Cele mai bune site-uri pentru a învăța japoneza online - Android fericit

De când eram mic am fost întotdeauna atras de cultura japoneză. Îmi amintesc încă câți ani în urmă am comandat o carte prin poștă pentru a învăța japoneza de la o librărie din Barcelona. Era era pre-internet, iar lucrurile au întârziat să apară.

Așadar, când au trecut lunile și de Crăciun am primit un pachet de la Barcelona, ​​m-am gândit că aș putea învăța în cele din urmă ceva din limba țării în care s-a născut Godzilla. Când am deschis pachetul, nu era decât o scrisoare de felicitare de Crăciun, care îți mulțumea că ești un client atât de bun și că ai cumpărat la magazinul tău. Dar nici măcar nu mi-ai trimis nenorocita de carte, c @ b5 # 3 $! Argh!

Cele mai bune 5 platforme online pentru a învăța japoneza de acasă

Problema este că, în final, nu am putut învăța niciodată japoneza, cartea nu a venit niciodată și apoi am pierdut dorința. Dar hei! Nu sunt deloc un exemplu de urmat, așa că, dacă vă gândiți să învățați o parte din limba japoneză, să știți că există niște site-uri web destul de drăguțe care ne fac foarte ușor.

Notă: Cele mai bune site-uri web pentru a învăța japoneză online gratuit sunt în limba engleză, deci asigurați-vă în primul rând că aveți cel puțin o mică cunoaștere a acestei limbi.

JapanesePod101

Acest site web este unul dintre cele mai populare pentru învățarea japonezei prin ascultare . Practic este o bibliotecă de podcast-uri cu diferite niveluri de dificultate (începător, intermediar, avansat), unde fiecare podcast arată o mică conversație însoțită de explicațiile și traducerile relevante.

Mai întâi, auzim fraze în japoneză clară și lentă, apoi facem traducerea corectă. Toate acestea însoțite de explicații despre cuvintele noi folosite, legile gramaticale și orice detalii interesante de care trebuie să ținem cont.

În general, este un mod foarte distractiv de a învăța japoneza și, prin crearea unui cont gratuit, putem începe să construim bazele pentru a învăța să vorbești japoneza.

Vizitați JapanesePad101

Ghidul lui Tae Kim pentru învățarea japonezei

Dacă vrem să devenim stăpâni ai gramaticii japoneze, nimic mai bun decât să vizităm site-ul web al lui Tae Kim. Este mai puțin strălucitor decât JapanesePod101, dar are o cantitate foarte mare de material care îl face să merite mult timp.

Aici putem învăța lucruri simple, cum ar fi să faci un jikoshokai (salut sau prezentare), la concepte mai complexe, cum ar fi keigo (limbaj onorific). Adevărul este că acesta este un site web complet gratuit, plin de informații, atât pentru începători, cât și pentru studenți mai avansați. Site-ul web are, de asemenea, ghiduri informative cu privire la diferența dintre japoneza scrisă și cea vorbită. Pe scurt, un trunchi de cunoștințe care este foarte recomandat.

Vizitați Ghidul de învățare a japonezei Tae Kim

Puni puni

Deși Puni Puni pare un site web destinat unui public de copii, nu ar trebui să ne inducem în eroare, deoarece acoperă perfect cele 4 metode de predare de bază pentru a învăța japoneza: cititul, scrisul, ascultarea și vorbirea .

Cu lecțiile de pe această pagină atractivă, putem învăța prin ghiduri detaliate despre hiragana și katakana. De asemenea, vom afla de ce este atât de important să înțelegem diferențele dintre cele două și când ar trebui să le folosim pe fiecare.

Vizitați Puni Puni

CosCom

Prima dată când intrăm în CosCom riscăm să ne simțim copleșiți și este că nu ne confruntăm cu platforma tipică pentru a învăța japoneza și atât. Site-ul oferă, de asemenea, informații culturale, știri despre Japonia și chiar prognoza meteo, printre multe alte lucruri.

În orice caz, web-ul este destinat să fie o platformă de învățare. Cursurile pe care le găsim aici variază de la cele mai simple cuvinte, la gramatică și conversații mai avansate în japoneză. Există instruiri în format audio și altele în scris, unde învățăm să diferențiem între hiragana, katakana și kanji, precum și cum să scriem și să pronunțăm corect în japoneză.

Pentru fiecare lecție găsim și articole însoțitoare pentru a pune în practică ceea ce am învățat. Pe scurt, o platformă diferită și foarte completă.

Vizitați CosCom

Youtube

Pe YouTube există loc pentru tot ce ne putem gândi și, bineînțeles, și pentru a învăța limbi străine. Există o mulțime de canale de învățare a japonezei în care putem dobândi câteva cunoștințe de bază, putem înțelege limba vorbită și putem comunica prin fraze simple.

Nu va fi niciodată același lucru cu învățarea de la o platformă specializată sau de la un tutor personal, dar cel puțin ne poate ajuta să ne apărăm într-o ipotetică călătorie în Japonia.

Urmăriți videoclipuri pentru a învăța japoneza pe YouTube

Aplicații Android pentru a învăța japoneza de pe telefonul mobil

Pe lângă platformele pe care le-am menționat, există și o mulțime de aplicații mobile care ne pot ajuta să învățăm japoneza de pe un dispozitiv Android.

  • Memrise : aplicație gratuită pentru a învăța limbi străine, inclusiv japoneza. Oferă 2 tipuri de cursuri: unul în japoneză cu alfabetul latin - mai simplu și recomandat pentru începători - și altul în japoneză tradițională (hiragana, kanjis).

  • Japanese Word Dungeon - un joc distractiv RPG al cărui adevărat obiectiv este să învețe hiragana. Controlăm un cavaler pe care trebuie să îl înfruntăm împotriva altor dușmani, unde luptele sunt mici teste japoneze.

  • Studiu Kanji : Cu această aplicație pentru Android vom învăța loviturile și semnificația fiecărui kanji, informații relative și un număr bun de exemple cu care să lucrăm.

Dacă cunoașteți orice alt instrument recomandat pentru a învăța japoneza online și gratuit, nu ezitați să îl împărtășiți în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .