Importați sau exportați un profil Outlook utilizând Registry

Astăzi vă aducem o modalitate de a exporta și importa un profil Outlook 2013. În munca noastră trebuie să avem configurate o mulțime de conturi de e-mail diferite cu profiluri diferite și de fiecare dată când trebuie să schimbăm pozițiile trebuie să configurăm întreaga poziție și configurația de cutii poștale Outlook este ceea ce ne consumă cel mai mult timp.

Astăzi m-a atins din nou și m-am săturat să repet ceea ce am căutat întotdeauna o soluție și acest lucru a fost cel mai bun pe care l-am realizat, deoarece oamenii de la Microsoft sunt atât de drăguți încât nu permit o opțiune directă de copiere / transfer de profiluri Outlook de la un computer la altul sau de la un profil Windows la alt profil.

Evident, avem nevoie de o echipă cu profilurile Outlook configurate corect.

  • Deschidem rula (tasta Windows + R) și scriem „ regedit ”.
  • Navigăm la calea HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Subsistem de mesagerie Windows \
  • Selectăm și faceți clic dreapta pe folderul Profiles , din meniu selectăm Export .

  • Apare fereastra tipică pentru salvarea documentelor. O păstrăm.

De acum înainte îl vom avea la dispoziție pentru a-l duce pe alt computer sau a-l salva, dacă în orice moment avem nevoie de el, trebuie doar să facem dublu clic pe fișierul pe care l-am creat și să facem clic pe Da pentru a încărca înregistrarea.

Data viitoare când deschideți Outlook, va începe să vă recupereze informațiile de profil. Va dura ceva timp să se deschidă, nu disperați.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .