Cum să vizionați Bundesliga online, gratuit și live - El Androide Feliz

Datorită pandemiei COVID-19, toate evenimentele sportive au fost amânate la nesfârșit. Cu toate acestea, încet-încet ne întoarcem la relativă normalitate, iar acum da, Bundesliga a fost prima dintre marile ligi care a reluat competiția. Din 16 mai trecut, fotbalul german s-a întors și de aceea, în postarea de astăzi vom revedea toate metodele legale la dispoziția noastră, atât gratuite, cât și cu plată, pentru a viziona Bundesliga în streaming sau de la televizor .

Cum să vizionați Buldesliga gratuit în Spania

În Spania, drepturile de emisie din Bundesliga sunt în mâinile Movistar. Teleoperatorul transmite toate meciurile prin intermediul platformei sale Movistar + pe canalele #Vamos și Movistar Champions League .

Movistar + este un serviciu plătit, dar dacă suntem interesați să urmărim competiția gratuit, o putem face profitând de luna de încercare gratuită oferită de Movistar + Lite. Pachetul Movistar + Lite include canalul #Vamos unde multe dintre meciuri sunt transmise în direct și, ținând cont de faptul că liga se termină pe 27 iunie, putem angaja luna gratuit și urmări competiția până la sfârșitul sezonului.

Accesați luna de încercare gratuită a Movistar + Lite

Descărcați QR-Code MOVISTAR + Dezvoltator: Movistar España Preț: Gratuit

Alte metode de vizionare online pentru a urmări competiția

După cum am spus, Movistar difuzează unele jocuri de pe canalul #Vamos, dar altele sunt disponibile numai de pe canalul Movistar Champions League. Pentru a accesa acest conținut premium este necesar să contractăm Movistar +, un pachet care include televiziune, fibră optică și linii mobile. În prezent putem angaja diferite pachete, care variază între 25 și 85 de euro. Putem vedea toate planurile disponibile de pe site-ul oficial al Movistar.

Cu toate acestea, legea impune să nu existe monopoluri în difuzare, astfel încât Movistar trebuie să atribuie drepturile altor companii la un preț rezonabil. Acesta este motivul pentru care Mediaset transmite Bundesliga online și din aplicația sa de streaming Mitele Plus și din secțiunea sport a site-ului său de pe mitele.es.

Abonamentul la Mitele Plus variază între 3 € / lună și 35 € / lună, în funcție de pachetele pe care dorim să le angajăm. Fotbal disponibil de la 16,99 € pe lună.

Accesează Mitele Plus

Din păcate, Mediaset nu are o lună de încercare gratuită, așa că, dacă suntem interesați de acest serviciu, nu avem de ales decât să mergem la casă.

Descărcați QR-Code Mitele - TV la cerere Dezvoltator: Mediaset España Preț: Gratuit

Cum să vizionați Bundesliga online din SUA, Mexic și America de Sud

În America Latină, Bundesliga este transmisă prin ESPN 2 în țări precum Argentina, Peru sau Venezuela. ESPN transmite, de asemenea, în flux prin intermediul aplicației sale ESPN Play . Serviciul are un preț de 11,99 € pe lună, deși din fericire are o perioadă de încercare gratuită de 7 zile. Prin urmare, dacă suntem interesați de un meci anume și dorim să-l urmărim gratuit, trebuie doar să ne înregistrăm la momentul potrivit și să anulăm abonamentul după cele 7 zile de reglementare.

Accesați ESPN Play

Utilizatorii din Statele Unite, Mexic și Chile pot urma competiția de fotbal germană de la Fox Sports . Dacă vrem să vizionăm jocurile online și în streaming, o putem face și prin intermediul aplicației Fox Play și Fox Sports prin angajarea serviciului de streaming Fox Sports Premium. Prețul său poate varia în funcție de regiunea noastră, dar pentru a ne face o idee, este între 6 și 12 dolari (USD) pe lună.

Înregistrați QR-Code FOX Sports America Latină Dezvoltator: DOT FOX, INC. Preț: De anunțat Înregistrați QR-Code FOX Dezvoltator: Disney Preț: De anunțat

Dacă cunoașteți alte metode legale pentru a viziona Bundesliga în streaming, nu ezitați să lăsați recomandarea dvs. în zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .