Tronsmart Mega în revizuire, puternic difuzor Bluetooth de 40W cu TWS

Tocmai mi-am actualizat stereo-ul de acasă cu niște difuzoare Bluetooth noi. El a venit din utilizarea iLuv Syren, un difuzor mic care, fiind wireless, se deplasa dintr-o cameră în alta fără multe complicații. Cu toate acestea, aveam nevoie de ceva cu mai multă putere și ceva mai multă calitate a sunetului. Folosesc Tronsmart Element Mega de aproape o săptămână și adevărul este că îmbunătățirea a fost substanțială.

Acum lucrez și la Tronsmart Element Pixie , noile difuzoare emblematice ale companiei, care împreună aduc până la 30W datorită TWS (True Wireless Stereo). Dar vom vorbi despre Pixies în comparația VS pe care o voi publica săptămâna viitoare, unde vom vedea toate avantajele și dezavantajele referitoare la modelul Mega.

Tronsmart Element Mega: analiză aprofundată

În general, ne confruntăm cu un dispozitiv care include câteva știri importante. Deși cea mai mare virtute și cea care atrage cea mai mare atenție la prima vedere, este puterea sonoră mare -40W nu este puțin de spus-, trebuie remarcat faptul că basul este mult mai echilibrat decât în ​​modelele anterioare, oferind un sunet mult mai mult compactat.

Proiectare și finisare

Primul lucru pe care îl observăm atunci când avem un Element Mega în mâinile noastre este că are o greutate constantă. Liniile de design sunt netede, iar materialele denotă calitate în manoperă. În partea superioară a difuzorului sunt încorporate comenzile dispozitivului, iluminate din spate, care sunt controlate prin atingere datorită tehnologiei Sensitive Touch de pe suprafața sa.

Ecranul tactil se aprinde când Mega este pornit.

Există întotdeauna o teamă cu acest tip de panou (hipersensibilitate / infra), dar adevărul este că în aceste zile nu a cauzat probleme de niciun fel. Practic, ușor de utilizat și ușor pentru ochi.

Moduri de redare / Conectivitate

Una dintre marile noutăți ale Tronsmart Mega este includerea unui slot pentru card micro SD . Ceva care este un detaliu pentru a nu rămâne fără muzică în niciun moment.

De asemenea, oferă conectivitate TWS , permițând sincronizarea în modul stereo dacă avem alături un alt Tronsmart Mega. Având în vedere că vorbim despre un difuzor de 40W, în modul TWS am reproduce până la un maxim de 80 de wați de putere. O adevărată nebunie.

În rest, are o conexiune Bluetooth 4.2, NFC și intrare auxiliară de 3,5 mm pentru minijack, ceea ce este întotdeauna apreciat dacă avem playere MP3 vechi, casete și așa ceva.

Slotul micro SD este destul de mare.

Calitatea sunetului

Să ajungem la ceea ce este important. Cum sună acest Tronsmart Element Mega? Aș spune că cuvântul cheie este „putere controlată”. Are un echilibru de bas foarte bun , ceea ce înseamnă că putem ridica volumul la limite foarte mari fără a observa resentimente în ceea ce privește calitatea sunetului.

În camere închise și în camere, realizează sunete foarte calde în acest fel. Foarte bun pentru a asculta înregistrări live și acustice.

O bună gestionare a basului și a înalților poate fi testată ascultând anumite melodii, cum ar fi „ O nouă eroare ” a lui Moderat sau „ Armata mea ” de Björk. Dacă ridicăm volumul la un nivel considerabil și basul / înălțimea poate fi auzit perfect, semn că avem de-a face cu un difuzor de calitate.

În scopuri tehnice, acest lucru se traduce printr-un cip de sunet Qualcomm ATS2825, 28 nuclee duale duale, 2 drivere de subwoofer de 40W și o unitate de driver de 4Ω 20W / 53mm. În total, oferă o rază de transmisie de peste 20 de metri în câmp deschis . Este compatibil cu toate tipurile de dispozitive precum PC, Android, iPhone etc.

Puterea supraumană: Spiderman, Hulk Hogan și Mega Tronsmart.

Durata bateriei

Așa cum am spus, acesta este un dispozitiv consistent - cântărește 660 de grame - și, datorită acestuia, poate găzdui o baterie de lungă durată de 6600 mAh în total. Producătorul spune că oferă până la 15 ore de redare.

Dacă sunt sincer, nu am calculat exact, dar este adevărat că durează multe zile de utilizare moderată, fără nici o reîncărcare. În acest sens, este un alt aspect de evidențiat al acestui interesant difuzor wireless.

Raport calitate-preț

La momentul acestei recenzii, Tronsmart Mega are un preț pe Amazon de 47,99 euro . Un preț care compensează finisajul premium și puterea aparatului rareori văzute la un difuzor fără fir Bluetooth.

[P_REVIEW post_id = 11903 visual = 'complet']

concluzie

În orice sens, acesta este un dispozitiv portabil de sunet remarcabil. Panoul tactil funcționează bine și îi conferă o atingere modernă, calitatea sunetului este peste medie și include un slot convenabil pentru a reda muzică, podcast-uri sau orice ne dorim de la un micro SD.

Bateria sa lungă îl face o opțiune remarcabilă de a o lua în călătorie și prețul său este conform cu ceea ce ne putem aștepta de la un difuzor de 193 mm x 57 mm x 82 mm capabil să atingă 40 de wați de putere. Foarte recomandat

Amazon | Cumpărați Tronsmart Mega

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .