Cele mai bune aplicații pentru a face fotografii panoramice pe Android

Fotografiile panoramice există de câțiva ani. Când a apărut această funcționalitate, telefoanele mobile încă nu permiteau fotografii de o calitate atât de bună ca acum. Dar cu popularitatea Instagram și a camerelor foto din ce în ce mai avansate, realizarea de fotografii frumoase este mai ușoară ca niciodată.

Un filtru bun aici, un strat de editare și câteva modificări acolo, orice merge pentru a obține instantaneul perfect. De aceea fotografiile panoramice au devenit un format recurent, fiind o metodă extrem de solicitată pentru iubitorii de fotografie de pe dispozitive mobile.

Cele mai bune aplicații pentru a face fotografii panoramice cu telefonul mobil

Trebuie menționat, totuși, că panoramele nu sunt disponibile pentru toată lumea. În funcție de giroscopul nostru și de calitatea camerei noastre, rezultatele pot fi mai mult decât disparate de la un telefon la altul. În plus, este o tehnică care necesită o anumită abilitate și abilitate din partea utilizatorului. Realizarea unor panorame bune nu este o sarcină ușoară, exact!

Corelat: Cele mai bune 10 aplicații pentru cameră pentru Android

Panoramă 360

Panorama 360 este un instrument pe piață din 2011, iar astăzi este încă unul dintre cele mai utilizate pentru a înregistra videoclipuri și imagini panoramice la 360 ° . Funcționarea sa este foarte simplă: facem clic pe ecran pentru a începe procesul, ne deplasăm în direcția indicată de indicator, oprim înregistrarea și așteptăm ca aplicația să proceseze imaginea.

De asemenea, are un feed în timp real, în care putem vedea imagini panoramice live, descoperi locuri noi și împărtăși propriile noastre creații pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram).

Descărcați QR-Code Vizite virtuale și 360 Photo-Panorama ale camerei Dezvoltator: TeliportMe Inc. Preț: Gratuit

Google Cardboard

Google Cardboard, cunoscută și sub numele de Cardboard Camera, este o aplicație extrem de recomandată pentru fanii realității virtuale (VR) . Datorită acestuia, putem capta mediul și sunetul în orice direcție și în 3D.

După cum sugerează și numele său, funcționează mai bine cu ochelarii tipici RV din carton, dar lucrul bun este că nu sunt obligatorii și vă puteți bucura de creațiile noastre panoramice direct de pe mobil, fără a fi nevoie de accesorii suplimentare.

Când faceți fotografii, trucul este să mutați camera foarte încet, astfel încât rezultatul să fie de o calitate superioară. Dacă mergem prea departe, riscăm o imagine neclară. Trebuie să se termine cu dragoste!

Descărcați QR-Code Camera Cardboard Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Fyuse

Un instrument foarte interesant, specializat în obținerea de fotografii 3D . Aceasta înseamnă că nu este aplicația dvs. obișnuită să faceți fotografii panoramice, ci că se concentrează pe un singur obiect (sau persoană).

Aplicația este responsabilă pentru crearea de fotografii tridimensionale, numite „fyuses” cu care putem vedea o țintă din diferite unghiuri sau perspective . În plus, Fyuse este o rețea socială în sine, astfel încât să ne putem partaja fotografiile cu prietenii direct fără a părăsi aplicația.

Descărcați QR-Code Fyuse - Photos 3D Dezvoltator: Fyusion, Inc. Preț: Gratuit

Conectat: 3 aplicații grozave pentru a crea videoclipuri cu mișcare lentă pe Android

Bimostitch

Aceasta este o aplicație a cărei misiune este să se alăture mai multor fotografii pentru a crea compoziții panoramice. Suportă imagini HDR, fotosfere și panorame la 360 °.

De fapt, este un instrument destul de puternic, deoarece este capabil să unească până la 200 de imagini într-o singură. În așa fel încât să puteți crea fotografii cu o rezoluție maximă de 100 megapixeli . Nebun!

În rest, comentează că are o versiune gratuită și o versiune premium. Poate fi puțin lent în procesarea imaginilor, mai ales atunci când încercați să îmbinați mai multe fotografii de înaltă rezoluție. În general, este o aplicație mai mult decât competentă și foarte recomandată pentru iubitorii de panoramă.

Descărcați QR-Code Bimostitch Panorama Stitcher Dezvoltator: BCD Vision Preț: Gratuit

Google Street View

Las fotografías panorámicas son especialmente populares entre turistas y viajeros varios. Google Street View es una app desarrollada precisamente para ellos, donde podemos tomar fotos panorámicas y subirlas a Google Maps para que todo el mundo pueda disfrutar de ellas.

Un detalle interesante es que también podemos usar Street View para ver las fotos que otros usuarios han realizado desde el sitio en el que nos encontramos. Al igual que con Google Cardboard, la aplicación funciona mucho mejor cuando movemos la cámara lentamente, para obtener la mejor calidad de imagen posible.

Descargar QR-Code Google Street View Developer: Google LLC Price: Free

Photaf Panorama

Photaf este o aplicație simplă care ne ajută să realizăm imagini panoramice fără prea multe complicații . Interfața aplicației este puțin datată și nu este foarte atractivă, dar în caz contrar este foarte funcțională.

Instrumentul are două versiuni: una gratuită cu reclame și una plătită care include câteva funcții suplimentare. Un scor de 4,1 stele și peste 5 milioane de descărcări confirmă că aceasta este una dintre cele mai bune aplicații panoramice pentru Android.

Descărcați QR-Code Photaf Panorama (gratuit) Dezvoltator: Bengigi Preț: gratuit

PanoramaCrop pentru Instagram

După cum sugerează și numele său, aceasta este o aplicație pentru a împărți fotografiile panoramice și a le publica pe Instagram , astfel încât să putem profita la maximum de fluxul nostru de postări.

Aplicația vă permite să împărțiți o fotografie panoramică în până la 10 imagini individuale. De asemenea, oferă instrumente pentru a potrivi fotografiile în formatele Instagram (16: 9 și 4: 5), pentru a mări, roti și multe altele. Practic și funcțional.

Descărcați QR-Code PanoramaCrop pentru Instagram Dezvoltator: Muffin Preț: Gratuit

Cât de util rămâi? Care este aplicația dvs. panoramică preferată?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .