Cele mai bune jocuri Dragon Ball pentru Android - The Happy Android

Dragon Ball se bucură de o a doua tinerețe în film și televiziune cu seria de anime Dragon Ball Super, filmul Broly și manga omonimă desenată de marele Toyotaro. În secțiunea de jocuri video, Goku și compania nu au încetat niciodată să lipsească și nu trece un an fără ca Playstation, Nintendo sau Xbox să lanseze jocul corespunzător Dragon Ball. Dar ce zici de Android?

Cele mai bune 12 jocuri Dragon Ball pentru Android

În Android, și mai precis în Google Play Store, absența unor jocuri importante Dragon Ball este destul de vizibilă și, deși majoritatea sunt aplicații fără prea multe călătorii, există și un loc pentru perla ciudată sau jocul interesant. Acestea sunt cele mai bune 12 jocuri Dragon Ball pentru Android.

NOTĂ : Această postare este actualizată periodic din când în când cu noile jocuri Dragon Ball și Dragon Ball Super care apar pentru Android. Multe dintre jocurile neoficiale sunt retrase la scurt timp după ce au ieșit pe Google Play, dar pot fi descărcate în continuare din depozite și surse alternative APK.

Dragon Ball Z Dokkan Battle

Este singurul joc Dragon Ball pe care îl putem numi „oficial” pe Android. Sub eticheta Namco Bandai , Dokkan Battle este un joc care combină puzzle și strategie . Respiră aceeași esență ca și alte titluri, cum ar fi Puzzle & Dragons : trebuie să lanțăm sferele colorate pentru a efectua combosuri cu care să ne distrugem inamicul, având în vedere mai mulți factori care cresc nivelul strategiei de luptă.

Imaginile sunt spectaculoase , deși nu se utilizează prea mult animațiile, ilustrațiile sunt extrem de fidele manga și anime și au fost utilizate în așa fel încât să dea mult dinamism jocului. Dacă nu suntem foarte agățați, în timp poate deveni oarecum repetitiv.

Descărcați QR-Code DRAGON BALL Z DOKKAN BATTLE Dezvoltator: BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Preț: Gratuit

Legendele Dragon Ball

Acesta este primul joc oficial mobil lansat după sfârșitul Dragon Ball Super , așa că așteptările pe care le-a generat sunt enorme. Lansarea sa oficială a avut loc la mijlocul lunii mai 2018 și de atunci a crescut doar.

Descărcați QR-Code DRAGON BALL LEGENDS Dezvoltator: BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Preț: Gratuit

Ne confruntăm cu un joc de cărți de acțiune , cu lupte în timp real nemaivăzute până acum într-un joc mobil Dragon Ball. O altă atracție a Dragon Ball Legends este introducerea unui nou personaj (Shallot), necunoscut până acum, și proiectat chiar de Akira Toriyama.

Dragon Ball Tap Battle

Probabil cel mai atrăgător joc vizual , împreună cu Dokkan Battle - și cu permisiunea noii Dragon Ball Legends. În acest caz, este un joc de luptă cu o dinamică de joc destul de specială. Cel mai bun lucru este că îl vedeți în următorul videoclip pentru a vă face o idee:

Din păcate, jocul a fost eliminat de pe Google Play, deși poate fi descărcat în siguranță din alte magazine de aplicații, cum ar fi Aptoide. Este important de menționat că instalarea necesită anumiți pași anteriori pentru a funcționa corect - puteți găsi o mulțime de tutoriale pe YouTube.

Tutorial Dragon Ball Super Card Game

Acest joc dezvoltat de Bandai este versiunea digitală a Dragon Ball Super Card Game. În cele din urmă, este încă un tutorial, dar ne permite să jucăm jocul de cărți al seriei de pe mobil sau tabletă. Un titlu foarte asemănător cu alte jocuri de breaslă, va atrage fără îndoială fanii  Magic: The Gathering și altele asemenea.

Descărcați QR-Code Dragon Ball Super Card Game Tutorial Dezvoltator: BANDAI CO., LTD. Preț: gratuit

Războinicul Super Goku Saiyan: SUPER BATTLE

Joc neoficial pe care îl putem găsi în depozite alternative APK. Este un joc destul de recent care include personaje din Dragon Ball Super. Practic ne confruntăm cu un joc în care trebuie să învingem toți dușmanii care apar într-un scroll lateral cu Goku în starea Super Saiyan God Blue. Din când în când, va apărea o Boss Battle în care va trebui să învingem unele dintre cele mai cunoscute personaje din franciză.

Puteți spune că este un joc realizat de fani și, prin urmare, nu atinge nivelul altor jocuri de pe această listă, dar nici nu este rău.

Saiyan Fighter - Dragon Battle

Acesta este un alt joc neoficial din franciză și este încă în versiune beta (deși poate fi descărcat acum). Este un titlu destul de diferit de ceea ce putem găsi în prezent în Play Store, oferind un joc de tip RPG, cu dinamică bazată pe agricultură și luptă automată . Toate acestea cu o interfață puțin supraîncărcată și în același timp atractivă. Puteți spune că autorul a investit multe ore în proiectare și dezvoltare.

Folosește multe personaje din primele povești despre Dragon Ball, care sunt amestecate cu personaje mai actuale. Pentru a putea juca este nevoie de înregistrare, dar vă permite să vă conectați cu un cont de invitat. Ceea ce este minunat dacă încercăm pentru prima dată și nu suntem siguri dacă vom continua să-l jucăm în viitor.

Descărcați Saiyan Fighter - Dragon Battle din APK Pure

Dragon Ball Advanced Adventure

Acesta este un titlu care a apărut pentru Game Boy Advance și care are și o versiune modificată pentru Android. Este un beat'em'up cu lupte 1 vs 1 stabilite la începutul manga, cu primele campionate de arte marțiale și apariția lui Piccolo Daimaoh și companie.

Un joc foarte distractiv și recomandat în special fanilor din prima etapă a Dragon Ball. Disponibil pentru descărcare în Aptoide și în depozite similare.

God of stickman 3

Un joc de luptă care se bazează atât pe Dragon Ball, cât și pe acum clasicul stickman sau „stick man” din jocurile mobile. Ne confruntăm cu o acțiune care ne poate lupta cu Goku Black, Jiren sau Vegetto printre mulți alții. Desigur, toate cu un design de tip stickman . Atenție, pentru că acesta poate fi un joc cu adevărat distractiv dacă obținem ideea.

Descărcați QR-Code God of Stickman 3 Dezvoltator: WN Yume Preț: Gratuit

Saiyan's Escape

Acest joc îmi dă sentimente mixte. Pe de o parte, este minunat pentru că este un joc foarte actual: amplasat în viitorul apocaliptic al saga Black Goku, ne punem în pielea Trunks într- un joc frenetic de tip „rasă infinită” în care trebuie să sărim și să evităm obstacolele. , putând deveni chiar super saiyan.

Dezavantajul este că are un nivel foarte ridicat de dificultate. Extrem . Dacă vă plac provocările, asigurați-vă că încercați Saiyan's Escape.

Descărcați Saiyan's Escape din APK Pure

Atac asupra lui Saiyan

Foarte interesant jocul Dragon Ball Z pentru Android. Un RPG clasic al unei vieți cu începutul saga Raditz și Freeza ca punct de plecare. Nu a fost încă publicat oficial, dar poate fi deja descărcat în Google Play Store. Un titlu cu adevărat promițător și unul dintre cele mai bune în ceea ce privește jocurile neoficiale Dragon Ball.

Nu mai este disponibil în Magazinul Play Android, așa că va trebui să îl căutăm în depozite alternative.

Bătălia de la Super Saiyan

Un joc distractiv în care ne punem în pielea modului Goku God și în care tot ce trebuie să facem este să ucidem toți dușmanii (Cell, Boo, Raditz etc.) care sunt împrăștiați prin tot nivel. Este dezvoltat cu un stil retro foarte bine purtat și uneori este destul de distractiv.

Nu merge mult mai departe, dar dacă conceptul general și ideile jocului ar fi dezvoltate puțin mai mult, ar putea obține un produs cu adevărat brutal.

Descărcați Battle of Super Saiyan din APK Pure

Goku Global Fight

Cu un motor de joc aproape identic cu Bătălia de la Super Saiyan, Goku Global Fight este un joc de defilare laterală în care trebuie să avansăm eliminând toți inamicii care apar pe ecran. Este foarte dificil, dar mai bine gestionat decât BoSS menționat anterior.

Notă : eliminat recent de pe Google Play. Poate fi descărcat în continuare din depozitele de aplicații alternative.

Extra Ball: alte jocuri și aplicații Dragon Ball pentru Android

Iată alte aplicații și jocuri pentru telefoane și tablete Android care merită menționate:

Dragon Ball Strongest Warrior

Acesta este un joc care se dezvoltă de ceva timp și este încă în versiune beta. Dezvoltat de Bandai, are o grafică „la nivel de consolă” și are un mod poveste în care vom controla un Goku în primele compare ale manga.

Există mai multe APK-uri beta acolo, dar trebuie să vă înregistrați și să aveți un număr de telefon japonez. Deocamdată, este dificil de jucat, dar este unul dintre cele mai promițătoare titluri din ultimii ani alături de Dragon Ball Legends.

Stickere Dragon Ball

O colecție impresionantă de autocolante pentru WhatsApp cu o temă Dragon Ball . Aici vom găsi o selecție extinsă de autocolante cu personaje și momente tipice din serie. Are o mulțime de autocolante actuale cu personaje din Dragon Ball Super Broly și altele mai clasice din primele saga ale seriei. Multe dintre ele cu fraze complet în spaniolă.

Având în vedere norocul pe care l-au rulat alte jocuri fără licență, nu știm cât de mult poate dura acest supliment pentru WhatsApp în Play Store, așa că, dacă sunteți interesat, nu-l pierdeți din vedere.

Descarcă Dragon Ball QR-Code Stickers pentru WhatsApp Dezvoltator: g4 Studios Preț: Gratuit

Piano Touch - Dragon Ball Super

Joc de cântat la pian, care urmează aceeași dinamică a titlurilor clasice precum Guitar Hero. Toate melodiile incluse fac parte din coloana sonoră Dragon Ball Super. Aici vom găsi piesa Ultra Instinct, finalurile anime-ului și, în cele din urmă, o mulțime de melodii din cele mai recente saga anime.

Descărcați QR-Code Piano Ball Dragon Super Dezvoltator: AppStudioSg Preț: Gratuit

Imagini de fundal ultra live

În spatele numelui lung „Ultra Dragon Warriors Live Wallpaper 4K 2020” se ascunde o aplicație de fundal pentru Android bazată pe Dragon Ball. Nu numai că găsim ilustrații, unele dintre ele de o calitate excelentă, dar și imagini de fundal animate care arată cu adevărat spectaculoase.

Amintiți-vă că da, imaginile de fundal animate consumă multă baterie. În caz contrar, o aplicație extrem de recomandată pentru fanii Dragon Ball, cu peste 50.000 de descărcări în Magazin Play și un rating foarte pozitiv de 4,5 stele. Nu-l pierde din vedere!

Descărcați QR-Code Ultra Live Wallpaper Dragon Warriors 4K 2020 Dezvoltator: Apps593Studio-Cele mai bune aplicații Preț: Gratuit

Generator de fuziune

Fusion Generator este ceea ce sugerează numele său: o aplicație care creează fuziuni între oricare dintre sutele de personaje care alcătuiesc universul Dragon Ball. Vrei să vezi ce ar ieși din fuziunea dintre Krillin și Freeza? Facturi și Bulma, sau Buu și Mutenroshi?

Aplicația nu oferă mult mai mult, dar să te distrezi și să râzi, este mai mult decât capabil.

Actualizat : Jocul a fost eliminat de pe Google Play! Căutați-l în depozitul dvs. preferat de aplicații.

Războinici Saiyan

Super Goku: Saiyan Warriors este un emulator pentru Android al jocului clasic Dragon Ball Z Shin Budokai pentru PSP . Un mare joc de luptă corp la corp cu o multitudine de combo-uri, atacuri energetice, modul Arcade, poveste și multe altele.

Singurul lucru care poate fi pus pe seama războinicilor Saiyan este sunetul, care suferă de o calitate nefastă. Disponibil pentru descărcare în magazine sau depozite alternative.

Camera Saiyan - Efecte foto

Acesta este un mic editor în care putem regla imagini și fotografii în stilul Dragon Ball. Putem purta părul lui Goku, în Super Saiyan normal, albastru, turbanul lui Piccolo. Există de toate: bile energetice, aure, cercetașe etc.

Nu vă puteți imagina prostia pe care o putem face cu această aplicație ...

Actualizat : aplicația a fost eliminată din Google Play! Căutați-l în depozitul dvs. preferat de aplicații alternative.

Transformarea Dragon Ball GT

Un alt joc pe care îl vom găsi doar în magazinele de aplicații alternative și al cărui complot se bazează pe povestea Dragon Ball GT . Este un  beat'em'up în care vom începe prin a controla Goku, Pan și Trunks și vom distribui prăjituri diferitelor „chituri” care ni se prezintă. Nu este deloc rău, dar include o mulțime de scene inter-text și conversații fază cu fază.

Ce părere ai despre această mică listă? Știi vreun alt joc Dragon Ball care să merite? Dacă da, nu ezitați să treceți și să vă lăsați opinia în căsuța de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .