Top 10 browsere Android - Android fericit

Browserul de internet este una dintre cele mai importante aplicații de pe orice dispozitiv. Dacă aveți browserul potrivit, puteți schimba complet experiența de navigare, iar adevărul este că este o nebunie, există mii de browsere pentru Android! Cu care ne-a rămas?

Cele mai bune 10 browsere pentru Android clasificate după tip

În general, majoritatea utilizatorilor folosesc Google Chrome pentru a naviga pe net, deoarece browserul este de obicei preinstalat în mod implicit pe multe telefoane. Dar omul nu trăiește numai pe Chrome: alternativa în browserele web este aproape infinită, fiecare cu caracteristica sa de stea.

Browser curajos: cel mai bun browser cu blocator de anunțuri încorporat

Brave Browser este un browser relativ nou care a apărut în 2016. Printre diferitele sale caracteristici are un blocator de anunțuri integrat , precum și permite blocarea cookie-urilor și scripturilor de la terți. Oferă posibilitatea setărilor personalizate pe pagină, pe lângă modul clasic incognito, istoric, marcaje etc.

Descărcați QR-Code Brave Browser: browser rapid, sigur și privat Dezvoltator: Brave Software Preț: Gratuit

Browser Dolphin: cel mai bun browser cu Flash

Delfinul este un browser care provoacă un anumit devotament unor utilizatori. Printre multitudinea sa de funcționalități se numără posibilitatea de a schimba temele, blocarea anunțurilor, navigarea privată și suportul Flash. Este cel mai bun browser cu Flash Player încorporat? Probabil. Peste 50 de milioane de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Web Browser Dolphin Browser Dezvoltator: Dolphin Browser Preț: Gratuit

Flynx: cel mai bun pentru navigarea fără conexiune la internet

Flynx este un browser diferit , cu o experiență de utilizator cu adevărat inovatoare. În loc să deschideți ecranul complet, este afișat ca o fereastră plutitoare. În acest fel, dacă folosim o altă aplicație -de exemplu, Facebook- putem deschide browserul fără să îl părăsim în orice moment.

Oferă 2 caracteristici grozave: un mod nocturn pentru a citi noaptea fără a ne distruge ochii și posibilitatea de a salva pagini pentru a le citi offline fără a fi nevoie să fiți conectat la Internet.

Descărcați QR-Code Flynx - Citiți web inteligent Dezvoltator: InfiKen Labs Preț: gratuit

Browser gol: cel mai bun browser pentru dispozitive Android de ultimă generație

Există browsere ușoare, apoi există Naked Browser . Acest browser pentru Android ia eficiența drept steag pentru a fi cel mai rapid dintre toate. Dar pentru aceasta, el a trebuit să sacrifice o anumită estetică vizuală. Să spunem că nu este cel mai frumos, dar își face treaba: să fie cel mai rapid. Un browser extrem de recomandat pentru telefoane Android de ultimă generație și terminale vechi - acceptă Android 2.1 și versiuni ulterioare.

Înregistrați-vă QR-Code Naked Browser browser web Dezvoltator: Feverish Development Preț: Va fi anunțat

UC Browser: cel mai rapid browser

UC Browser atinge o viteză de încărcare mai mare datorită compresiei datelor. Nici nu este cea mai mare minune estetică, dar este mult mai frumoasă decât Naked Browser. Este un browser foarte popular în China, cu milioane de descărcări în spate și rapid ca fulgerul.

Descărcați QR-Code UC Browser - Video populare Dezvoltator: UCWeb Singapore Pte. Ltd. Preț: gratuit

Opera Mini: cel mai bun browser pentru a salva date

Întotdeauna mi-a plăcut destul browserul Opera. Pe Android, are 2 versiuni: Opera clasică și Opera Mini. Versiunea mini este orientată către reducerea consumului de date și include lucruri precum descărcarea inteligentă a fundalului, urmărirea utilizării datelor și blocarea anunțurilor, printre altele. Dacă vrem să economisim megaocteți, acesta este un browser bun pentru acesta.

Descărcați QR-Code Opera Mini Browser Dezvoltator: Opera Preț: Gratuit

Orbot + Orfox: browserul cu mai multă confidențialitate

Dacă doriți să navigați fără a fi urmărit , menținându-vă intimitatea la maxim, cu siguranță ați luat în considerare utilizarea rețelei Tor. Orbot lui proxy utilizează Tor pentru a cripta traficul nostru pe internet și apoi ascunde - l trimițându - l printr - un număr de calculatoare din întreaga lume. Odată ce am stabilit conexiunea, putem folosi Orfox pentru navigare sigură și privată. Orfox este browserul oficial pentru serviciul Tor de pe Android .

Descărcați QR-Code Orbot Proxy cu Tor Dezvoltator: Prețul proiectului Tor: gratuit Descărcați QR-Code Orfox Dezvoltator: Proiectul Tor Preț: Gratuit

Browser Lightning: cel mai bun browser pentru Android TV

Browserul Lightning este conceput atât pentru telefoane și tablete, cât și pentru Android TV, ceea ce face mult mai ușor de utilizat dacă avem unul dintre aceste dispozitive. Cântărește foarte puțin și este cu adevărat eficient, mai ales dacă avem un dispozitiv cu Android TV și foarte puțină memorie RAM.

Descărcați QR-Code Lightning Browser - Browser web Dezvoltator: Anthony Restaino Preț: Gratuit

Firefox: cel mai personalizabil browser

Firefox este unul dintre cele 3 mari browsere Android. Este cu siguranță un nume care nu poate lipsi din nicio listă. Printre multitudinea sa de funcționalități se numără posibilitatea sincronizării marcajelor, istoricului etc. Cu PC-ul, acceptă plugin-uri, acceptă Chromecast și multe alte lucruri. Unul dintre cele mai puternice și complete browsere gratuite de pe piață .

Descărcați QR-Code Firefox: browser web rapid, privat și sigur Dezvoltator: Mozilla Preț: Gratuit

Chrome: cel mai popular dintre toate

Chrome, browserul Google, este de departe cel mai utilizat pe Android . Are un design bun în Material Design, este sincronizat cu Chrome-ul PC-ului, este complet integrat în Android și are funcționalități pentru utilizatorii standard și avansați. Mulți oameni îl folosesc pur și simplu pentru că vine standard și are reputația de a consuma mult RAM, dar adevărul este că funcționează foarte bine.

Descărcați codul QR Google Chrome: rapid și sigur Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .