Sweatcoin, aplicația care te plătește (bani reali!) Pentru a merge

Iti plac sporturile? De obicei ieși din când în când la plimbare sau te arunci în sus și în jos toată ziua fără oprire? Atunci trebuie să știți că puteți face toate aceste plimbări profitabile și le puteți converti în bani reali cu aplicația Sweatcoin. Ce ?!

Sweatcoin este o aplicație pentru Android și iOS dezvoltată în 2015 de Oleg Fomenko cu ajutorul unui grup de oameni de afaceri ruși care locuiesc în Anglia. Ideea creatorului său este de a oferi un stimulent pentru ca oamenii să facă exerciții fizice în schimbul unei monede virtuale pe care o putem schimba ulterior pentru cadouri, reduceri și chiar numerar greu prin Paypal.

Cum funcționează Sweatcoin?

Pe hârtie teoria sună grozav, dar modul în care acest lucru se traduce prin utilizarea reală pe care o putem oferi aplicației este o poveste foarte diferită. Înainte de a începe să credem că aceasta este încă o înșelătorie pe care o putem găsi în aplicațiile mobile, să aruncăm o privire la ceea ce Sweatcoin oferă cu adevărat ...

„Jeton” sau moneda virtuală

Sweatcoin nu este în esență mult diferit de aplicațiile tipice de jogging sau mers pe jos. Pe de o parte, are un marker care înregistrează toți pașii pe care îi parcurgem (atâta timp cât purtăm mobilul cu noi, desigur). Deși da, dincolo de numărarea pașilor, nu include niciun alt instrument de măsurare a exercițiilor fizice: nu ține evidența caloriilor consumate, nu măsoară distanțele, nu urmărește traseele GPS sau creează rutine sau altele asemenea.

În locul său avem un portofel în care sunt acumulate așa-numitele jetoane Sweatcoin. Când ieșim la plimbare, aplicația numără pașii și, odată verificată, îi transformă în moneda virtuală a platformei. Simplu ca buna ziua.

Pentru ce putem folosi Sweatcoin?

De îndată ce avem portofelul mic plin de Sweatcoins, putem merge la magazinul de aplicații și putem schimba aceste jetoane cu diverse produse, cum ar fi:

  • Abonamente la servicii premium.
  • Donații pentru campanii de crowdfunding.
  • Haine, tehnologie, călătorii ...
  • Bani lichizi.

Pentru a ne face o idee despre ce putem obține, dacă intrăm în prezent în magazin vom vedea că există un televizor Samsung 4K 75 ”(20.000 Sweatcoins), o excursie de 5 zile la Disney World (15.000 Sweatcoins), un voucher de 1.000 euro în Paypal (20.000 Sweatcoins) sau o cină la Turnul Eiffel din Paris. Există, de asemenea, alte premii mai modeste, cum ar fi 3 luni de abonament premium la Tidal, 3 euro în numerar în Paypal, îmbrăcăminte sport și un GoPro Hero7, printre alte lucruri interesante.

Folosiți experiența

Ținând cont de faptul că putem obține 1.000 de euro în schimbul a 20.000 de sudoare, putem calcula că 1 sweatcoin este exact egal cu 5 cenți de euro . Câte Sweatcoins putem obține atunci dacă mergem la o plimbare lungă în fiecare zi?

Pentru a verifica acest lucru, am ieșit pentru câteva zile și am văzut că o plimbare de o jumătate de oră corespunde cu mai multe sau mai puțin 5 sudoare . Prin urmare, dacă luăm acest lucru puțin în serios și mergem câteva ore pe zi, putem acumula până la 20 de sudoare pe zi. Cu acei bani am putea obține îmbrăcăminte sport în puțin peste o lună, precum și alte reduceri interesante ... deși, dacă ne gândim la televizorul 4K sau la mie de euro de numerar, am avea nevoie de aproape 3 ani de plimbări zilnice.

În plus, aplicația Sweatcoin are 5 tipuri de profiluri, iar fiecare dintre ele ne permite să colectăm zilnic maximum de monede, limita actuală fiind de maximum 20 de jetoane / zi.

Descărcați QR-Code Sweatcoin - Pedometru cu recompense pentru mersul pe jos Dezvoltator: Sweatco Ltd Preț: Gratuit

Merită să instalați și să folosiți această aplicație atunci? Personal, cred că poate fi un bun stimulent pentru a încuraja exercițiile zilnice, deși, dacă credem că ne vom îmbogăți în timp ce ne solidificăm, cel mai probabil vom fi dezamăgiți. Pe de altă parte, deși magazinul nu are multe produse schimbabile, are câteva cadouri premium și reduceri care nu sunt deloc rele și, dacă suntem obișnuiți să ieșim la plimbare în fiecare zi, după un an putem constata că, de exemplu, , putem lua un GoPro acasă în siguranță.

S-ar putea să vă intereseze: Cele mai bune 10 aplicații pentru exerciții fizice acasă

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .