Ultra-Spoilers: Noua Transformare a lui Goku! Migatte no Gokui Dominated! - Androidul fericit

Adevărul este că această transformare este ceva care îi aduce. Este adevărat că o parte a coloanei vertebrale a Dragon Ball este transformările din ce în ce mai puternice ale personajelor sale. Saiyanii, în special, au destul de mulți, dar cu Dragon Ball Super rulează pe tot curcubeul.

SPOILERS !! Dacă nu doriți să știți cum este transformarea instinctului Ultra Mastered al lui Goku în Dragon Ball Super, nu continuați să citiți

La mijlocul săptămânii trecute am putut vedea deja câteva zvonuri despre o posibilă nouă transformare a lui Son Goku. Acesta ar fi cel corespunzător Migatte no Gokui complet stăpânit, adică „ultra instinctul” 100% controlat.

Totul a început cu o carte de colecție ca aceasta, unde abia poți vedea un mic Son Goku, în stânga jos, cu o culoare de păr puțin ciudată ...

Dacă am fi foarte rafinați am putea spune că este un fals. Dar abia la difuzarea episodului 128 din Dragon Ball Super în acest weekend, această transformare a fost confirmată.

//www.youtube.com/watch?v=U0cOWTM-IDc

Totul este spus, în previzualizarea episodului 129 nu vedeți culoarea pe care o vor purta de data aceasta încuietorile lui Saiyan. Cu toate acestea, o imagine suplimentară a ieșit deja pentru a confirma ceea ce pare a fi o nouă schimbare de nuanță în stilul lui Kakarrot.

Pe internet, americanii îl numesc deja „Goku Blanco”, așa, în spaniolă. Aș spune că este ceva mai mult la jumătatea distanței dintre alb și gri. Goku Grey, domnul inelelor, poate? Bah!

Ce părere aveți despre această nouă transformare? Există loc pentru încă o culoare între acum și 2021?

Vom aștepta și vom vedea acest Ultra Instinct stăpânit în mișcare și în poziția de a oferi o evaluare puțin mai atentă. Oricum, începe să fie un pic trist să vezi deriva pe care o ia toată treaba asta. Chiar aveam nevoie de o nouă culoare a părului, de o nouă transformare?

Saiyanii au mai multe linii de transformare . Linia Great Monkey, linia Super Saiyan, linia legendară Super Saiyan, Super Saiyan God și Ultra Instinct. Fiecare dintre aceste linii are mai multe transformări, oferind în total mai mult de o duzină (cel puțin) schimbări.

Dezavantajul este că Ultra Instinctul pe care l-am văzut până acum va fi destul de diluat, relegându-l în 3 scene sau mini lupte. O transformare care este foarte bună, este subtilă ca puține altele și care avea, de asemenea, un mare potențial de a fi dezvoltată pe mai multe capitole.

Haide, această transformare nu este grozavă sau nimic

Și ce va crede Akira Toriyama despre toate acestea? Ei bine, adevărul este că, din ceea ce a comentat într-un interviu , ideea sa inițială a fost să folosească alb în loc de albastru pentru Super Saiyan God Super Saiyan, dar a decis să-l schimbe în ultimul moment pentru a nu se potrivi cu culoarea părului. antagonist al arcului următor, Black Zamasu - amintiți-vă, a avut o tunsoare egală cu cea a lui Goku și era albă. Le-a luat doar să treacă la un nou arc de poveste, cu Zamasu în afara hărții, astfel încât acum să-l putem vedea pe Son Goku cu părul alb.

Si ce crezi? Ce părere aveți despre noua transformare a lui Goku White? Este un indiciu să spunem că urmează să-l retragă pe Goku, acum că au anunțat sfârșitul Dragon Ball Super la televizor?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .