Netflix oferă 10 seriale și filme gratuit în Spania - El Androide Feliz

Datorită cotei de piață incredibile a Netflix în Spania, compania a rămas mereu pe margine atunci când vine vorba de abonamente de încercare gratuite și alte indicii de marketing pentru a atrage noi utilizatori pe platformă.

Deși unele țări se bucură în continuare de perioade gratuite de 7, 14 și chiar 30 de zile de acces nelimitat, în Spania acest tip de tehnici publicitare au fost demult deoparte. Ceva care pare să se fi schimbat drastic în ultimele zile spre satisfacția publicului larg, din moment ce de săptămâna aceasta Netflix a început să ofere conținut complet gratuit și deschis , fără a fi nevoie de înregistrare sau abonament de niciun fel.

Netflix gratuit: 10 serii și filme pe care acum le putem viziona deschis

Dar ce fel de seriale și filme sunt acestea? Adevărul este că este surprinzător, pentru că, dacă te așteptai să vezi producții populare sau irelevante, vei face o baie reală bună. Aici Netflix a pus toată carnea pe grătar, mizând puternic pe unele dintre cele mai mari nave emblematice ale sale, precum seria Stranger Things, Elite și filme precum Bird Box ( Blind ).

În total, acestea sunt cele 10 conținuturi pe care compania le-a pus la dispoziția publicului în aer liber:

  • Lucruri mai ciudate
  • Infractorii pe mare
  • Elită
  • Boss baby
  • Orbeşte
  • Așa ne văd ei
  • Dragostea e oarba
  • Cei doi papi
  • Planeta noastră
  • Grace și Frankie

Notă: în cazul seriei, este inclus doar primul capitol. ochi!

Pentru a putea accesa trebuie doar să deschidem browserul și să introducem //www.netflix.com/es/watch-free . Simplu și direct. Ideea este că aceste seriale și filme gratuite se rotesc, găsindu-ne astfel cu titluri care ies și altele noi care intră pe listă de la o săptămână la alta.

Tot acest conținut este accesibil atât de pe computer, cât și de pe telefoanele Android, deși iPhone-ul nu pare să fie compatibil cu această nouă funcție.

Perioada de încercare gratuită de 30 de zile este din nou pe Netflix Spania

Aceasta este pagina de întâmpinare Netflix pe care o putem găsi chiar acum. Încercările gratuite s-au întors!

Dar asta nu este totul, deoarece Netflix a recuperat și perioadele de încercare gratuite . Se pare că compania încearcă diferite oferte, oferind în unele cazuri 7 zile gratuit, 14 zile gratuit, prima lună cu 0,99 euro sau chiar 30 de zile de abonament gratuit. De exemplu, tocmai am intrat în această dimineață și vedem că în acest moment ne putem abona și putem obține o lună întreagă de încercare gratuită.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .