Eroare #value în Excel - Android fericit

Microsoft Excel este un instrument foarte util. Dacă lucrați într-un birou, cu siguranță îl folosiți zilnic și, cu siguranță, veți fi obișnuiți să obțineți erori sau să obțineți pur și simplu date care nu au fost cele necesare pentru a obține ... dar oh! Excel este atât de extern și are atât de multe colțuri încât, dacă nu sunteți un maestru al universului Excel, știți că veți întâlni din când în când o eroare sau un eșec. Este inevitabil. Ei bine, te-am pus într-o situație (că dacă ai ajuns pe această pagină prin Google, cu siguranță aștepți să explic ce înseamnă acea eroare #value):

Ați pregătit formula dvs. în Excel și, deși sunteți sigur că formula este corectă, primiți mesajul de eroare „# VALOARE!”. Și acum asta?

Această eroare apare atunci când Excel detectează că ați introdus text într-un câmp care ar trebui să conțină o valoare numerică . Examinați celulele care participă la funcție și corectați-le.

Rețineți că această eroare sare și atunci când lăsați un spațiu gol în oricare dintre celule, deci verificați-le dacă vedeți că continuați să primiți eroarea și v-ați asigurat că toate câmpurile conțin valori numerice.

În cele din urmă, asigurați-vă că nu ați introdus nicio valoare între ghilimele »«, altfel Excel va considera ghilimeaua ca text și va marca o eroare chiar dacă ghilimela conține un număr.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .