărți bine concepute, o varietate bună de arme și controale clare și personalizabile.

În ceea ce privește jocul în sine, acesta constă din jocuri 4v4, cu scenarii care permit atât lupte la distanță cât și atacuri de lunetist de departe. Mulți oameni se plâng că la un moment dat jocul devine o plată pentru a câștiga , deși până la nivelul 30 sau cam așa titlul oferă o experiență destul de echilibrată. În orice caz, unul dintre cei mai buni shooters pe care îi putem încerca pentru Android în 2020.

Descărcați QR-Code Gods of Boom - Acțiune online PvP Dezvoltator: Game Insight Preț: Gratuit

Boală

Ailment este un joc cu grafică pixel-art care se deplasează la jumătatea distanței dintre jocurile shooter și jocurile RPG pe Android  de explorare a temnițelor. Aici va trebui să explorăm hărțile pentru a colecta muniție, arme și obiecte și, incidental, să ne învingem dușmanii în câteva lupte de acțiune destul de intense.

Acesta este un titlu foarte plăcut, atât pentru comenzile sale rafinate (ceva esențial în acest tip de joc), cât și pentru mecanica sa. În plus, include un număr bun de ouă de Paști, o coloană sonoră bună cu muzică ambientală și o poveste de ficțiune bine lucrată.

Descărcați QR-Code Ailment: Shooting Game Dezvoltator: Ivan Panasenko Preț: Gratuit

Neon Shadow

Joc de tip first person shooter (FPS) cu estetică cyberpunk în care trebuie să salvăm omenirea de mecanicii întunecați care au preluat controlul bazei noastre spațiale. Acesta este un shooter cu o mare varietate de arme puternice, fiecare cu abilitățile sale și un gameplay care seamănă cu clasicul FPS de tip Doom.

Neon Shadow oferă suport pentru driverele MOGA, HID și Nvidia Shield . Caracteristicile sale includ posibilitatea de a juca în modul multiplayer local, cu ecranul împărțit în 2 (perfect pentru tabletele Android). De asemenea, include multiplayer online.

Descărcați QR-Code Neon Shadow: Cyberpunk 3D First Person Shooter Dezvoltator: GameClub Inc. Preț: Gratuit

Operații critice

Unul dintre cei mai buni shooters la prima persoană pentru Android , cu peste 50 de milioane de instalații în spate și un milion de jucători activi zilnic. Critical Ops oferă 3 moduri de joc: Deathmatch-uri în echipă, eliminarea bombelor și un mod în care schimbăm armele de fiecare dată când eliminăm un adversar.

Jocul este gratuit și, deși include achiziții în joc (microtransacțiuni), dezvoltatorii au promis că nu va deveni niciodată o plată pentru câștig. Un titlu care amintește de Call of Duty: Modern Warfare și Counter Strike, cu grafică foarte bună și comenzi potrivite.

Descărcați QR-Code Critical Ops Dezvoltator: Critical Force Ltd. Preț: Gratuit

Postare asociată: Cele 10 jocuri Android cu cea mai bună grafică HD a momentului

Efect mort 2

Succesorul Dead Effect este un shooter spațial SF cu elemente RPG care adaugă un strat de adâncime jocului pe care nu îl putem găsi în alte titluri similare. Are o grafică spectaculoasă pentru un joc mobil, cu o mulțime de arme de colectat și o mare varietate de dușmani.

Ca punct interesant, menționați că are un mod de campanie care se extinde la 20 de ore de joc (+10 ore suplimentare de misiuni secundare), lucru care nu este de obicei foarte frecvent în jocurile mobile, unde multiplayerul predomină cu un pumn de fier. . Oferă compatibilitate cu gamepad-ul și este optimizat pentru televizorul Nvidia Shield, deci dacă aveți unul dintre aceste dispozitive și vă plac shooter-urile, ar trebui să încercați cu siguranță.

Descărcați QR-Code Dead Effect 2 Dezvoltator: App Holdings Preț: Gratuit

Primul luptă

De data aceasta găsim un joc de shooter pentru a treia persoană . În Battle Prime vom descoperi 8 agenți Prime pe care va trebui să-i deblocăm și să ne jucăm, fiecare cu puteri unice care ne oferă anumite avantaje pe câmpul de luptă.

Deși jocul are un număr limitat de hărți, acestea sunt destul de mari și ajută la încurajarea strategiei și a muncii în echipă. Acum, deși jocul este gratuit, este nevoie de un abonament premium pentru a debloca mai multe personaje, iar acest lucru nu este tocmai ieftin. Pentru un joc mobil are o grafică destul de spectaculoasă.

Descărcați QR-Code Battle Prime Online - shooter de acțiune multiplayer Dezvoltator: Press Fire Games Preț: Gratuit

Gunstar Heroes Classic

Ne uităm înapoi la anii 90, când Sega a introdus acest Gunstar Heroes pentru Mega Drive, un shooter cu defilare laterală care nu are nimic de invidiat pentru Megaman și alte jocuri de shooter și platformă ale vremii.

Acest shoot'em'up care a primit acum un port gratuit pentru Android în cadrul inițiativei Sega Forever, include grafică optimizată, control tactil, mod local și multiplayer, suport pentru gamepad-uri și multe altele. Un întreg clasic.

Descărcați QR-Code Gunstar Heroes Classic Dezvoltator: SEGA Preț: Gratuit

Contract Killer: Sniper

În Contract Killer ne-am pus în pielea unui lunetist maestru angajat să se infiltreze și să elimine țintele cu rază lungă de acțiune. Jocul are un mod de campanie și mai mult de 250 de misiuni, precum și un număr variat de arme, de la puști de asalt, cuțite, artilerie grea și multe altele.

Are, de asemenea, niște imagini foarte interesante, cum ar fi mișcarea lentă când vom da lovitura finală unui inamic sau sistemul de acoperire care ne permite să sărim de la un obiect la altul cu ușurință. Jocul este gratuit, deși include achiziții în cadrul aplicației, care din păcate ajung să fie necesare dacă vrem să jucăm la un nivel competitiv. În orice caz, dacă singurul lucru pe care îl dorim este să ne distrăm , acesta este unul dintre cei mai amuzanți shooteri de lunetisti pe care îi putem găsi pe Android .

Descărcați QR-Code CONTRACT KILLER: SNIPER Dezvoltator: Glu Preț: Gratuit

Suprasolicitarea 3

Overkill 3 este un shooter în a treia persoană, în care jocul ne ghidează prin fiecare nivel, în timp ce ne ocupăm de țintire și fotografiere a tot ce se mișcă. De-a lungul fiecărui ecran vom debloca noi arme și accesorii, precum și colectăm stele pe care ni le oferă pentru îndeplinirea anumitor obiective și care ne ajută să deblocăm noi misiuni.

Deși grafica nu este uimitoare, ele sunt destul de atractive și își fac treaba foarte bine. De asemenea, are un mod multiplayer cooperativ, astfel încât să putem juca jocuri cu prietenii și alți jucători online. Este gratuit și nu are multe reclame, ceea ce este apreciat.

Descărcați QR-Code Overkill 3 Dezvoltator: Craneballs Preț: Gratuit

Și ce zici, care sunt shooterele tale preferate pentru Android?

Postare asociată: Cele mai bune 15 jocuri offline pentru Android

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .